DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yani en son ne zaman televizyonda adam gibi oturup film izlediğimi hatırlamasam da, komik ve acı bir gerçek olarak bugün tezahür etmiş bu uygulama kararına sinirim bozuldu. evet. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8081429.asp?m=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Zaten çok fazla bi içki sahnesi olmuyo filmler de sansürse yine bi bakıma ama içinde içki olan filmleri yayınlamıyacaklarsa ayıp etmişler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 said: TÜRBAN DA KESMEZ ARTIK BUNLARI. PEÇESİZ KADIN GÖRÜNTÜLERİNİ DE MOZAİKLERLER! güzel demiş amcamız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sigara yasaklanmıştı belki hatırlarsınız. İçkide bonusu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 içkinin özendirilmesi yasak diyor bundan direk içkili sahneler mi yasaklanacak, içkinin mozaiklenmesi mi, daha az içki sahnesi mi? kötü adamın öldürün mesajı verdikten sonraki içtiği içki sahnesiden ödün verilebilinir ama bazen filmlerde/dizilerde yer alan sahneler için içki direk ana tema olmadığı halde önemli ve gerekli bir görsellik katıyor, ikincisi yasak lafı zaten direk olarak yasak olan şeye yönelme etkisi yapar kesin bir sonuç ve kuralın uygulanabilirliği ve gerekliliği nedir bu konuda ben bir yere varamadım bunları yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 uzun bişi yazdım.. sildim gerek bile yok bunun adı ██████████dür... [hr] babaya selam sansüre devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 forgiver said: içkinin özendirilmesi yasak diyor bundan direk içkili sahneler mi yasaklanacak, içkinin mozaiklenmesi mi, daha az içki sahnesi mi? kötü adamın öldürün mesajı verdikten sonraki içtiği içki sahnesiden ödün verilebilinir ama bazen filmlerde/dizilerde yer alan sahneler için içki direk ana tema olmadığı halde önemli ve gerekli bir görsellik katıyor, ikincisi yasak lafı zaten direk olarak yasak olan şeye yönelme etkisi yapar kesin bir sonuç ve kuralın uygulanabilirliği ve gerekliliği nedir bu konuda ben bir yere varamadım bunları yazarken. demin haberlerde "içkileri mozaiklemek,içkinin geçtiği konuşmaları da değiştirmek zorunda kalıcaz" diyolardı."barmen bana bi ayran" hesabı.uygulama gerçekten böyle mi olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 İnternet'e de içki sansürü geliyor, çok yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Madem her türlü televizyondaki her şeye sansür geliyor, niye 7 yaş, 13 yaş, 18 yaş sınırları geldi? 18 yaş sınırı olan programda da içki gösterilmeyecek, herkes için uygun olanda da. Saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yok böyle saçma sapan bişi olamaz kardeşim kime ne adam alkol alıyosa alır,ulan bu ülkenin tek lideri olan adam alkol kullanıyo göstere göstere,yavşaklar size mi kaldı milletin içkisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Dr Troy artık sek absolute alamııcak kaldı adam elma suyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 onlar viski değil sulandırılmış kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Absolute'un nicki Padişahımızın hazretleri 1. Tayyip Efendi'nin emri ile Zemzem olarak değiştirilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bugün starda çarlinin meleklerinde cameron diazın surf üstünde kaba etlere zum yaptığı yerleri de kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 haydi abso'yu bi şekilde hallederiz.. halden anlayan adam.. o değil de laraken'e nasıl söz geçireceğiz ben onu düşünüyorum! kapatırlar valla siteyi!bu arada arama olay iyi çalışıyor lam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 dasaaa said: o değil de laraken'e nasıl söz geçireceğiz ben onu düşünüyorum! underground takılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ebesinin kolu artık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hemen hemen her dizide her filmde hayat kadını rolu oluyor onlarıda mozaiklesinler kucuk korpecik kızlarımız özenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Sakallı cübbeli sarıklıları da engellesinler ya şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 cocuklarımız Nuri alcoyu elma suyu içiyor sanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Sizi töbeye çağırıyorum kafirler... *The imam mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 gençlerin kafası güzel olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Benim ismi zem zem suyu dite değiştiricem ben zaten. Ne öyle alkollü içki ismi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben sıkıldım artık bu sansürlerden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sigarayi cikar, alkolu cikar, kufuru sustur, en sonunda filmlerin sadece girisiyle cast cikicak, biticek film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar