Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena Başlığı


-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Hatta start vereyim :
Druid[11/11/39], SL/SL Lock[Bu Felguard olsa cilgin aticaz.], Shadowstep Rogue setup bizim.
Migrate sonrasi yeni takim. 1 hafta gecirdik henuz beraber. 2kish oynuyoruz.

RMP gibi populer setuplara karsi ya da Drain Team'lere karsi rahat sayilabilirsiz.

Mirror match oldugunda Felguard'sa rakip Lock sorun oluyor tabii onun disinda genelde taktiksel savas oluyor. Kritik CClere bakiyor. Genel olarak Lock'a nukelemek ve Fear cast etmesini engellemek ve rakip Rogue'u biraz cyclone/rootlayip bizim Lock'un rakip Druid'e fear atmasina yonelik oynuyoruz. Tabii rakip de benzerini deniyor =]

Warrior Priest Shaman gibi uyuz setuplara karsi Heroism dispelimiz olmadigindan tabii zor oluyor. Cyclone heroisme denk gelirse %51 avantaj bize geciyor. Gerci yeterince antrenman ve daha iyi CC ile zorlanmayiz herhalde.

RMD oldukca zorluyor. Hesapta Mage kovalayip, Druid'i fearliyip, Rogue'u cyclone/rootlamaliyiz. Oyle yurumuyor o isler tabii =]

to be continued...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue (shadowstep) , Lock (Felguard) ....
3. ise bnm karakterim olması gerekiyor ama 2 rogue ve 2 rogue+lock düzeni arenada cok dezavantajlı oldugu için... Ozellikle Druid ve 2 healerlı setuplara karsı cok zorlandık en azından.. bi de lockun tek target olması sorununu da yasıyoduk tabi.. yeterince hızlı yardımına gidemediğimiz için....

Hunterım ile de eğlence faktorumde azalma oldugu için oynamadım..
neyse migrat ile priest getirdim healer bu gruba iyi gider diye... ama Priest Healerlıgının da bana gore olmadıgını anlayınca :)
şimdi bu arkadsların yanına Druid cekmeye calısıyorum ki Rogue da buyuk ihtimal warriora donecek...

Warrior-Lock-Druid oluruz buyuk ihtimal yakında....

Ama Rogue - warlock - Hunter (hunter itemleri inanılmaz berbat bu arada ) grubunda genel olarak iyi sonuclar alınabilirdi ben hunterımla iyi seyler yapabilseydim ozellikle su Buff sonrasında :)

Neyse baslıga uygun olmadı belki ama

2rog+lock setup Cogu setupa karsı acayip zayıf :) Ama arenanın düzeninde bunda etkisi büyük... Atabinilmesi vs vs gibi faktorler de eklenince... herkes solugu bzm arlockun yanında alıyor :) tavsiye etmiyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2v2: Shadowpriest&Rogue

Oynamaktan çok mutlu olduğum setup. Season 2 de 2310 gördük şu anda 2k larda dolaşıyoruz.

Rogue olarak birinci öncelik shadowpriest e stun'larla boş alan yaratmak ve wound poison . Shadowpriest de ofansif ve defansif dispel lerle, fear le ve indirilecek hedef 50% lerde dolaşırken mindblast+swd atmakla ilgileniyor. Fear in trinketlanmasından sonra rogue un blind atıp ardından vanish ve saplaması genelde maçın gidişatını belli ediyor.

Match up lar

Warrior Healer: Warrior üzerinde başlayıp, healer ı fear blind ve sap la kontrol altında almak gerekiyor. Warrior dwarf olmadığı sürece büyük ihtimalle sp rogue alıyor. Ama fear ve blind resistleyen paladinler değiştirebiliyor oyunu

Priest Hunter: Mana drain bayağı sıkıntı açıyor shadowpriest in başına. Priest in üzerinde kalmak daha iyi diye düşünüyorum. Yine de onlar daha şanslı

Warlock Healer: Healer priest olmadığı sürece warlock üzerinde çalışıyoruz. Burada genelde sp dispel lerle ilgileniyor. Expose armor+snd çok önemli yoksa dps yetmeyebiliyor.

Rogue Mage: 50 ker oynadıysam rogue mage e karşı, max 5 kere kazanmışımdır. Tam bir anti setup. Mage üzerinde durmak daha iyi olabilir ama undead rogue gerçekten imkansız.

Rogue Healer: Rogue üzerinde durmak önemli çünkü boş bırakınca rogue u gerçekten sp in yaşaması imkansız. Kidney shot cd dayken rupture koymalı ki vanishleyip cc deki healer ı beklemesin rogue.


İyi oynayınca hemen her takımı alabileceğiniz bir takım bence ( mage rogue hariç). Oynaması da gayet zevkli. Tavsiye ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mage(Frost) - Rogue(Shadowstep)(2v2)

Bütün olayı mobility'de yatan, birbirini DR'a sokmayan CC'lere sahip dual dps setup'ı. Çok fazla opsiyonlu bir setup olduğu için şunu yap, sonra şunu yaptan ziyade doğaçlama oyun stili ve yetenekle çok yükseklere çıkar, 3 hafta rank 1'i tutturmuştuk, eğer warlock/priest setuplarını dodgelayabilirseniz koruyabilirsiniz de. İçinde warlock içeren setupların dumur etme olasılığı yüksektir, üzülmeye gerek yok. Kırılgan bir setup olduğu için genelde hataya yer vermez, şansın da önemli olduğu bir setuptır. Bir blind miss'i, bir CS resist'i sık sık işleri bozabilir.

Bence oynaması en zevkli 2v2 setup'ı. Bu sezon 2.1'lerde geziyor henüz. Rogue lazım 2 haftadır.

Rogue(AR-Prep) - Mage(Frost) - Priest(Discipline) (3v3)

Esnek setup, win setup, güzel setup. Birkaç counter-setup'ı bulunur, bunlar yenmek acayip zordur, gerisinde hep bir şansınız olur. 2v2'da bahsettiğim birbirini DR'a sokmayan CC etkisi burada da mecvut.

Genelde biri mage tarafından CC'de tutulurken, rogue'la birlikte nuke eylenir, priest mana burn faaliyetleriyle healer tüketmeye çalışır. Outlast olayı sık sık gösterir kendini.

Druid/Rogue/Warlock ve birkaç alt-setup'ı korkulu rüyasıdır, pillar manyağı edilen priest mana burn kasamaz, druid'in arada bir kafasını gösterip HoT atması delirtir. İzlenmesi gereken taktik warlock nuke'lanırken rogue'u chain CC'ye almak, priest'i druid'e salmaktır. Ama işler böyle güllük gülistanlık değildir. Şu an 2k'larda gezmekte, yeni rogue lazım.

Mage-Warrior-Paladin-Shaman(Elemental)-Priest(Disc) (5v5)
Pure outlast setupıdır. Bütün olayı survival'da ve hem 3 healer'ı hem 3 dps'i olmasında yatar. Bu yüzden iyi oyuncular yönetiyorsa 4xDPS setuplarını ağlatabilirler. CC, Manadrain, MS'le outlast olayıdır, her setup'a farklı şeyler yapılır tabii ki. Seviyorum ben zevkli setup.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:
resto druid+MM hunter+Subt rogue

boyle bir 3v3 dusunuyorum (dark tembellik yapmazsa tabi) resto druid yerine discte olabilir (umudumuz saeros)

teoride sizce hangi takimlar zorlar(oyunculugu falan bir tarafa birakirsak)

Rogue Druid Hunter bayagi guzel bir setup. 2 healer 1 warrior klasigine karsi da oldukca basarili oluyor Warrior CC manyagi oldugundan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Ah bir de sey var Druid'in Warlock'un fear-drain rangeinde durmamali asla. Defansif oynayacaksiniz. Gereksiz sekilde `sunu cycloneliyim buna abanalim.` falan demiceksiniz. Yavas yavas.. Sakin sakin...=]


eh illaki ben cyclone root yiyorum druid varsa.yada paladin bof atıyo felan.hadi bikaç reflect attım ama yok yani illaki root yiyorum. o zaman napcaz.lordaeronda kaçılmıyo zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spark yiyeceksin onlari. O yuzden hamstring spamliyorsun. Dps kasmiyorsun. Hamstringle devam edeceksin surekli. Senin Druid'ine zaten dogru duzgun dmg veremez Warlock. Druid'in kacacak sadece. RoL'da da kacar. Sorun olmaz. Odadan odaya kosacak. Yakalansa bile yine olmez SL/SL lock'un dmgina. Druid'ine hamle yaptiklarinda 100 ragele geziyor oldugundan surekli[root=second wind] once peti alirsin.[Felhunter] Sonra Void cikar %99 Void'le beraber senin druid'in de rahatlar zaten. Yine ayni sekilde devam edip druid lock ve peti birbirlerine yakin ve senin cyclone dimnishde oldugun bir anda gerekeni yaparsiniz. Onemli nokta rakip druid'de mana cokken druid'i degil de warlock/pet'e dps yapmak hamstringler varsa. MS'li hedef healladiginda cok cabuk oom oluyor ve su icmeye yoneliyor druid. Su icerken druid'i bozmak yerine lock'a dps devam edersin. Cc gelene kadar onlari hataya zorlayacak hplere indirebilirsin. Boyle devam edecek ve sonunda hata yapacaklar. =]
Ya da 12 tane cyclone resistlersin.. =[
[ Gecen gun bir War/Dr00d takiminda adamlar 12 kez cyclone resistledi de. Icimde hala =[ ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
tavsiyeye ihtiyacım var!
şimdi ilk olarak elimizde warrrior ve shaman arkadaşlarımız var ve 3v3 yapacağız.
şimdi,bunların yanına en iyi ne gider sizce?retri pala ol diye
tutturuyolar da istemiyorum paladin.
şöyle görüşlerinizi,karşılaştığınız warr-shaman-x setuplarını söyleseniz sevindirirsiniz beni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...