Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lisedeki sigara anıları

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Eğlenceli olur diye düşündüm bugün arkadaşla konuşuyoduk merak ettim acaba gerçekten ilginç anısı olan varmı diye.
ben başliyim=)

Lise sondayken herzamanki gibi bi kabinde 4 kişi sigara içiyoduk bi anda sessizlik oldu ama biz takmadık sonrasında bi ses

-evladım hadi çıkın dışarı
-(bizim arkadaşlardan biri)olm 2 dk susun ya adam gibi bi sigara içelim
-(dışardaki arkadaşlardan biri)olm valla hoca geldi bak
kapıyı bi açtık o katta görevli olan hoca
biz çıkarken o da sayıyo
-1,2,3,4 daha sığamadınız mı oraya

ve yine bir seferinde 3 kişi sigara içiyoruz kabinde
bi anda bu köseli ayakkabı sesi (artık o ses nasıl oluyo demeyin bende tam bilmiyorum) bi baktık tam bizim olduğumuz kabinin önünde duruyo(bizim okulda sadece öğretmenler giyerdi köseli ayakkabı)
dışarda bi çocuğu azarlıyodu ya bismillah diyip açtık kapıyı biz karşımızda müdür ama bize bakmıyo 2 arkadaş sağından bende tam karşısından geçtik gittik ki halende şokundayımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

sigara içmediğim zamanlarda:
ben- niye sigara içiyorsun tuvalette?
s.i.ç- sen içmiyor musun?
ben- yoo? sen neden içiyorsun?
s.i.ç- bsg, sçs?
ben-lan!

ayırdılar tabi sonra.

takriben 2 sene sonra:

ben ve tuvaletteki diğer kişiler- ooohhhhh pffffff hhhhhhh *sigara üfleme efektleri*
müdür yardımcısı- lan! az için biraz şerefsizler!

ben tuvalete giderken- lay lay lay
psikopat hoca- (koldan yakalar) SİZ! HEPİNİZ! EVET, siz sigara içiyorsunuz biliyorum ben! hepinize gününüzü göstericem!
ben- peki? derdin ne? görüşürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim sınıfın alayı içiyormuş, ruhum duymadıydı valla ehaehhe. Lisede ağzıma sürmediğimden sigara tabi anı sıfır bende buna bağlı olarak.
Komik nokta hakikaten bir ademoğlu görmememdir sigara içen ki benim dönemimde sigara içmeyen 4-5 kişiden biri olduğumu çok sonra öğrendim. Lisede 3 kişi takılırdık, birimiz fosur fosur içiyormuş haberimiz olmadı mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

ben parmagımda para cevırebıldıgım gıbı yanmıs sıgarada cevırebılıyorum ama sıze sunu solıyım kafanız guzelken yapmayın ben sıgaranın fılıtresı yerıne yanan tarafını dudagıma goturdum bıraz can yakıomus onu anladım acı anılarımdan bırı:S
Sosyal ağlarda paylaş

Öğle arasında okulun dışına çıkıp puro içerken,(amma özentiyiz) okulun güvenlik görevlisinin gelmesi,''abi bi fırt alır mıydın?'' dememiz ve adamın bir puroyu cebine atarak olay yerinden uzaklaşması güzel bir anı sayılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okulun ünlü hocalarından Fizikçi Aşkın Hoca'yı bilen bilir. Adam resmen karizmasıyla döver karşısındakini. Kavga çıkar okulda, adam gelir; "ayrılın" der, kavga biter. Neyse ki ilk iki yılımda benim sınıfıma giriyordu ve dersindeki en sessiz öğrenciydim (onun dışındaki tüm derslerde hocalar şikayetçi bi de). Okula da yeni lavuk bi müdür geldi; dışarı çıkışı angut veliler yasaklatmış, bi de velilerden bir kaçı "okulda sigara içenler var" diye yakınmış. ulan kocaman bahçe. içilse ne olacak içilmese. böyle velilerin de öğrencilerin de ağzını yüzünü kırasım geliyor.

Her neyse dışarı çıkış yasaklandı ve içeride de önlemler arttı. Biz de haliyle kaçıyoruz okuldan, tellerden atlayıp (ha bi de tel döşediler).Böyle atladık, karşıya geçtik, çimlerden geçiyoruz. Ben "oğlum hocalar da çok..." dedim ve karşımda aşkın hocayı gördüm. böyle sesim kısıldı. arkadan da millet koşarak geliyor. aşkın hoca da saklandı oraya. geleni tutuyor kenara koyuyor bekliyor diğer salak gelsin. sonra tuttu içeri soktu disipline falan verecek. yalvardık falan. bir daha okuldan çıktığınızı görürsem disipline vermeyeyim, döveyim, olur mu dedi. kabul etmek zorunda kaldım artık.

olayın hemen ardından futbol sahasının arkasında içelim bari dedik. oraya doğru yürüyoruz. maç falan da yok. bariz. arkadan bi ses. durun diye bağırıyor biri. ne var lan diye bi döndüm, aşkın hoca gene.

