sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi ÇOK FAZLA canım çekti biri bana yardım etsin. Bende sanıyorum mirkwood vs. bişey var gidip almıştım biraz oynamıştım mines of moria çıkınca bırakmıştım. ne yapıcam şimdi ne indirmem ne ödemem vs. lazım bir yol gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 said: From 12th until 19th July, 2010 we’re inviting all players to come back and play LOTRO. The doors will be open for former players to re-enter the world of Middle-earth for a week of FREE game play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Adı ne kinshipin? Geçen bizim kinship evne girdim bira falan içiyim derken sinister bira fıçısı die bişi mi ne varmış bi içtim kendimi Evendim gölünde buldum sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben de bi deniyim diyorum. oyun casual player lara göre nasıl? grind, farm olayları filan ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hay allah kahretsin skirmishin ortasında elektrik gitti geldi modem kapandı :/ casual playerlara göre oyun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Travelers, bende de var o fıçıdan, onun bide normal bira olanı var bardaktan içip kendini kaybediyorsun hehe Başka charlamı giriyorsun bende 4 gundur girmemiş görünüyorsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yahu itemlar inventory felan o kadar rezil ki yeni item sevdasını yok ediyor resmen. Gözlerim bozuldu ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 oyundayım şuan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 jonq said: Tysre Freewave böle biri yok dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abvblizzard said: Yahu itemlar inventory felan o kadar rezil ki yeni item sevdasını yok ediyor resmen. Gözlerim bozuldu ayıp. Doğru oyuna baktığınıza eminmisiniz ya yuh yani abarttınız iyice.. Farinal geçiyorum o chara şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Abartmayını yok yahu çantamdaki çöplerle armorları ayıramıyorum resmen o kadar düşük çözünürlüklü ki ikonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 "High Graphic Texture" larını kullandığına eminmisin. iconların çözünürlükleriyle ilgili öyle bir sorun yok gayet net görünüyor hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bi ss koyar mısın zahmet olmicaksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bende memnun değilim inventory'den ya çok küçük cidden gözlerimi zorluyorum uzaktan bakarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 beyler bu akşam en geç yarın oyundayım birlikte takılalım baydım tek questten:) yeni char bile açarım sorun deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 oynayanlar hangi serverda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Snowbourn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ee hani free olmustu bu? ne zaman olucak ona göre indireyim clienti bosa indirmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ekim'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 evim çok güzel oldu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 SS pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 The Great Beta Key Giveaway LotRo screenshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 character name dedigi ne contact info'da ? su anda lotro oynayan biri olman mı lazım katılmak icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Closed Beta 10 gün sürecek. Bu yüzden çokta acele etmeseniz de olur. Yakında yeni bir patch daha geliyor yeni instalarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Amerikan serverlarından Elendilmir'de oynayan var mı arkadaşlar? Bayramdan sonra başlıcam bende. 10 günlük denemeyi oynadım hasta oldum oyuna..Free to play oynanmaz ama bu oyun satın alıcam oyunu, bişey değil zaten 30 dolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar