Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bende geri dönüyorum oyuna büyün expansionlar var niye aldıysam zamanında bilmiyorum karakterim 30 mu neydi :D Snowbourn da takılalım
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 valla yeniden başlayanlar ve benim gibi yeni başlayanlar buluşalım bi serverda toplaşalım tabi benim oyunu açtırmam 1-2 günü bulur ama :)
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 patchleri çekeyim bende o zaman hadim
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Snowbourn'e gelin. Snowbourn daki Türklere ulaşabilmek icin /joinchannel symbelmyne ( bu ismi kim koydu bende bilmiyorum ) yazıp girin. /1 blabla yazıpta konuşabilirsiniz o kanalda. Her turlu soru/sorunlarınız da yardımcı olacaklardır. Ayrıca PM yada buradan bana nicklerinizi söylerseniz oyundan da ben size ulaşırım.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 çok eski Knights of Smbylmyne dan kalmadır o isim
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 oynanış olarak minstreli beğendim baya buff veriyo gruba sanırım rune keeperdan çok minstreller tercih ediliyodur:)bide böle çalgılarla felan tam bi bard havası yakaladım umarım ilerde pişman olmam:) aha yeni fark ettim o buffların hepsi kendineymiş 1-2 tane gruba buff var sadece :)
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Minstrel'i WOW daki priest gibi düşün. Evet her gruba rahatlıkla yer bulabiliyor. Bard zaten, istediğin çalgı aletiyle takılabiliyorsun. En çok o kısmını seviyorum. Biri geliyor gruba flütle takılıyor biri geliyor davul çalıyor :)
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Asgard said: oynanış olarak minstreli beğendim baya buff veriyo gruba sanırım rune keeperdan çok minstreller tercih ediliyodur:)bide böle çalgılarla felan tam bi bard havası yakaladım umarım ilerde pişman olmam:) aha yeni fark ettim o buffların hepsi kendineymiş 1-2 tane gruba buff var sadece :) Minstrel solo zormuş diye okumuşdum bu topicde yanına ekürü lazım lvllanmak için. Ama değişmiş olabilir bilmiyorum. Benimde tek geçeceğim char beta invite gelirse.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hacı lotro-eudan çektim indiriyor ama 200le falan indiriyor şöyle 800le yardırabileceğimiz bi yer yko mu
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 minstrel oyuncular bole kendi parçalarını yapabiliyolardı sanırım youtubeden gormüştüm level kaçta geliyo o? hatta birisi metalicanın unforgivenini çalmıştı oyunda:) aslında o skillere kendi yaptıgımız parçaları koysak ne güzel olur he
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Şimdi bu trial kaç gb oluyor, birde trial 14 gün galiba peki bu sürede lvl sınırı var mı ? Varsa lvl kaça kadar ?
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Rohan expansionu çıkınca. ama komple olmıcak
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Neyse çekiyorum bende triali, şimdi server tavsiye edebilirseniz, yarın hemen kurup oraya gireyim. Malum kalabalık olması tercih sebebidir. Snowbourn muş ok.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bende karakterime bakayım bi birlikte takılaım olmadı :D snowbourndaki herkes yazsın hatta guild kurarız sırf chat falan rahat olsun diye belki gelişiriz falan imba olur
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Çok iyi olur Farinal. 18 saat download diyor 100kb/sec ile iniyor. Birde patch vardır herhal. Belki yarın bu saatlerde oyunda olurum. Low graphic zımbırtılı clienti çekdim.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bende yarısını indirdim yarısını kapattım yarın devam eder girerim buraya yazarız isimleri
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi bu nasıl trial yahu oyunun kendisi kaç gb merak ettim 9 gb trial mi olur
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sınırlama yok çünkü trialde sadece zaman var tüm bölgeler vs açık
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sürekli oynayacak varsa bende indireyim hesabım vardı :D
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Oyun çok güzel ama başlangıç bölgelerinin boşluğu animasyonların berbatlığı ve interface in göz bozması yüzünden arada açıp 1 hafta oynayıp kapatıyorum. İlk oynadığımda girdiğim bir dungeon vardı höyüklerde. Hayatımda yaşadığım en keyifli pve deneyimiydi galiba bir mmo da.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 gerçekten çok güzel pve. keyif alıyorsunuz yani o höyüklerde ki harbi zevkli mesela harbi o atmosfere sokuyor sizi hobbitlerin hissettiği o korkuyu hissediyorsunuz o havayı çok iyi veriyor zaten kitapları okuyup bölüm bölüm oynuyordum bi ara level atladıkça yeni bölümle aynı yere geçiyorduk (epic ana hikaye o şekilde ilerliyor zaten paralel) harika oluyordu tavsiye ederim.
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Off açsam mı çok canım çekti şimdi. Ama yok işte low lvl dungeon yapan adam ve yüksek levellarda farma bağlanmıştır kalmamıştır bi atmosferi. o fırtınabaşındaki instance da iyiydi baya en sonunda troll mü ne geliyodu kocaman.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 valla ocak ayında biz oynuyorduk 0dan ve her queste instanceı geçtim adam vardı
Öne çıkan mesajlar