falcon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 @Pata ya dalgamı geciorsun yanda oturuorsun :D Bahce dedigin yer aynı bahce yani bizim bahce :D orda sıcsam bizim köpek [Köpüşüm Kaçtı(Pati Pet Bölümü'nde biraz hikayesi var.. :D)] kazar orayı. :D (Pata abim bu arada bilmiyen çok insan vardır Ve hatta bilen insan azdır.. :D) komşum olr kendisi aynı zamanda alışveriş merkezi falan bahanede onun evine abanıorm Hala tıkalı tuvaletim Kostik vs herşeyi denedim Tuzruhunun o diger gercek dediginizi denemedim ama Kostigin orjinalini denedigime eminim Direk kimya fabrikasında tanıdıktan aldım 2 kilo bayagıda igrenc idi bembeyaz döktüm bogazıma yapıştı falan .. sonuc olarak Zavallı Abim ve onun tuvaleti.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben bikere kolumu sokmustum öyle acmistim. ondan sonra hep soguk tasa oturup isal olup öyle tuvalete gitmeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 baktınız bir iki saate geliyor, bir litre süt için. bel kırma sorunu ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 tıkayan adam için salonun ortasına bir gazete verin. işini hallettikten sonra adam kürekle alın,dışarı atın. tuvaleti de kendi haline bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 1 metre uzunluğunda hortum al (hani şu bahçe felan suladığımız hortumlardan). Hortumu deliğin içine sok ve gitti en son noktaya kadar zorla . Ardından diğer ucunuda musluğa tak ve suyu ver. %100 açar. Edit : Eğer musluk biraz uzaktaysa 1 metre yetmez , 3-4 metre al garanti olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 açmassada evinizi b.k basar ama :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 su motoruyla açmak daha güzel. biz traktörle denemiştik, fiyuu diye açtı. Attı b.k püsür bişey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 pompala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Dev said: Ayağınla bastırarak açmaya çalış sjfhsdjdf puhahaha süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bizim evde 3 tane tuvalet var ama biz bahçeye sıçıyoz hiç tıkanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 paşam önce mikrodalga fırının içini açıyorsun. tepesinde ya da yanında bi tane delikli levha görücen. çıkar onu. içindeki zamazingoyu al, kabloları sökmeden al ama. hayvanlığın lüzumu yok. kabloları yalıt iyice, aleti su geçirmez yap. sonra klozetin içine yarım kalıp sabun atıcan. microwave'i çıkartıcan koyucan suyun içine. sonra fişi tak ama dikkat et, çarpılma. sonra dalgalar geldikçe su ısınıp sabun genişleyecek böle 40katına falan şişecek. ÇÖPMRT diye pişirecek delikteki atıkları ve sabunla itecek onları.. hep haşlak su + sabunla muhteşem de bir temizlik sağlamış olacak. bizim bi arkadaş böle açtı bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 oha naaptın lan? ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya da deliğe pikaçu at. çarpsın bi orayı kendine gelir delik balbasar da olur, dallarıyla açar çarmenderla da olabilir ama ev yanabilir. jiglipuff da deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sikörtılın tazyikli suyuyla da açabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kaç aydır açılmadıysa bu tuvalet evi bok basmış olması gerekmez mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 aynı sorun 3 ay önce taşındığım evdede meydana geldi. banyoda gözüme ilişen Hipo denilen materyale ilişti hanıma çaktırmadan 2 litresini döktüm bi sorun kalmadı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Dikkat et tuvalet tıkandı sanarken, apartmanın logarı taşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yaw ben en son 1 ay önce filan böle gülmüştüm sanırım.Vingthor arkadaştan da Allah razı olsun ii güldürdü.4 ayda 20 kaşık :D ya o dilde hergün tuvalete gitmiyorsanız tıkama ihtimali baya var ben hiç gün sektirmeden yaparım ayıptır sölemesi. baya küçükken kaç gün tutmuştum hatırlamıyom ama rahat 5 kg çıkartmıştım öle bi anım geldi aklıma paylaşmak istedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 benim de önceki evim giriş katında olduğundan gider problemi vardı. ben de ev sahibine ait olduğunu tahmin ettiğim bir ucu sivrilmiş oklavayı kullanıyordum. ittirince ve üstüne sifonu çekince olay yeri eskisinden de temiz oluyordu. oklavayı ise suyun taziğiyle yıkayıp kenara kaldırıyordum. artık ihtiyacım olmuyor şükürler olsun.... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 beyler bugün benim de klozetim tıkandı okudum burdaki şeyleri genel olarak uygulayacam fazladan bir şey eklemek isteyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Evet günümü senin cumhuriyet sucugunu nasıl özgürlügüne kavusturcagımı düşünerek geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bi kasikci vardi, kimdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu gec gordum. Ben soyle bir proje yaptim : Naylon paket icersine butceniz el veriyor yada bi yerden bulabilirseniz metal hazne de koyabilirsiniz. Borularin torpillerin oldugu yerden yarilmasi riskini ortadan kaldiracaktir. Yeterince guc kullanirsaniz komsularin tuvaletlerinde fiskiye efekti yaratabilirsiniz. Fitili yakip, pompayla yukardan kapatiyorsunuz. Etkiyi arttirmak yada tatmin amacli paketin icine, tuzruhu dokebilir, bilimum farkli metaryallerle deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 beyler sorunu cozdum,kabus bitti,simdi nasıl yaptım acıklıyorum ; öncelikle markete gittim bir camasır suyu katkılı yag cozucu aldım bir de camasır suyu aldım bunların alayını mixleyip boca ettim bi seye yaramadı sonra gittim markete kirec cozucu ve tuz ruhu aldım kirec cozucuyu doktum tuz ruhuna gerek kalmadan acıldı ayrıca mr muscle ın da lavabo acıcısını cok met ettiler fakat ben hic kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 dostum mr muscle jel lavabo acıcı ,lavaboda su varken bile işe yarıyor haliyle tuvalettede işe yarar, denemiştim süperdi.. yarım saatte açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar