BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bir süredir oyuna giremiyorum ama girersem de lvl kasmaktan ziyawde elim klavyede ya da gchat takip ediyorum benden ne sıkı pve ci ne de auynı şekilde pvpci olur.. casual değil social oyuncuyum ama "abi gel dps şaman lazım 2-3 saatlik"denildiğinde de uygunsam pvp yapmak yerine pve ye giderim :) aynı şekilde 2 kişi de olsak pre-made pvp yapılacaksa gelirim ama alt gült üst gült oldu mu .. muhtemelen bayar öteki serverdaki karkaterime yoğunlaşırım (bu arda öteki tarafda da şaman oynuyorum ki allah belamı her an verebilir hissediyorum, son derece social şekilde ama ortadakiler karazhan fln diyor geriyor beni oradaki loncadan çıkıp okul arkadaşlarımla freelance takılabilirim her an.. hani sınav dönemi vs şu anda da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 _ILuVaTaR_ said: wow oynamak istiyorum galiba :( ama hayır oynamamalıyım vazgeçirin beni hehe hani böyle ilk pelerinini takarsın ya nası keyiftir o heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ilk shoulderı alıncada dersin ya 'ulan adam oldu karakter valla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 abi 30 kişi herkes 2 level kassa 10 u 3 level kassa bana bi 70 yaparsınız ^^ sınırsız eğlence ve -20 to seviye vaadediyorum. ayrıca çok pis pvp yaparım. edit: hadi aylık parayıda ben vereyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Eternal said: PvP,PvP,PvP bir yere kadar diyorum. Şu PvE'deki birlik,bütünlük,action'u bir yakalarsak bidaha PvP nin P sini bile yazmazsınız =P neden ki? pvp yaparken pve raiding'e başladım, neredeyse 2 yıl raid haftada 20 saat raid yaptıktan sonra raid olayını bıraktım. ama hala pvp yapıyorum. pve > pvp diye bişi yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yahu millet eglencesine surdan gorup heveslenip gelmis, sen tutup "sayimiz iyi ciddi pve yapalim" dersen hem ortami bozar hem muhabbeti. normalde sirf su muhabbete alt char acan felan var. gunde 2 saat oyuna ayirabilen adam gormus guzel muhabbeti takiliyor arada. yapacagin en fazla 5 man, heroic ve kz raidi felan olur. ona da zaten guildi bolmek gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mithril-Bark Cloak düştü normal instancedan. 32 stam + 26 resilience cloak hehe ne alaka ise :) Mithril-Bark Cloak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Lan Saeros mu GM oldu? Ohoo tum instancelarini boostladigim adama ne saygim olur lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 biri bana eu ekkantini versin, ben de gelim, ama para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 kendi adıma konuşayım alt guild üst guild beni bayar. işin ciddiyete binmemesinde yanayım. daha 51im ama 70 olduğumda geyiğine hadi akşam bi karazhan çevirelim denirse gelirim. en azından şimdilik böyle düşünüyorum. amacım boktan pvp veya heroicler : ) bunlarda çok ciddi birşey yok muhabbeti de bozmaz. alıcam dis'le viktor'u dövücez herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 çifte gült olmicak abiler. endişeniz olmasın. en kötü ihtimal pvpci, pveci veya ikisini de beceremedi gibi tagler koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 druid lazim mi :P kasiyorum migrate ederim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 rogue haric her sey lazim :) rogue oldugu icin gelemeyecegini dusunmesin kimse herkese acik kapi Sam haric gelirse guilde alip sonrada aticam guilddan tatmin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sam gelmez. Onun kalbi Allience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 suan guildim yok migrate acılacak 27 subatta yer varsa pve falanda oluosa gelem orc warriorum var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Frostmane full, migrate edebileceğini sanmıyorum da; rogue bile olsan yer var, dert etme^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 benim bildigm parayı basında hertürlü servera gidebiliosun ? grim batola falan gitmiştim cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Şu anda 10 tane 70 yok galiba. Ama 1 hafta içinde olur, biz de kz za yapmaya başlarız. Gelir gelmez 25man falan göremeyeceksin yani, ona göre kararını ver. Class ayrımı yapmıyoruz ırkçılık yapıyoruz, belf malelara yer yok güldde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 şu an her türlü healer lazım sanırım guild için kascam diyenler =p(healerdan sonra da tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 takılıyoruz işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ya beyler fazla ekran kartı olan var mıaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 tank var bence yeterli buyse ben agamennon silva levellayan druid ve warriorlar da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ben feral gidiyorum, healer yapanın kellesini alırım. Bu kadar da açık konuştum evet, healer olmam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Eksik Classlar nedir belki bende gelicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar