Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 margaret weis ve tray hickamn dışındakielr bu işi pek iyi beceremiyo (dl de tabi) bide don perrin var ama o da margaret ın kocası zaten sanırım[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saygin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 abi caramon kalp krizi falan geçirmiyo tika bekle askim geliyorum dio ve kendini Inn of the Last Home un merdivenlerinden asagi atiyor[signature][hline]And I'll never be open again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Valla ne derseniz deyin bence War Of Souls serisi güzel zaten 1-2 ay içinde türkçesi de gelecek..aradaki hayalkırıklığını unutursunuz[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Huma- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yaz alevi ejderhalarindan sonra hangi kitap i okumaliyim sizce destanlari,efsaneleri ve raistlin tarihcelerini bitirdim yaz alevini de bitirdim bundan sonra hangi kitap var ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Aket-Atum, 24 January 2004 14:20 tarihinde demiş ki: margaret weis ve tray hickamn dışındakielr bu işi pek iyi beceremiyo (dl de tabi) bide don perrin var ama o da margaret ın kocası zaten sanırım çok haklısın. ama bi de Richard A. Knaak war. don perrin margaret'ın kocası ewet. said: saygin, 25 January 2004 02:26 tarihinde demiş ki: abi caramon kalp krizi falan geçirmiyo tika bekle askim geliyorum dio ve kendini Inn of the Last Home un merdivenlerinden asagi atiyor hayır kalp krizi geçirirken söylüo onu we merdivenlerden düşüyo. said: -Huma-, 29 January 2004 11:56 tarihinde demiş ki: yaz alevi ejderhalarindan sonra hangi kitap i okumaliyim sizce destanlari,efsaneleri ve raistlin tarihcelerini bitirdim yaz alevini de bitirdim bundan sonra hangi kitap var ?? War of Souls 3 lemesini oku derim direk. ama onun öncesinde başka ara kitaplar da war türkçeye çewrilmiş olan yukarda bahsettikleri. ara dönemi anlatıyor. ama chronicles tadı bişi istiosan direk war of souls. mümkünse ingilizce we hardcover.. :)[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Huma- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 war of souls Yeni cagin ejderhalarimi oludu ya turkce ismi neydi onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 daha çewrilmedi. olsa olsa ruhların savaşı gibi bişi olur heralde ?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 aaaaand it's back: ayrica spelljammer da geri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 est sularus oth mithas amkke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Ooo saglam necro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Lan en son hangi kitapta kaldığımı bile hatırlamıyorum. Büyü falan kaybolunca çok cacık gelmişti artık dhamondan sonrasını okumamıştım galiba. Noluyordu ya paladin ölümlülüğü kabul ediyordu falan bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Çeviri bir ara orada bayağı durmuştu, en son o yüzden oraları hatırlıyoruz hahah. 20 civarı kitabı var bende kütüphanede, lisedeyken yol paramdan arttırıp alıyordum. Arada açıp 2-3 sayfa okuyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2022 (düzenlendi) Tasslehoff’u War of Souls hikayesine dahil etmek için ‘tam Chaos ayağıyla üzerine basacakken aklına zaman makinasıyla Caramon’u ziyaret etmek geldi’ şeklinde bir saçmalık düşünmüşlerdi. Haziran 27, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 haftaya yeni kitap: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Bastım preorderı. Hiç beklemiyordum. İnşallah iyi satar da FR de geri döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 arsiv yapacam bamgum girisicem diyorsaniz: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Dungeons_%26_Dragons_fiction Salvatore disinda FR'dan devam eden baska yazar yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 weis & hickman gözleri görüp elleri tutuyor mu bunların hala yazıyolar huuheae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 görüp tutarken de yazamıyorlardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Genişletilmiş evren tırtlığı olarak zirveye oynar sanırım, orijinal seri hariç vasat altı çoğu kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 1 saat önce, µh dedi ki: Genişletilmiş evren tırtlığı olarak zirveye oynar sanırım, orijinal seri hariç vasat altı çoğu kitap. orjinal seri dedigin hangisi 80lerin ortalarinda yazdiklari ilk 3leme mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Birinci ve ikinci üçleme işte. Onları epey güzel hatırlıyorum. Gerçi ilk okuduğum fantastik kurgu romanlarındandı ve daha ortaokuldaydım sanırım, ondan da olabilir. Tekrar bir okumak istiyorum aslında. Bu arada aradan geçen 20 yıldan fazla süreye rağmen hala Sturm'un sonunu hatırlayınca bir hüzünleniyorum, ağırlaşıyorum. Çok etkilemişti beni vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 ne okudum bunlaru ya lisede. Orjinal seri 80lerde çıktı evt, raistlin reiz ve sturm brightblade'in olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Death Gate epey iyiydi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Keşke öyle bir seri daha bilsem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Dragonlance'i lise zamanları için bile aşırı cheesy, deathgate cycle ı ise baya iyi hatırlıyorum ben. Hickman / weis da gayet dandik yazarlardı ya sanki, deathgate cycle için bias var heralde kafalarımızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar