Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ÇOK FAZLA canım çekti biri bana yardım etsin. Bende sanıyorum mirkwood vs. bişey var gidip almıştım biraz oynamıştım mines of moria çıkınca bırakmıştım.

ne yapıcam şimdi ne indirmem ne ödemem vs. lazım bir yol gösterin.
Mesaj tarihi:
said:
From 12th until 19th July, 2010 we’re inviting all players to come back and play LOTRO. The doors will be open for former players to re-enter the world of Middle-earth for a week of FREE game play.
Mesaj tarihi:
Adı ne kinshipin? Geçen bizim kinship evne girdim bira falan içiyim derken sinister bira fıçısı die bişi mi ne varmış bi içtim kendimi Evendim gölünde buldum sdfsdfs
Mesaj tarihi:
Travelers, bende de var o fıçıdan, onun bide normal bira olanı var bardaktan içip kendini kaybediyorsun hehe

Başka charlamı giriyorsun bende 4 gundur girmemiş görünüyorsun da
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Yahu itemlar inventory felan o kadar rezil ki yeni item sevdasını yok ediyor resmen.
Gözlerim bozuldu ayıp.

Doğru oyuna baktığınıza eminmisiniz ya yuh yani abarttınız iyice..

Farinal geçiyorum o chara şimdi..
Mesaj tarihi:
"High Graphic Texture" larını kullandığına eminmisin. iconların çözünürlükleriyle ilgili öyle bir sorun yok gayet net görünüyor hepsi..
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Amerikan serverlarından Elendilmir'de oynayan var mı arkadaşlar? Bayramdan sonra başlıcam bende. 10 günlük denemeyi oynadım hasta oldum oyuna..Free to play oynanmaz ama bu oyun satın alıcam oyunu, bişey değil zaten 30 dolar..
  • Yeni Oluştur...