Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 snowbourn'da var baya Türk, gerçi bu başlıkta geçen diğer 1-2 serverda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 vip olayım dedim error 30005 diye bi hata alıyorum para felan çekmiyo baya bi kişide olmuş bu sorun ama tatmin edici bi cevap vermemiş kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 şöyle bir konu açmış biri forumlarda, http://forums.lotro.com/showthread.php?169985-visa-charged-but-no-upgrade-err30005 hatta ilk cevapta da şöyle bir ifade var "Basically, your bank isn't allowing the charges to go through." istersen başka bir kartla ya da metodla ödemeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 3 kart denedim hepsi masstercard tı yarında visa ile deneyecem bütün umudumu ona bağladım :) millet müşteri hizmetlerini arayın diyoda uğraşılmaz valla o kadar digital river şurdan 60 günlük prepaid alsam vip yaparmı acaba premium accountu?sabah bi yerde yapmaz diyodu şimdi forumları karıstırırken adamın teki eğer 30005 sorunu varsa prepaid alın vip olursunuz yazmış karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hazır uplanmışken bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim :) swtor release edilene kadar casual olarak lotro oynamayı düşünüyorum. halflingimle patates ekip arada heyecan için bir iki pickpocket yapsam yeter. uygun seçim midir? birde bir ara player yoğunluğu olan şehirleri layerlara bölmüşlerdi. hala aynı saçmalık devam ediyormu? teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 gerek kalmadı. snowbourn > berth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Asgard said: 3 kart denedim hepsi masstercard tı yarında visa ile deneyecem bütün umudumu ona bağladım :) millet müşteri hizmetlerini arayın diyoda uğraşılmaz valla o kadar digital river şurdan 60 günlük prepaid alsam vip yaparmı acaba premium accountu?sabah bi yerde yapmaz diyodu şimdi forumları karıstırırken adamın teki eğer 30005 sorunu varsa prepaid alın vip olursunuz yazmış karar veremedim. Bunu geçenlerde ben de yaşamıştım. Direk şu linkten http://support.turbine.com/ics/support/default.asp?deptID=24001 ticket atıp durumu anlat. Başta bir tane otomatik mail atacak cevap olarak. Ona da bu sorunumu halletmedi falan dersen, kanlı canlı bir adam/kadın derdini çözecektir =) Yalnız adamlar amerikalardan cevap yazdığı için cevaplar gece geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 valla dayanamadım 2-3 gündür uğraşıyodum.yeter lan diyip sildim oyunu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Asgard said: vip olayım dedim error 30005 diye bi hata alıyorum para felan çekmiyo baya bi kişide olmuş bu sorun ama tatmin edici bi cevap vermemiş kimse oradaki adres satırlarında karakter sınırlaması var. ona dikkat ederek adresini yaz. ben de 2 saat uğraşmıştım vip olabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 maximum kart ile cekin, sorun cikmiyor. benimde finansi kabul etmiyor icinde bakiye olmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 oyunda nefret ettigim bir seyi dile getirmezsem icimde kalcak... su ana kadar oyunda 500 tane mace gorduysem (oyuncularin ustunde, instance drop, normal drop, quest odulu, craft vb.) 480 tanesinin modeli ya ayni, yada hemen hemen ayni... kiliclar icinde ayni durum gecerli, baltalar icinde. bu nasil bir seydir ya karakteri kasmaya 15 den basladim 30 oldum, itemlar durmadan gelisiyor, modeller surekli ayni.. ya sagindan solundan bir diken ciken cikiyor, yada ucundan bir uzanti geliyor onun disinda 90% ayni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Dünyada 1 tane demirci kaldı bütün silahları ona yaptırıyolar, o yüzden öyle o. Ama hep dedim ben hep karakterlerinize background yazarken fakir ama gururlu demirci babalarızı orklara kestiriyosunuz hep, sonra bi de gidip baba mesleğini sallayıp savaşmaya gidiyosunuz sizin yüzünüzden demircilerin nesli tehlikeye girdi diye ama kime anlatıyorum ben... Al işte olacağı buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Hayır gerçekçi olsun diye o kadar abartı modeller yapmadılar diyeceğim ama gerçekte bile daha fazla armor mace blade vs. modeli vardır. Tembel adamlar demekki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 modellemeler ile ilgili sıkıntı tembellikden degil orta dunyaya baglı kalmalarından kaynaklanıyor. bu konu pekcok kisinin dikkatini cekse de yıllar once mevzuları gene donmus olsa da degisen