Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer yeni bir alt class kasacak gazı bulursam kendime açacağım tek classtır Runekeeper. Bir ara arkadaşın karakteriyle takılayım bakayım dedim kendi accountumdan çok onunkiyle girmeye başladım. Runekeeper çok zevkli bir class ayrıca her yola geliyor ister healer ol ister dps :)

Rise of ISENGARD, Fall 2011!!
Mesaj tarihi:
ya bizim arkadaşlar başlamış oyuna, bi captain var, heal-buff falan takılıyormuş, bi de hunter var. bugün yarın ben de arkadaşla açacam karakter, arkadaş tank olacak, benim bu durumda rune-keeper olmam bu 4'lü grubu nasıl etkiler? dps ağırlıklı olucam. tank var, healer var ben de dps olursam sanırım ideal bişey olacak.

ama hala anlamadım bu 1000 turbine puanı nerden geldi bana :)
Mesaj tarihi:
Betaya girmişsen Founder oldugundan almışsındır.

Runekeeper aç her yola gidiyor ister solo ister grup çok rahat takılırsın. DPS olarakta sağlam Healer olarakta.
Mesaj tarihi:
emin misiniz? 495 TP'ye +10 stat veren kitaplar satılıyor, kalıcı stat bunlar ayrıca...

champion'uma +30 vitality, +30 might ve +30 agility almak için toplamda 9x495=4455 TP harcadım ben :)

hoş bundanlardan başka da harcanacak bişe yok doğrusu, tek tük kozmetik eşya var işte o kadar
Mesaj tarihi:
olmaz, warden kısmen değil basbaya tanklık yapabiliyor ama guardian'a göre daha fazla üzerine düşüp çalışmak gerekiyor hem trait hem ekipman olarak

oldu mu da inanılmaz oluyor yalnız :)
Mesaj tarihi:
e gurupta bi power veren çıkar herhalde solo tanklık yapamaz zaten :)

biz Turquoise'da Oğuz'un warden ile SG, GB, bilumum moria instancelar vs her bişeyi yaptık mesela, barad guldur ya da helegroda gidilmez tabi o kadar da değil :)
Mesaj tarihi:
Herkes Crit buff ister Warden Focus buff istiyor birde bakıyorum çok harcıyor birde yanına power banner dikiyorum :) ama zevkli karakter hele şu gambitlerin hepsini akılda tutabilsek :)
Mesaj tarihi:
Wowu bırakalı cok oldu uzun zamandırda mmorpg oynamıyorum, cataclysm öncesi baslayıp baslamamakta kararsızım. 10GB indirip denemeye değer mi? (Sararsa wowa dönmem)
Mesaj tarihi:
Serserie said:

Wowu bırakalı cok oldu uzun zamandırda mmorpg oynamıyorum, cataclysm öncesi baslayıp baslamamakta kararsızım. 10GB indirip denemeye değer mi? (Sararsa wowa dönmem)

PVP yok ona göre :)
Mesaj tarihi:
ya bende bazen map kayboluyor. M'ye bastığımda harita kısmı gözükmüyor sadece beni gösteren ok ve questleri belirten yüzük işaretleri görünüyor. full screen yapıp tekrar windowed falan yapınca düzeliyor ama çok sık oluyor bu desem yeridir. ayrıca bayadır da olan bi sorun, niye düzeltemediler bunu bi türlü?
Mesaj tarihi:
başlasam mı lam hmm

wow u da sildim zate, uninstall bile edilmiyor lol shift-del yaptım gitti oh!

bi client insin bakim 3 saat diyor, gece 12 de bi login olayım dwarf açayım kıllı tüylü.
  • Yeni Oluştur...