deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sağlam partner bulunmaz boostlanır xD , biz azmettik 140k honor sonra rating'e oynayacağız. Heralde Emerald Dream ya da Maelstrom exp'ine kadar ladder'da adımız geçmeye başlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Off bu bloodlustta hordelar kazanamıyoruz diyor, ben de kazanamıyorum sabahtan beri 1 tane bile AB. Peki kim kazanıyor bu AB'leri? Scourge mü? Arthas pvp gear mı topluyor? Raidin tankına duel mi atacak? Arthas fight'ı 5v5 mi olacak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 valla horde olarak cok rezil durumdayız AV haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bir tek AV kazanıyorum ben de, nasıl bir çelişki bu anlamadım. Öyle ki BG'leri iki tarafta kazanamıyor. Ya da ben 300 bg arasından kaybettiğimiz tek bg'ye giriyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 11/11 kaybediyorum AB'yi 20 mark toplamak asla bu kadar zor olmamıştı, hatta misery'de hordeken bile :'/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 rogue/warrior/ele. shammy/resto druid/holy pala nasıl bir setup olur 5v5'te? Oynayan eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 deadwoll said: rogue/warrior/ele. shammy/resto druid/holy pala nasıl bir setup olur 5v5'te? Oynayan eden var mı? aynı setup'ı enhance shaman ile oynuyorum ben, shamanımız restoydu esasen, fakat bu sezon bi kaç brutal ile enhance a döndü. iyi de yaptı, 3 dps çok daha zevkli 2 ye göre. düşününce ofansif ve defansif dispell, BoF, BoP, decurse/depoison, 2 farklı healing debuff, stun, totemler, heroism... güzel şeyler var. ancak, CC bakımdan yetersiz olabiliyo kimi zaman, sadece druidin cooldowndan bağımsız CC seçeneği olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Orc Rogue var bende napsam sezon 2 de onamı dizsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Rogue çok kral class, pvp'si de çok zevkli. Ona yüklen bence. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Daha çok ress. ve hp istiyorum :( Hala 147 ress. 6.8khp var. 3 stack lifebloom yapana kadar 30k dmg yiyorum adaletin bu mu dünya :'/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dead bende tam bunu yazicaktim. Geriden gelmek bu oyunda ezilmek demek. Honor kasmak die bi sans yok. Girip invis olup bekliceksin. Combata girdigin an yatiriyolar. Arkandan s4 warr rogue kovalarken birak cyclon atmayi instant heal bile atamiyosun. Ayrica Venture co da oynuyorum Rampage de Horde un kazaniyo olmasi lazim ama ne bicim sans varsa bende AV disinda kazandigimizi hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 deadwoll said: Daha çok ress. ve hp istiyorum :( Hala 147 ress. 6.8khp var. 3 stack lifebloom yapana kadar 30k dmg yiyorum adaletin bu mu dünya :'/ hakediyosun sen olmeyi bence. 6.8k hp nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 keske tum druidler oyle olsa :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 70 olunca s4 ler gelmiyor mail box'a :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 deadwoll said: Daha çok ress. ve hp istiyorum :( Hala 147 ress. 6.8khp var. 3 stack lifebloom yapana kadar 30k dmg yiyorum adaletin bu mu dünya :'/ 6.8 hp var 30 k yiyor ölmüyor o kadar hızlı healleyebiliyor kendini mmmm ne pri actıgım güne lanet olsun salak kafa hadi ne acıyorsun dru ac, onu acmıcaksın pri acıcaksın o zamanda dwarf ac salak kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Lvl 69 da durdum bekliyorum. Honor kasiyorum. 70 olursam biliyorum ki bglerde canima okiycaklar. AV de arada kayniyosun bi nebze ama wsg fln affetmez. En azindan s2 set mace offhand trinket toplayana kadar 70e sicramiycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ama sicradim az önce neyse. Bi tavsiye almak istiyorum. Önce s2 set mi alim yoksa s2 mace mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben olsam önce 4 parça s2 set alirdim. boylece daha zor ölmeye başlarsin. mace için honor kasarken eskisi kadar bayik gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 2 parça mavi set, 2 parça merciless = 70 bonus resilience gerisini non set epicden başlayarak, sonra merciless ve arena rewardlarıyla kapamak en iyisi bence. 20 resilience veren pvp trinketi zaten farz, 2 dakika CD super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 3 parca epic var üstümde 200 resilence sahibim. Back, staff ve trinket i saklamistim quest rewardlardan. Onlardan da resil geldi ama bu bisey degistirmiyo. Bütün roguelar gelip benim sirtima biniyo. Pala zaten 2 crit koyuyo yatis.Neye ugradigimi bile farkedemiyorum lol. Hayir bukadar da ezilinmez ki. Bare bi sansim olsa. 7,4k hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Aff lock Sp Rest shaman oynuyoruz. 2 healer dps(genelde warrior druid pala/shaman oluyor)cok kötü yamuluyoruz.2k ya kdr rmp setuplari zorlamadı ama 2healer dps cok kotu oluyor yamuluyoruz ztn soul link yok direk gg oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 var mı stormscale de oynıyan arena partneri arıyan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 feral druid nasıl arenada ? bide resto druid in natural swiftness dışında bi büyüsümü var , duel yaparken bi adamı izledim , şuan 57 druidim adam regworth u instant atıyordu , biraz öğreniimde sonra sorun olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 O regrowth değil, restoda şimdi adını unuttuğum ve bu saatte bakmaya üşendiğim bir talent var, crit yediğinde procluyor ve %12 daha az dmg yiyorsun (miktarı yanlış hatırlıyor olabilirim.) efekti de regrowthla aynı olduğundan instant regrowth sanıyorsundur onu normal olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hyr 2 set nordasil (t5) bonusu o :> http://www.wowhead.com/?spell=37315#used-by-itemset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar