Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 açık büfe sahnesi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bu arada rap müziğe hayranlığıyla da bilinen şahan, filimdeki metalci gençlerin hoşuna gitmeyecek göndermelerde gereksiz olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ben de yeni izleme şansı buldum, divx ayrıcalığı ile. Beklentilerim yüksekti, gora ile karşılaştırılabilen bir filmse çok iyidir koparım diye düşündüm ama gerçekten yanılmışım. Kendimden bahsedeyim, şahan ı çok severim hatta sık sık skeçlerini açar izlerim yutubdan. Aynı zamanda cem yılmaz ve ata demirer'i de severim. Elit değilim, kase görmedim. Filmin çok komik sahneleri var, recep ivedik karakteri de gülünç tabii. Ama tatmin olamadım açıkçası, film bitsin diye dakika saydım resmen. Bir süre sonra kendini tekrarlamaya başladı film. hani her "gonuşma lan" dediğinde gülmemiz gerekiyorsa orasını bilemem, ben ilk 4 ten sonra koptum filmden. Bu film nasıl güzel olur, 120 dakikalık film olarak değil de 3 er dakikalık skeçler halinde izleseydim youtube dan eminim çok daha fazla gülerdim. Ayrıca kesinlikle gora ile karşılaştırılabileceğini düşünmüyorum. Gora da cem yılmaz zekası vardı. 7 sefer bile izlesen gülecek bir şeyler bulabiliyordun. En azından ben buluyordum :) Ama recep te bu tadı yakalayamadım, zeka ürünü espriler, farklı bir şeyler bekledim ama olmadı. He böyle karakterden zeka ürünü espri mi çıkar lo manyak mısın adam kıro işte filme kıro olduğunu bilerek gitmedin mi derseniz, haklısınız derim. Ama bilmiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 filmde toplam 1 kez gülebildim o kadar yok abi olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Izlemedim ve izlemeyi de dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 möhüv de möhüverröreörmüm; ben de ata demireri sevmiyorum da direk izlemem şunu yapmam he sucks gbi yaklaşımda bulunmuyorm. ne bu önyargı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 İzledim çok da güldüm. Kırolara bakıp gülmekten hoşlanıyorum evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 az önce izledim, boş boş baktım ekrana böle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 böüahehüv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 önyargı falan demişsiniz de, taaa baştaki sayfalarda düşüncemi belirtmiştim. aynen beklediğim gibi çıktı, hiç bi esprisi yok saçma sapan bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya çok up olacak ama 6. izleyişim fln yeni farkettim film biterken hani isimler fln çıkıo ya o arada muhabbet devam ediyormuş ya süper spoiler spoiler oteldeki recepin etrafında dolaşan çalışan recep motel diye bi yer açıo :F muhahaha recep'in verdiği taktikleri dinleyip sonra kızlarla recep ivedik muhabbet edio, benim 2 zaafım var dio biri kadınlar diğeri alkol, kızlar gülüo muhahaha nasıl lan yanında kadın yok diyorlar, recep de kadın yok ya işte ondan zaafım var dio :C otelim müdürü taksi dolmuş gibi bişiye binio oto sanayi lütfen diyor, şöför kim? gay kamyoncu muhauhauah ggidelim koçum sanayiye gidelim ormana gidelim dio muhauhauha süper ya yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 dün izledim bende.. güldüm ya 3-5 kere. yapcak hiç bişeyiniz yoksa izleniyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 O kadar iyi ki aynı filmin başlığını 8 kere açıp 7sini kitlemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 şu film çıkalı nasıl 10 yıl olabiliyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Muhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 topicte neler neler gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 İlk sayfada iyi olabilir/gülünür lan/işte beklenen Türk filmi diyenlerin şimdi 'Cumali Ceber izlersin sen heğğğğ' diyen kitleden olması nasıl bir muammadır yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 insanın kendini geliştirmesi güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 abi ilk sayfa cringefest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 @2 olarak utandım. Ama sonucta daha done yoktu elimizde. Nereden bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 baslik filmin kendinden daha komik yalniz kahkaha ata ata gectim sayfalari, necronun pipisine saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Selamon said: Çok iyi yorumlarla karşılanmış forumda film. Fakat benim görüşüme göre, zerre değeri olmayan bir çalışma görüntüsü veriyor. Çok basit espiriler kullanılmış. Hiçbir zeka unsuru yok espirilerde. Ayrıca buradakilere espiri demek mümkün müdür bilmiyorum, sanki daha başka bir şey bunlar. Gıdıklayarak güldürmeye çalışacak komedi filmlerinden, açıkçası ben para verip gitmem. şu adamı bulun lan. bugünün bütün entellerinden 10 sene öndeymiş adam. bir de utanmadan adama karşı gelinmiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 ilmik ilmik ibretle orulmus konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Sparkcaster said: zuhah iyi olabilir Sparkcaster said: 1 i bile izlemedim abi, ne kadar leşsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar