_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bi kıza "seni çook seviyorum" diye mesaj attım.Ama kız beni yakın arkadaşı olarak görüyor hatta kanka bile demişti:S.Anlayacağınız çok geç kaldım açılmakta.Kızdan herhangi bir cevap gelmedi.Onu aşk anlamında sevdiğimi anlamışmıdır?Bu arada yüzyüze görme şansım yok çünkü aylar geçti artık ne yazıkki yollarımız ayrıldı aynı şehirde ama farklı üniversitelerdeyiz :(. Telefonla da aramaya yüzüm yok çünkü aradığımda artık normal muhabbet yapmak istemiyorum olmaz yani.Ama mesajıma da cevap vermedi 2 gün sonra doğum gününü kutladım teşekkür etti.En azından aşk anlamında onu sevdiğimi anladı da gönlümü yoktur?Yoksa arkadaşçamı anlamıştır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kafası karıştır 2 gün sonra hafiften çıtlat biraz sonra iyice konuya gir üstüne kızın sürekli.zorla güzellik felsefesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yüzüne söylemezsen sayılmaz. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Direk o mesajı attıysan anlamıştır, ve senle bi daha konusmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 iki o kullanırsan olmaz. çok diycektin. kızlar net konuşan erkekleri sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 at gitsin diorm sana da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 çok net mi? ne kadar çok? belli değil? olmadı cinali olmadı. cinaliden beklenmicek hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 keşke yüzüne söyleseydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 seni 7 seviyorum fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 7 mesela. 7 yi ele alsak bugün nerden baksan 7 çok gey bi rakam. ben kız olsam beni 7 seven bi erkekle hiç ilişki yaşamam. mesela bana dese ki ben seni 5 seviyorum. hiç düşünmem. orda. direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 attıında cevap vermediyse sana karşı bişey hissetmiodur üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 fede said: 7 mesela. 7 yi ele alsak bugün nerden baksan 7 çok gey bi rakam. ben kız olsam beni 7 seven bi erkekle hiç ilişki yaşamam. mesela bana dese ki ben seni 5 seviyorum. hiç düşünmem. orda. direk aga 5 de gey bi rakam. gerçi 5 biraz erkeksi sayılabilir. biseksüel bi yerde. 6 mesela direk hatun. 4 de öle. çift sayılar öle. bu muhabbet forumda dönmüştü daha önce galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 beşşş. bi garip. rrr diyebileceğim bi rakam yok. olsa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kırk var. kırrrk. sayı ama idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 forumu msne cevirmeyelim arkadaslar. konuyu konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 "Seni seviyorum" diye mesaj attıysan kıza ben olsam ben de cevap vermezdim. Bi de o kadar kankalık üstüne biraz geç kalmışsın, o yüzden cevap vermiyor olabilir. Küsmüştür falan, yaşa göre değişiyor tabi bu, bu bana aşık en iyisi konuşmayayım mantalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 o iş yataré Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 İş, kankalık boyutuna gelmeden söyleseydin keşke. Olay o boyuta gelince hiç söylememek daha iyi bu durumlarda. Bir an gaza gelip söyleyince ve muhabbet bitince; "Keşke söylemeseydim de muhabbetimiz devam etseydi" demektense hiç söylememek daha iyi bu durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Pyro bu konuyu konusmustuk, gercekten benim icin degisen birsey yok. Lutfen artik boyle yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Sn Pati Bu mesaja uc sekilde cevap verilecegini diger patiler yazmis ama bazen mesajlarin gitmedigi anlar veyahut yanlislikla silinme anlarida mevcut olabiliyor biz umalim ki bu yanlisliklardan bir tanesi olsun ve sen daha iyi olarak yuzune gidip acil..Ayri sehirlerdesiniz ama ayri ulkelerde degil bunu bir gozden gecir derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Pyro said: İş, kankalık boyutuna gelmeden söyleseydin keşke. Olay o boyuta gelince hiç söylememek daha iyi bu durumlarda. Bir an gaza gelip söyleyince ve muhabbet bitince; "Keşke söylemeseydim de muhabbetimiz devam etseydi" demektense hiç söylememek daha iyi bu durumlarda. Ben aslında bunu 2.ye söylüyorum.İlk kez msnde söylemiştim Temmuzda.Ondan sonra devam ettik konuşmaya tabi olumlu yaklaşmamıştı o zaman da.Benim gibi biri sevilirmi bırak ya olm şaka yapıyorsun şeklinde cevap vermişti.Yüzüne söylemeyerek ve geç kalarak hata yaptım aslında.Belki arkadaş olarak ta götürebilirim diye düşündüm ama olmuyor.Hayatına başka bir erkek girerse buna dayanamam.Olmaz yani.Keşke yapacak bir şeyim olsa benim aklıma bir şey gelmiyor.Aylardır bu durumdan kurtulamadım.Bir çare bulan olursa gerçekten ne dilerse dilesin benden..Ama yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 çok kötü bi durum. HEle uzaktaysa iyi ce zor hani diibnde olsa görüo olsan bi şekilde gönlünü alır yaparsın da sen de madem uzaktasın bi şekilde bu hisleri bastırmaya çalış . Yapabielceğin bişey yok :/ üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 pyro +1 bi de fede said: yüzüne söylemezsen sayılmaz. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Penthesilea said: Pyro bu konuyu konusmustuk, gercekten benim icin degisen birsey yok. Lutfen artik boyle yapma. i lol'd, lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 valla bende en yakın kız arkıma açıldım sevdiğimi söyledim bana hakaret etti ve msnden sildi çok pişmanım geri gelmedi çok uğraştım onun için çok pişmanım :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar