Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bir de bu netherwing questiyle alınan tankadin kalkanı ve cipher of damnation dan axe aldım. ama consortium blade alırım yakında. spell dmg olayını rahatlatır o sword sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 [Crystalforged Sword] Bunuda kullanabılırsın belli bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Glady gavel al en fazla spell damage onda. Hatta kolpa bi takım kur merciless al. Bide bi gülte iki paladin tank fazla, bana healerlık nasip galiba :/ RETRI OLUCAM BEN ASLINDA HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 dc oldum simdi de auth hatası veriyor. yf de çöktü. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Full prot olcam sanırım 70'de ben, Heroic / ZA / Karazhana falan kasıp Badge ile birşeyler alırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Boşver PvEyi takıl PvP huzuru bul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yahu ne pvp'si banlanıp duruyorsunuz zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Seviyesiz kullanıcı, seviyesiz gült. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Banlananlara söyle onu. benim temiz bir sicilim var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Abi guildin adı VAY AK, afedersin de hahaha. Daha ne seviyemiz olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hakkatten cigir acan bir guild ismi. bu arada ben de basladim. Nick YTL haberiniz ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 OOOO azmo ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Absolut said: Banlananlara söyle onu. benim temiz bir sicilim var. :)uğur dündar'a vericez abso'yu, ipliği ortaya çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 "yani, kızınızın yaşadığı bu evde, leech yapıyorsunuz?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sfaasfag bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Hayır sayın dündar kontrollü leech benimkisi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 EHUEAHUG süper vai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bu guildi gören bizi AB'ye almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Patchler biterse bu akşam geliyorum, priestle mage arasında kaldım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Sıfırdan başlayayım dedim bünye kaldırmadı ya, nasıl katlanmışım zamanında bunca dandik göreve, angarya işe :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 aldım abicim kurtumu selam viktor HAYIR GERİZEKALI MIYIM GAZA GELİYORUM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yeni başlık açmayayım dedim. gamecard satılıyor mu istanbulda?satılıyorsa nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 WoW'u getiren ithalatçı firma (adını unuttum Aras İthalat mıydı?) getirmişti bir ara bir miktar. Sanmıyorum başka getiren olduğunu. Onların da ellerinde yoktur heralde ben en son 1 sene önce falan öyle birşeyler duymuştum. Bence onla uğraşacağına sanal kart çıkartman daha kolay ve kullanışlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 dostta veya d&r da olabiliyo şanslıysan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar