Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Seni çook seviyorum"

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Bi kıza "seni çook seviyorum" diye mesaj attım.Ama kız beni yakın arkadaşı olarak görüyor hatta kanka bile demişti:S.Anlayacağınız çok geç kaldım açılmakta.Kızdan herhangi bir cevap gelmedi.Onu aşk anlamında sevdiğimi anlamışmıdır?Bu arada yüzyüze görme şansım yok çünkü aylar geçti artık ne yazıkki yollarımız ayrıldı aynı şehirde ama farklı üniversitelerdeyiz :(. Telefonla da aramaya yüzüm yok çünkü aradığımda artık normal muhabbet yapmak istemiyorum olmaz yani.Ama mesajıma da cevap vermedi 2 gün sonra doğum gününü kutladım teşekkür etti.En azından aşk anlamında onu sevdiğimi anladı da gönlümü yoktur?Yoksa arkadaşçamı anlamıştır?
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
7 mesela. 7 yi ele alsak bugün nerden baksan 7 çok gey bi rakam. ben kız olsam beni 7 seven bi erkekle hiç ilişki yaşamam. mesela bana dese ki ben seni 5 seviyorum. hiç düşünmem. orda. direk

aga 5 de gey bi rakam. gerçi 5 biraz erkeksi sayılabilir. biseksüel bi yerde. 6 mesela direk hatun. 4 de öle. çift sayılar öle. bu muhabbet forumda dönmüştü daha önce galba.
Sosyal ağlarda paylaş

"Seni seviyorum" diye mesaj attıysan kıza ben olsam ben de cevap vermezdim. Bi de o kadar kankalık üstüne biraz geç kalmışsın, o yüzden cevap vermiyor olabilir. Küsmüştür falan, yaşa göre değişiyor tabi bu, bu bana aşık en iyisi konuşmayayım mantalitesi.
Sosyal ağlarda paylaş

İş, kankalık boyutuna gelmeden söyleseydin keşke. Olay o boyuta gelince hiç söylememek daha iyi bu durumlarda. Bir an gaza gelip söyleyince ve muhabbet bitince; "Keşke söylemeseydim de muhabbetimiz devam etseydi" demektense hiç söylememek daha iyi bu durumlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sn Pati

Bu mesaja uc sekilde cevap verilecegini diger patiler yazmis
ama bazen mesajlarin gitmedigi anlar veyahut yanlislikla silinme anlarida mevcut olabiliyor biz umalim ki bu yanlisliklardan bir tanesi olsun ve sen daha iyi olarak yuzune gidip acil..Ayri sehirlerdesiniz ama ayri ulkelerde degil bunu bir gozden gecir derim...
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
İş, kankalık boyutuna gelmeden söyleseydin keşke. Olay o boyuta gelince hiç söylememek daha iyi bu durumlarda. Bir an gaza gelip söyleyince ve muhabbet bitince; "Keşke söylemeseydim de muhabbetimiz devam etseydi" demektense hiç söylememek daha iyi bu durumlarda.

Ben aslında bunu 2.ye söylüyorum.İlk kez msnde söylemiştim Temmuzda.Ondan sonra devam ettik konuşmaya tabi olumlu yaklaşmamıştı o zaman da.Benim gibi biri sevilirmi bırak ya olm şaka yapıyorsun şeklinde cevap vermişti.Yüzüne söylemeyerek ve geç kalarak hata yaptım aslında.Belki arkadaş olarak ta götürebilirim diye düşündüm ama olmuyor.Hayatına başka bir erkek girerse buna dayanamam.Olmaz yani.Keşke yapacak bir şeyim olsa benim aklıma bir şey gelmiyor.Aylardır bu durumdan kurtulamadım.Bir çare bulan olursa gerçekten ne dilerse dilesin benden..Ama yok sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...