Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bende geri dönüyorum oyuna büyün expansionlar var niye aldıysam zamanında bilmiyorum karakterim 30 mu neydi :D Snowbourn da takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 valla yeniden başlayanlar ve benim gibi yeni başlayanlar buluşalım bi serverda toplaşalım tabi benim oyunu açtırmam 1-2 günü bulur ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 patchleri çekeyim bende o zaman hadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Snowbourn'e gelin. Snowbourn daki Türklere ulaşabilmek icin /joinchannel symbelmyne ( bu ismi kim koydu bende bilmiyorum ) yazıp girin. /1 blabla yazıpta konuşabilirsiniz o kanalda. Her turlu soru/sorunlarınız da yardımcı olacaklardır. Ayrıca PM yada buradan bana nicklerinizi söylerseniz oyundan da ben size ulaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 çok eski Knights of Smbylmyne dan kalmadır o isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 oynanış olarak minstreli beğendim baya buff veriyo gruba sanırım rune keeperdan çok minstreller tercih ediliyodur:)bide böle çalgılarla felan tam bi bard havası yakaladım umarım ilerde pişman olmam:) aha yeni fark ettim o buffların hepsi kendineymiş 1-2 tane gruba buff var sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Minstrel'i WOW daki priest gibi düşün. Evet her gruba rahatlıkla yer bulabiliyor. Bard zaten, istediğin çalgı aletiyle takılabiliyorsun. En çok o kısmını seviyorum. Biri geliyor gruba flütle takılıyor biri geliyor davul çalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Asgard said: oynanış olarak minstreli beğendim baya buff veriyo gruba sanırım rune keeperdan çok minstreller tercih ediliyodur:)bide böle çalgılarla felan tam bi bard havası yakaladım umarım ilerde pişman olmam:) aha yeni fark ettim o buffların hepsi kendineymiş 1-2 tane gruba buff var sadece :) Minstrel solo zormuş diye okumuşdum bu topicde yanına ekürü lazım lvllanmak için. Ama değişmiş olabilir bilmiyorum. Benimde tek geçeceğim char beta invite gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hacı lotro-eudan çektim indiriyor ama 200le falan indiriyor şöyle 800le yardırabileceğimiz bi yer yko mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 minstrel oyuncular bole kendi parçalarını yapabiliyolardı sanırım youtubeden gormüştüm level kaçta geliyo o? hatta birisi metalicanın unforgivenini çalmıştı oyunda:) aslında o skillere kendi yaptıgımız parçaları koysak ne güzel olur he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Şimdi bu trial kaç gb oluyor, birde trial 14 gün galiba peki bu sürede lvl sınırı var mı ? Varsa lvl kaça kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ne zaman f2p olcak bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Rohan expansionu çıkınca. ama komple olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Neyse çekiyorum bende triali, şimdi server tavsiye edebilirseniz, yarın hemen kurup oraya gireyim. Malum kalabalık olması tercih sebebidir. Snowbourn muş ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bende karakterime bakayım bi birlikte takılaım olmadı :D snowbourndaki herkes yazsın hatta guild kurarız sırf chat falan rahat olsun diye belki gelişiriz falan imba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Çok iyi olur Farinal. 18 saat download diyor 100kb/sec ile iniyor. Birde patch vardır herhal. Belki yarın bu saatlerde oyunda olurum. Low graphic zımbırtılı clienti çekdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bende yarısını indirdim yarısını kapattım yarın devam eder girerim buraya yazarız isimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi bu nasıl trial yahu oyunun kendisi kaç gb merak ettim 9 gb trial mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sınırlama yok çünkü trialde sadece zaman var tüm bölgeler vs açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sürekli oynayacak varsa bende indireyim hesabım vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Oyun çok güzel ama başlangıç bölgelerinin boşluğu animasyonların berbatlığı ve interface in göz bozması yüzünden arada açıp 1 hafta oynayıp kapatıyorum. İlk oynadığımda girdiğim bir dungeon vardı höyüklerde. Hayatımda yaşadığım en keyifli pve deneyimiydi galiba bir mmo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 trial'e vurdum iniyo bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 gerçekten çok güzel pve. keyif alıyorsunuz yani o höyüklerde ki harbi zevkli mesela harbi o atmosfere sokuyor sizi hobbitlerin hissettiği o korkuyu hissediyorsunuz o havayı çok iyi veriyor zaten kitapları okuyup bölüm bölüm oynuyordum bi ara level atladıkça yeni bölümle aynı yere geçiyorduk (epic ana hikaye o şekilde ilerliyor zaten paralel) harika oluyordu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Off açsam mı çok canım çekti şimdi. Ama yok işte low lvl dungeon yapan adam ve yüksek levellarda farma bağlanmıştır kalmamıştır bi atmosferi. o fırtınabaşındaki instance da iyiydi baya en sonunda troll mü ne geliyodu kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 valla ocak ayında biz oynuyorduk 0dan ve her queste instanceı geçtim adam vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar