Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fehriye Erdal serbest bırakıldı


calimero

Öne çıkan mesajlar

Örgüt lideri Dursun Karataş beraat etti.

DHKP-C davasında yargılanan Fehriye Erdal'ın 2 yıl hapis cezası aldığı, 5 yıl boyunca herhangi bir suça karışmamak şartıyla tahliye edileceği belirtildi.

Sanıklar, ruhsatsız silah bulundurmak, çete kurmak suçlarından ise beraat ettiler


TİTRE OLİGARŞİ PARTİ CEPHE GELİYOR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
Ben Sabancı olsam koyarım ortaya 100 milyon dolar başlatırım kelle avını.

Demekki neymiş, sadece Türkiye'de hak hukuk yok değilmiş, tüm dünyada gerçek adalet diye bir şey yokmuş. Anca huun2un dediği gibi bir şey olursa bu iş çözülür, yoksa bizim MIT'e kaldıysa bu iş, APO gibi buraya getirip bi yere tıkarla 50 sene çenesinden kurtulamayız. Yolda getirirken kaçtı öldürdük diyemeyen bir MIT'imiz var allaha şükür...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet PKK'nın bir başı hala yok. Çünkü başı İmralı'da. Ordan hala direktifler veriyor, sözleri ROJ TV'de aynen yayınlanıyor. DTP'yi bile paylıyor, nasıl hareket etmeleri gerektiğini söylüyor. Kimse Apo hayattayken ben başım diyemez. Yakalandığı gün özürler dileyene apo efendi şimdi hapishane dediğimiz 5 yıldızlı otelinden Türkiye'ye emir veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@matama

MİT'in hiçbir şey yapacağı yok. İsterse yapar ama DHKPc'nin derin devletle ilişkisi var.

@drak

matama doüru söylüyor İmralı'daki koşulları öyle iyi falan değil. APO'nun hücra duvarına sürülen boyadan zehirlendiği iddiaları üzerine hapishane müdüriyeti Kimya Mühendisleri Odası bursa çubesi'nden rapor istedi. O zaman müdürün söylediği, herhangi bir lüksü yokmuş, avukatları dışında bir kimseyle konuşması yasakmış. GÜnlük gazeteler ertesi gün sansürlendikten sonra veriliyormuş falan. Ama CMUK gereği avukatlarına istediğini söyleyebiliyormuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan sanki sabancı babanızın oğlu. bu ülkeyi onyıllardır sömüren adamlar baş tacı bu ülkenin çocukları tükaka. hadi kürtlere karşısınız, e doğal faşistsiniz, parti cepheyle ne alıp veremediğiniz var. ha yanlışları yok mu cephenin,? çoktur ama ennihayetinde devrimci bir örgüttür. özdemir sabancıya yapılan eylem sakıp sabancıya yapılmıştı aslında, özdemire gram üzülmedim keşke de sakıp ölseydi.

ayrıca @ombak

ne kadar solcu olduğun tartışılır. tanımam etmem seni ama cephe derin devletle işbirliği içinde falan değildir. zamanında işkenceci polisleri, kansız politikacıları (ki bunun içinde başbakan nihat erim de vardır) öldüren hep cephedir. neden serbest bırakılmıştır dursun karataş? çünkü cephe belçika da son derece iyi bir bürokratik güce sahiptir. devyol da aynı güce misal isviçre ve almanya da sahiptir. buralarda öyle faşist türkiye de olduğu gibi elini kolunu sallaya sallaya asıp kesemzesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

terör de kime göre terör neye göre terör. dev sol kimine göre terör örgütü ama benim için TC nin işkenceci askeri polisi asıl terörist. işkencelerden sonra işkenceci polisleri çapraz ateşte geberten dev sol ise asla bir terör örgütü değildir.

Not: DHKP C Dev Sol un devamıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

calimero bambaşkaymışsın. sabancı ülkeyi sömürmüş falan diyosun ama eline silah alıp rasgele bi akrabanı öldürmedi sonuçta. mesela senin işadamı bi akraban olsa ve dhkpc gidip onu öldürse halkı sömürüyo diye, kime göre neye göre terör der miydin?

devrim adı altında cinayet işlemek kadar namussuzca bişey yok. devrimin meselesi sistemledir, devletledir, onları değiştirmek için uğraşmalıdır. insanlara, halka saldırmak devrimcilik değil, caniliktir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...