Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTÜK'ten içkili sahnelere yasak

DoruK

Öne çıkan mesajlar

içkinin özendirilmesi yasak diyor bundan direk içkili sahneler mi yasaklanacak, içkinin mozaiklenmesi mi, daha az içki sahnesi mi?
kötü adamın öldürün mesajı verdikten sonraki içtiği içki sahnesiden ödün verilebilinir ama bazen filmlerde/dizilerde yer alan sahneler için içki direk ana tema olmadığı halde önemli ve gerekli bir görsellik katıyor,
ikincisi yasak lafı zaten direk olarak yasak olan şeye yönelme etkisi yapar
kesin bir sonuç ve kuralın uygulanabilirliği ve gerekliliği nedir bu konuda ben bir yere varamadım bunları yazarken.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
içkinin özendirilmesi yasak diyor bundan direk içkili sahneler mi yasaklanacak, içkinin mozaiklenmesi mi, daha az içki sahnesi mi?
kötü adamın öldürün mesajı verdikten sonraki içtiği içki sahnesiden ödün verilebilinir ama bazen filmlerde/dizilerde yer alan sahneler için içki direk ana tema olmadığı halde önemli ve gerekli bir görsellik katıyor,
ikincisi yasak lafı zaten direk olarak yasak olan şeye yönelme etkisi yapar
kesin bir sonuç ve kuralın uygulanabilirliği ve gerekliliği nedir bu konuda ben bir yere varamadım bunları yazarken.

demin haberlerde "içkileri mozaiklemek,içkinin geçtiği konuşmaları da değiştirmek zorunda kalıcaz" diyolardı."barmen bana bi ayran" hesabı.uygulama gerçekten böyle mi olur bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...