Aşkın: Üstünüzde sigara var mı? Söyleyin, bulursam daha kötü olur.
Ben: Hocam bende bir tek var
Arkadaş: Bende yok hocam

üstler aranır, bende bir tek çıkar , arkadaşta paket. o anda da niye arkadaş yalan söylemiştir kimse bilmez kendi dahil. aynı gün iki kere sıçmanın verdiği sevinçle gün ve ilerleyen günler neşe ile geçirilir.

----

bir seferinde de okulun şiir dinletisi vardı. ben de orada gitar çalıyorum, müzik işinden görevliyim diyebiliriz yani. fizikçi şadi hocadan izin aldı edebiyatçımız, provaya gidiyoruz. çalışacağım kız yok ortalarda, bi sigara içeyim dedim arkadaşla. gittik sahanın arkasına gene. yalnız sınıf sahaya bakıyor. bu sefer derse yüzde yüz odaklanan şadi hoca bir an bahçeyle ilgili bir şey söylüyor ve gösteriyor. o sırada bizi görüyorlar. dumanı görüyorlar. şadi hoca yanına çağırıyor. olaylar gelişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kot olsa elim yanardı da kot yoktu altımda
pantolon kumaş olunca elimle ileriye ittirdm ortasını boşluk yaptım elimin =)

edit: + kısa sigara + yarısındaydım nerdeyse

adamınbiri said:
öeeehnn nasıl yaptın beaaa:D

benim bi arkadaş sigarayı yemişti arama sırasında yanmamış sigaraydı ama yedi hayvan herif:D
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın başına geldi bu:

bi genç sigara içerken yakalanır bahçede ağacın arkasında. aile falan çağrılır çocuk bıraktım der, yeminler eder. 2 hafta sonra bunlar yine boş derste içerken bu bizim oğlan bi fırt çeker sigaradan, çat! müdür girer sınıfa. duman içindedir çocuğun ağzı ama elinde sigara falan yoktur. elinde sigara olanları çeker bi kenera çabucak, "ulan hepiniz bu adam gibi olacaksınız, sigarayı bıraktıracam" diye bağırır, sonra bizim adama döner:

söyle oğlum sen içmiyorsun di mi?

çocuk ağzından çıkan dumanı takmadan "allah belamı versin içmiyorum hocam" der.
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar tuvaletinde sıradan bir gün.aynada sacını basını düzelten kızlar ve sigara içen kızlar. tuvalet agzına kadr dolu hatta içerde bayan hoca da var.
tuvalette dışardı bakan yukarılarda havalandırma amaçlı pencere vardı diğer nöbetçi hoca elinde hortumla "yeter artıııık çıkın dışarı" diye bağırıp o pencereden tuvaletin içindeki herkesi ıslatmıştı. buna hoca da dahil.
ahuah sonra o iki hoca kavga etmişti ki çok eğlenceliydi =)
Sosyal ağlarda paylaş

bi keresinde arka bahçede sigara içiyoruz. nöbet tutan arkadaş hoca geliyor dedi. bu sırada sigara elinde olan arkadaş hızlıca bir iki nefes daha aldı ve sigarayı 'hoca geliyo' uyarısını duymamış olan arkadaşın eline tutuşturdu. bu arada hoca geldi ve o anda gerçekleşenler:
hoca: kızım ben o sigarayı yüzünde söndürmeden sen söndür!
öğrenci: peki hocam.
ve sigarayı yüzüne götürür...

hoca da geyiğin farkına varınca hiç bir disiplin suçu almadan yırtmıştık :)
Sosyal ağlarda paylaş

din öğretmenimizin katda görevli öğretmen olduğunu öğrendiğimiz bir gün koridorda öğretmen masasının arkasında camı açıp eller dışarda sigara içiyoruz 3 arkadaş din öğretmenimiz gelir:

din öğretmeni : tütünmü çekiyorsunuz lan
x(arkadaşlarımdan birisi görüşmüyorum artık) : hocam vallaha boş içiyoruz
din öğretmeni : olum tütün çekmiyormusunuz siz bu duman ne elinizdekiler ne gözümle görüyorum hayvan herif utanmıyormusun
x : ne yani hocam sanki hapmı attık cigaramı içdik altı üstü tütün onuda allah yaratmadımı
din öğretmeni : ftw long disiplin 3 kişi 1 hafta uzaklaştırma ailelerin aranması ve olayın kesintisiz anlatılması. üstüne kan testleri...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...