Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik the Movie!

Cons

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Ben de yeni izleme şansı buldum, divx ayrıcalığı ile. Beklentilerim yüksekti, gora ile karşılaştırılabilen bir filmse çok iyidir koparım diye düşündüm ama gerçekten yanılmışım.

Kendimden bahsedeyim, şahan ı çok severim hatta sık sık skeçlerini açar izlerim yutubdan. Aynı zamanda cem yılmaz ve ata demirer'i de severim. Elit değilim, kase görmedim.

Filmin çok komik sahneleri var, recep ivedik karakteri de gülünç tabii. Ama tatmin olamadım açıkçası, film bitsin diye dakika saydım resmen. Bir süre sonra kendini tekrarlamaya başladı film. hani her "gonuşma lan" dediğinde gülmemiz gerekiyorsa orasını bilemem, ben ilk 4 ten sonra koptum filmden.

Bu film nasıl güzel olur, 120 dakikalık film olarak değil de 3 er dakikalık skeçler halinde izleseydim youtube dan eminim çok daha fazla gülerdim.

Ayrıca kesinlikle gora ile karşılaştırılabileceğini düşünmüyorum. Gora da cem yılmaz zekası vardı. 7 sefer bile izlesen gülecek bir şeyler bulabiliyordun. En azından ben buluyordum :)

Ama recep te bu tadı yakalayamadım, zeka ürünü espriler, farklı bir şeyler bekledim ama olmadı.

He böyle karakterden zeka ürünü espri mi çıkar lo manyak mısın adam kıro işte filme kıro olduğunu bilerek gitmedin mi derseniz, haklısınız derim. Ama bilmiyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya çok up olacak ama 6. izleyişim fln yeni farkettim film biterken hani isimler fln çıkıo ya o arada muhabbet devam ediyormuş ya süper

spoiler spoiler

oteldeki recepin etrafında dolaşan çalışan recep motel diye bi yer açıo :F muhahaha recep'in verdiği taktikleri dinleyip

sonra kızlarla recep ivedik muhabbet edio, benim 2 zaafım var dio biri kadınlar diğeri alkol, kızlar gülüo muhahaha nasıl lan yanında kadın yok diyorlar, recep de kadın yok ya işte ondan zaafım var dio :C

otelim müdürü taksi dolmuş gibi bişiye binio oto sanayi lütfen diyor, şöför kim? gay kamyoncu muhauhauah ggidelim koçum sanayiye gidelim ormana gidelim dio

muhauhauha süper ya yeni farkettim
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
Selamon said:

Çok iyi yorumlarla karşılanmış forumda film. Fakat benim görüşüme göre, zerre değeri olmayan bir çalışma görüntüsü veriyor. Çok basit espiriler kullanılmış. Hiçbir zeka unsuru yok espirilerde. Ayrıca buradakilere espiri demek mümkün müdür bilmiyorum, sanki daha başka bir şey bunlar. Gıdıklayarak güldürmeye çalışacak komedi filmlerinden, açıkçası ben para verip gitmem.

şu adamı bulun lan.
bugünün bütün entellerinden 10 sene öndeymiş adam. bir de utanmadan adama karşı gelinmiş falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...