birsey olmadı bundan sonra da olmayacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 zırh setlerindeki çeşitlilik silahlarda pek yok orası bir gerçek ama pek de kimse şikayet etmiyor artık, daha çok artı özelliklerine bakıyorlar ve hatta mesela laurelin rp sunucusu olduğu için midir bilmiyorum, birçok insan silah ve zırhıyla değil de kozmetik giysileriyle silahsız geziyor :) yani azımsanamayacak sayıda oyuncu kozmetik giysilerle ya da özelliği olmayan ama görsel olarak değişik gelen (örneğin bira kupası, balık, elmalı turta :p) şeylerle dolanıyor ortalıkta ben modellemelerin yanısıra "legendary" denilen ve adı üstünde efsane silahlar olması gereken şeylerin böcükten örümcekten uçan kuştan düşmesini ve bu kadar aşırı miktarda düşmesini garipsiyorum daha çok ;) bence bu kadar abartılmamalıydı bu eşyaların "düşme yüzdesi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 BlackRose said: hatta mesela laurelin rp sunucusu olduğu için midir bilmiyorum, birçok insan silah ve zırhıyla değil de kozmetik giysileriyle silahsız geziyor :) Diğer normal serverlarda da öyle. Sadece Ettenmoor a girince armor olarak kullandığın itemler öne çıkıyor. Zırt pırt düşen legendary itemler çok para etmiyor zaten paso parçalayıp elindeki sağlam ( özellikle craft edilenler ) için legacy kasıyorsun. Morlar zaten zırt pırt düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bilmiyorum wow da çok mu alıştık ama benim canım çekiyor nedense gösterişli zırh ve silahları :) olmayınca eksik hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 legendary'lerin birşeylere yaradığı elbette ortada ama benim takıldığım o değil, "ne olacak bunlar" demiyorum zaten ;) demek istediğim adı üstünde efsane silahlar bunlar, bu kadar çok düşmemeliydi, düşenler de öyle at-sat-erit işine kurban gitmemeliydi, ya da adını değiştirirler common weapon yaparlar bişe diyemem :D MtG (veya yine o tarz her türlü CC-collectable card game) oynadıysanız bilirsiniz, common, uncommon, rare, legendary vs vs sınıflandırma vardır ya hani, işte o mantıkla yola çıkarsak bu eşyalar legendary'den çok common olmuş durumda oyunda, çünkü ne düşerse düşsün artık parayı bastırıp istediğiniz özellikleri de ekleyebiliyosunuz ^_- şöyle bir varyasyon olabilirdi mesela, bunların craft edilebilenleri legendary olurdu ve daha fazla legacy barındırırdı ID edince, düşenler ise farklı adlandırılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Demek ki Tolkien'in dünyasında legendaryler para etmiyor. Daha önemli birşeyler vardır/olacaktır artık adı her ne olacak ise :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Rise of Isengard'da yeni silah modelleri vardı. NDA kalktıktan sonra forumdaki bi başlıkta görmüştüm. Ejderli arbalet resimleri falan uçuşuyodu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 BlackRose said: kozmetik giysileriyle silahsız geziyor bu oyunun atmosferini farkli farkli silah veya zirh modellerinden daha cok bozmuyor mu? bence oyle. etraftaki tiplere bakiyorum adam baliga gider gibi dungeon a girmis drake kesiyor. gecen gun secretworld e bakiyodum, adam kamyon gibi vuran boss u tshirtle, blue jeansle tankliyor. wow`da transbilmemne getiriyorlar, millet gelinlikle deathwing kesecek. tadi bence baya kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kaç tane legolas var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 aslında bunun nedeni insanların aynı görünmek istemeyişi. belirli kısıtlamalar getirildiği zaman güzel birşey ama dozu kaçınca fena oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bence bozmuyor çünkü benim bahsettiğim tipler dungeonda değil şehirlerde, sosyal ortamlarda gezenler shire veya bree'de geziyor insanlar kozmetik kıyafetlerle, tabi raide gelen de vardır o kıyafetlerle ama prancing pony'de sırtında sekiz metre 2h baltayla gezinenler ne kadar abes ise onlar da o kadar abes :) balık tutanın balıkçı gibi giyinmesinden, raide gidenin de tüylü şapkayla gitmemesinden yanayım ben, RP ise mevzu (laurelinde öyle) RP budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Zaten tek clickte değişiyorsun görünümünü. RP yapan insanlar buna önem veriyor. Geri kalanlar statlara önem verdiği için kıyafet kasmıyor pek. Sonuçta sürekli savaşın olduğu bir dunya da yaşıyorsun. Sırtında bir silahla gezmek çokta abest değil. 2h silahla balık tutanlara lafım yok onlar istisna. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar