Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Sen lvl kasmaktan pvpyi unutmuşsun pop :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 oktayca said: Akerfeldt said: @oktayca: combata sokarsan charge edemiyorlar ya hani, 36 yarddan da dot atabiliyosun ya, 25 yard ya charge la interceptin range i. bi fikrin var mi bu konuda intercept? buyur açıklamasınıda yazayım sana Intercept (Rank 5) 10 Rage 8-25 yd range Instant 30 sec cooldown Requires Berserker Stance Charge an enemy, causing 105 damage and stunning it for 3 sec. combattaykende bunu atabilir warrior, ve bunu yiyen lock = ölü lock senin karşındaki warriorsa noob warrior onu kesmeye pardon kitelemeye devam et sen :) ayrıca; sen bütün warriorlara 36 yarddan hesap yapıyorsan oda ayrı bi problem senin oyunculuğunda, yani 25 yarddaysa warrior seni keser bunu kabul ediyorsun direk. Warrior 25 yarddan başladımı combata ve charge attımı warlocka, o combattan warlockun çıkması için gerçekten kan kusması gerekiyor. Ama ilk olarak 36 yarddan dotu koydumu warriorun kafasına, ki arena takım arkadaşım warlocka söylediğim tek şeydir warriorlar için "charge atmasııın" lafı. Çünkü charge atamayan warrior, curse of exhaustionu yiyince üstünede trinket basında imp intercept almış warrioru bile 20 saniye kitelıyabiliyorki, bence warlockun warriorlu takımlara uyguladığı standart taktiktir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Tom Chilton, Lead Designer of World of Warcraft said: (Warlocks are)... supposed to be the most powerful class in duels and 1v1 pvp, but WoW pvp is not about dueling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Supposed but not :) Aynı Blizz condda paladin için denmiş ki. The Paladin: It was also intended to be the easiest class to play. Actual implementation of the class was a constant struggle between being boringly easy and complex. Loladin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 kan kısması dediğin ölmesi ben direk yazayım, zaten hani öyle oldu o kesti böyle oldu bu kesti durumu her klas için geçerli burda warrior Lock tartışması yapılmamalı, lock TBC öncesi gibi değil, Lockun bile warriordan kurtulmak için Trinket kullan denmiş, burdaki tartışma gear la alakalı değil geardan herhangi bir use item kullanmadan adam kesmek tartışılmalı, ben rogue örneği verdim kaç kere başıma geldi combatta stundan saptan bilmemneden çıkmadan öldüm klavyeyi bırakıyordum artık, buna kimsenin itirazı yokken burda çıkıp lock fearlan adam kesiyodu şimdi dengelendi demek komik oluyor bence. Bide kendini über lock sanan ve "ben fear kullanmadan kesiyorum" diyenler var even sen kesiyorsun çünkü full ress setin var warlockun ress seti tamamlandığında böyle bir dengesizlik oluyor rahatlıkla kesebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 fear kullanmadan kesiyorum uberim demiyorum ki, adam fear a immune nasi kullanicaksin, ben bu sekilde kesiyorum kesebilirsem diyorum. bir de 3 tusla adam kesiyolar demek yanlis ama bi warrior gibi stance dance yapmamiz da gerekmiyor yani.pide yerken eots da bayrak tasimisligim var 2 3 kere, adam kesmisligim var.uber deilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Pide yerken kestiysen übermişsin :) Kıymalı mıydı peynirli mi? Neden soruyorum çünkü kıymalı yemek daha zor dökmemeye çalışıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 karisik ustelik ustune yumurta da kırdırmıstım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ben raid yaparken pizza yiyordum ama PvPde bişi yemem. Pizza lekesi çıkmıyor kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben de big mac menu yerken dota oynuyodum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bıkere bgde domateslı spagettı yemeyı denedım .... sonuc: Ne ben hayattayım nede klavye hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Akerfeldt said: fear kullanmadan kesiyorum uberim demiyorum ki, adam fear a immune nasi kullanicaksin, ben bu sekilde kesiyorum kesebilirsem diyorum. bir de 3 tusla adam kesiyolar demek yanlis ama bi warrior gibi stance dance yapmamiz da gerekmiyor yani.pide yerken eots da bayrak tasimisligim var 2 3 kere, adam kesmisligim var.uber deilim ama. onu sana dememiştim, daha önce tartışılan bir yerde görmüştüm işini bilen lock birebirde fear kullanmadan keser diye böyle komikliklerde oluyor yani. bide bende lockla BG de tepeye çıkıp bütün toplu duran alianceye tab kullanarak seed spamlamıştım ordaki 10-11 target 10-20 sn arasında ölmüştü überlik değil bunlar bi taneside tepeye bakı verseydi bi zahmet ne yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 pro-locklar pvp de pide yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Absolut said: Ben raid yaparken pizza yiyordum ama PvPde bişi yemem. Pizza lekesi çıkmıyor kolay kolay.Abso priestti, progressi siz tahmin edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 arkadaslar tesekkurler yazdıklarınız commentler icin bir daha anladım ki warlock oynayan butun arkadaslar durumun farkında ve warlocku bilmeyenler ve degistiginin farkına varamayanlar hala aynı kafadan gidior..:)ben warlock imba asmıs bodoslama dalar 10 kisiyi almıs diyenlere bglerde arenalarda yapabildiklerine ve yapamadıklarına bakıp karsılastırmanızı istiorm bakalım farkları gorebilcekmisiniz ha dersenizki l2play kkthxbb siz bilirsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ben hayatımda classı için çok güçlüyüz nerf yememiz lazım diyen çok çok az adam gördüm zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 res dotları etkilemeden önce öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Stblack arena tamamiyle Item+Setupa bağlı şu dönemde belirli combinasyonlar çok seri şekilde yükselip yerlerini koruyabilior Pri/Hunter Rogue/Pri Warlock/Resto druid Warr/healer(druid veya pala çoğu zaman) 2 mage Rogue/mage en populer 2vs2 combolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Eskiden bu combolar; Lock/rogue lock/pri lock/pala Lock/mage lerden oluşurdu. Özenirdim. Özendim lock kastım olanlara bak. Hay allahım. Bi gral olamadık şu oyunda gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Fin said: res dotları etkilemeden önce öyleydi. 400 üstü resi %10 etkiliyor. Başkanı arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 1.si ben arena hakkında bisi dedim mi?zannetmiorm bende biliorm hangi takımın is yapacaını hangi takımın daha kotu olacagını hatta belkide resto shaman+holy paladin takımındaki oyuncuların 1e1 de kimseyi dovemeyipte nasıl 2000+ ratinge cıktıgını merak ediorm ama oluo iste.kısacası burda arenayla ilgili bi thread atmadım.2.si ben ressilience dotları ekileyince sevinmistim cunku gayet mantıklı bisiydi zaten bu ama butun priestlere fear ward vermeleri sizce de cok mu mantıklı?roguelar warriorlar cloth katili olması lazım plate mail+shield zaten cok bisi yapamıolar bari cloth katili ben rogue warriorlara da bisi demiom olsun 1 2 class antisi olsun ben sadece 1 prieste ust uste 6 kere fear atıp ta resistlemesinden sikayetciyim yani kusura bakma ama postu okuyupta yanında kendinden biseyler katma.yazımda warrior ve rogueların belli bi sure fear immune olayını sadece butun classlarda bole bisi olduunu solemek icin soledim.3.sü ben classıma buff istemiorm sadece butun buffların warlocklara karsı yapılmasından sikayetciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Dotların ressiden etkilenmesi davası, ağlayan arenacıların ağzına emzik vermekten öte bir hareket değildi. Lock'un imbalığının temelinde stun effectler hariç herşeye çözümü olması yatıyor. Stun'a da trinket geldi, 2dk'de bir ondan da kurtuluyorlar. Ayrıca stun sürekli resistliyor artık. Ben bir rogue olarak pvp yaparken %40 stun resist oranıyla oynuyorum ki üst üste cs ks resistlediğini biliyorum. CS KS resistlerse bir rogue o pvpde "çöp" olmuş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 KS'ye %9 dmg increase çöpünü vereceklerine, KS'nin resist riskini %15 falan azaltan talent verseler çok daha makbule geçer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 2008'e Booty Bay'de Lock keserek girdim. Boku yediniz bu sene adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Abso "Herkes lockla pvp yapiyormus gibi konusuyor" diyorsun, seni goren yillarin arena tecrubeli adami sanacak... Frostmane'deki lock'unda 8.9k hp var, Emerald Dream'de oynarken daimi mavilerle BG yapip durdun, birak izninle seni oldursunler rogue'du warrior'di ayip yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar