jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Eğer yeni bir alt class kasacak gazı bulursam kendime açacağım tek classtır Runekeeper. Bir ara arkadaşın karakteriyle takılayım bakayım dedim kendi accountumdan çok onunkiyle girmeye başladım. Runekeeper çok zevkli bir class ayrıca her yola geliyor ister healer ol ister dps :) Rise of ISENGARD, Fall 2011!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ya bizim arkadaşlar başlamış oyuna, bi captain var, heal-buff falan takılıyormuş, bi de hunter var. bugün yarın ben de arkadaşla açacam karakter, arkadaş tank olacak, benim bu durumda rune-keeper olmam bu 4'lü grubu nasıl etkiler? dps ağırlıklı olucam. tank var, healer var ben de dps olursam sanırım ideal bişey olacak. ama hala anlamadım bu 1000 turbine puanı nerden geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Betaya girmişsen Founder oldugundan almışsındır. Runekeeper aç her yola gidiyor ister solo ister grup çok rahat takılırsın. DPS olarakta sağlam Healer olarakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 önceden yaptığın deed ve questlerin bir kısmı TP veriyor, onların toplamıdır o puanlar... benim F2P geldiğinde 5600 puanım vardı oyunu açtığımda, harcadık gitti gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ben bu TP ile alacak bisey bulamadım daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Travel aldım ben swiftle ugraşmıyorum artık ama hala 2000+ TP var alacak birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 emin misiniz? 495 TP'ye +10 stat veren kitaplar satılıyor, kalıcı stat bunlar ayrıca... champion'uma +30 vitality, +30 might ve +30 agility almak için toplamda 9x495=4455 TP harcadım ben :) hoş bundanlardan başka da harcanacak bişe yok doğrusu, tek tük kozmetik eşya var işte o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu oyundaki tank classı hangisiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Guardian, kısmen Warden'de rahatlıkla tanklık yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Champion olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 olmaz, warden kısmen değil basbaya tanklık yapabiliyor ama guardian'a göre daha fazla üzerine düşüp çalışmak gerekiyor hem trait hem ekipman olarak oldu mu da inanılmaz oluyor yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Evet Warden'ın powerı olduğu sürece sorunu yok ama power bittimi agro tutamıyor, ölüyor, ölüyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 e gurupta bi power veren çıkar herhalde solo tanklık yapamaz zaten :) biz Turquoise'da Oğuz'un warden ile SG, GB, bilumum moria instancelar vs her bişeyi yaptık mesela, barad guldur ya da helegroda gidilmez tabi o kadar da değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Herkes Crit buff ister Warden Focus buff istiyor birde bakıyorum çok harcıyor birde yanına power banner dikiyorum :) ama zevkli karakter hele şu gambitlerin hepsini akılda tutabilsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serserie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Wowu bırakalı cok oldu uzun zamandırda mmorpg oynamıyorum, cataclysm öncesi baslayıp baslamamakta kararsızım. 10GB indirip denemeye değer mi? (Sararsa wowa dönmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 valla aylık ödemeyle onlarca dolar veren, hatta benim gibi ömür boyu üyelik için birkaç yüz dolar ödeyen bu kadar insan varken "değer mi?" sorusuna cevap veremiyorum şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Serserie said: Wowu bırakalı cok oldu uzun zamandırda mmorpg oynamıyorum, cataclysm öncesi baslayıp baslamamakta kararsızım. 10GB indirip denemeye değer mi? (Sararsa wowa dönmem) PVP yok ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 zaten wowda da pvp yok^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serserie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 pvp yok mu:D oha o zaman başlamam. Wowuda pve yüzüdnen bıraktım zaten zorla raid yaptırıyor adamlar neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ya bende bazen map kayboluyor. M'ye bastığımda harita kısmı gözükmüyor sadece beni gösteren ok ve questleri belirten yüzük işaretleri görünüyor. full screen yapıp tekrar windowed falan yapınca düzeliyor ama çok sık oluyor bu desem yeridir. ayrıca bayadır da olan bi sorun, niye düzeltemediler bunu bi türlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bende ve oyundaki diğer tanıdığım arkadaşlarda hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. SOE'in Launcherları gibi manuel olarak bakabileceğimiz "Full filescan" gibi bir özellik olsa iyi olurdu. Birde Turbine LOTRO için bir Turbine-LOTRO-Dat-File-Defragmentation-Tool yapmışlar alakası yok ama bir dene belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Şöyle oyalanacak birşeyler bakıyorum buna mı başlasam guild warsa mı patiler, var mıdır bir pati oluşumu lotro'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ha bu arada ben eldar'dayım, var mı başka eldar'da oynayan pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 başlasam mı lam hmm wow u da sildim zate, uninstall bile edilmiyor lol shift-del yaptım gitti oh! bi client insin bakim 3 saat diyor, gece 12 de bi login olayım dwarf açayım kıllı tüylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pvp wow gibi olmasa da yok diyemeyiz, ayrıca yeni genişleme paketinde yeni pvp zone geliyor, daha doğrusu PvMP deniyor lotroda adına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar