Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sdf sat bakalım, İŞİN DÜŞER YARIN ÖBRGÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi o konuda ben de kendime çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bu arada benim map problemimle ilgili bi ss aldım; http://img844.imageshack.us/img844/7677/lotrmaphede.jpg burada map açık gördüğünüz gibi ama böyle saçma bi şekilde görünüyor. oyun bu duruma girince quest log falan da açılmıyor. daha doğrusu oyun açıldı algılıyor ama görünen bişey yok. sonra böyle kendi kendine geçebiliyor, full-screen, windowed arasında geçiş yapınca falan düzelebiliyor, ya da oyunu çökertiyor olmadı. bi de bi sorun daha oluyor ara ara; http://img213.imageshack.us/img213/2573/lotro0.jpg böyle saçma bişey bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ikisine de ilk defa rastlıyorum :) ne gördüm ne duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 +1 Sen oyunu US den EU ya felan mı kaydırdın yada EU uzerine US patch mı yaptın dalgınlıkla felan. Gerçi o da olmaz. Kaldırıp baştan kurmayı denedin mi? Plugin kullanıyormusun ? Invis map yapan bir plugin görmüştüm listelerde. 24 kişilik Raid i nereye yapacaksınız Blackrose :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Helegrod Dragon Wing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ha orası aklıma gelmemişti, pek sık yapılmıyor orası. Helegrod ölü bölge idi şu instance menu gelmeden önce. Sistem resmen instancelara hayat getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 valla artık great barrow da helegrod da full çekiyor (:p öle bi sınır yok da işte lafın gelişi) superior third mark ve helegrod mark toplamak için helegrodun 3 kanadını da yapıyorlar, tamam dragon winge pek giden olmaz ama örnek vermek için dedim, Turquoise ile 12 kişilik bütün raidlere ve de her akşam, istek olduğu anda adam toplamak sorun olmuyor özetle anlatmak istediğim buydu hatta şimdi baktım toplam 160 üye var aktif pasif hepsi, 36 tane level 65, 20 tane level da 50-65 arası var kinshipte ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bende f2p'den önceki client var. Sadece güncellemeleri yapıp üzerine zamandan kazanabilir myiz? Yoksa yepyeni bir client mı bu..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Güncelleme yaparak zamandan kazanabilirsin. Yepisyeni hali 13gb idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bence temiz temiz yeni client indirmek en güzeli, enedwaith çıkınca onun clientı indirdim ben, tamam bi gece download etti sabaha kadar ama sonuçta patchsiz tertemiz bi kurulum oldu patchlemelerde bazen karşılaşılan sorunlar da olmuyor bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Patch olmuyor zaten. Error veriyor sürekli. Tekrar yükleyecez artık... edit : aha oldu güncelliyor. 6250 dosya oha! =) ready only kalmış bütün dosyalar nedense önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 snowbournda lvl10 karakterim vardı. Var mı oynayan orda? Nerdesiniz orda açim ben karakter tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Biz 2 kişi başlamayı düşünüyoruz öneriler ve hangi serverdasınız alabilir miyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 an itibari ile laulerin de başlamış bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ben de snowbourn. lvl13 üm. snowbourndaki arkadaşlar isimlerini söylesin , haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi az evvel öyle gerizekalı, öyle psikopat bir bug ile karşılaştım ki baya bi rage'e girdim. Siege of Gondamon skirmish'ini yapıyorum. kanatlardan gelen saldırıları püskürttüm. en son yukarıdaki cüce elemana saldırı gelmeye başlıyor ya, o kısım başladı. bir heal skilli kullandım ve bir daha skill kullanamadım. Esc'e basıyorum menü açılmıyor, skill bar'daki hiçbir skilli kullanamıyorum. moblara sağ clickle saldırayım bari diyorum, onu da yapmıyor. abi rage-rage-rage allahtan o cüce varya ne sağlammış arkadaş, bütün saldırıları tek başına halletti abi. en son ejderha ile bi cüce bossu da geldi, ejderha benim üzerimde, çok şükürki potion kullanabiliyorum bir tek, cüce 400 500 hpsi ile 1000 hp'lik ejderhayı da tek başına aldı. ben böyle bug görmedim hayatım boyunca. sonu kötü bitseydi zaten rage'in allahını yaşayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sen şu oyunu kaldırıp baştan kursana ( Eğer hala yapmadıysan ). Bütün sorunlarda seni buluyor nasıl oluyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Crafting ile alakalı birşey sorucam. Prospector skillim 200exp oldu fakat Kahverengi Anvil halen içi boş , ilerlemiyor , exp vermiyor. 200exp'den sonra sarı anvili doldurup mastery için çalışmamız lazım değil mi ? neden mastery e devam edemiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Çok oldu onları yapalı, yanlış hatırlıyor olabilirim. Bir trainera gidip skilli train etmen gerekiyor diye hatırlıyorum. Thorin's Hall'da vardır. Expert yada Master trainer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 aynen öyle hatırlıyorum ben de, yani o bronz renk olan dolunca gidip bi hal hatır sormak gerekiyor ustaya, sonra açılıyordu sarı renkte olan XP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 patidekilerin genel olarak toplandığı bir sunucu var mı? indiriyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Tek bir yer yok, karışık takılıyor herkes. LOTRO için Paticik'de ayrı bir bölüm olmadığı için sticky topic, anket, class,race yardım vs yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben hunterdım ve mesleklerim odunculuk + marangozluktu, şu an hangi mesleklerin iyi iş yaptığını falan nerden öğrenebilirim zira marangozluk bişeye yaramıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 oyunu indirdim bende ama bi ton sorunla karşılaştım. 2. kere indirdim yine sorunlar çıkardı. tekrar indiriyorum şimdi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar