Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlocklar


Stblack

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar oncelikle selamlar...ben birkac zamandır yazılarınızı takip ediorm ve bircogunuz gibi 2.5 senedir falan bu oyunu oynuorum tbc oncesinide tbcyide bilirim.oncelikle tbc oncesinde op olan locklar diosunuz buna katılıorm.ama tbc sonrasına gelince simdiki class nerf/bufflarına bakarsanız herseyin antilock olabildiini gorursunuz.sizce warlock nedir?tamamiyle fear uzerine dayalı olan bi classtır bence otesi yok(pvp).set bonusları talentleri vs vs bunları gosterir zaten.simdi diger fear resist/immune classlara kabaca bakalım..druid,warrior,hunter,priest(fear ward+fear resist, 5 saniyelige rogue vs vs bir tek bildigim kadarıyla gariban magelerde yok(ice block dısında) onlarada yakında getirirler..
ben warlock konusunda yeniyim yaklasık 5 aydır falan oynuorm bende sizler gibi warlock oynamamısken bu ne bole warlocklar imba zart zurt konusurdum warlock oyuncularına ama warlock oynayınca anlasılıo gelen butun class bufflar anti-warlock su anda.ben bunları dusunuyorum ve sizlerinde 2 kelime dusuncelerini almak istedim bu whine thread deil sadece 2 kelam dusunce:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WArlockun 2 defansif özelliği fear(genelde 2. kez ya resist ya 3-4 saniye sürüyor) ve DC (2 dakikada 1). Ama o da artık birçok sınıf tarafından kolaylıkla kaldırılabiliyor hemde bazen 1den fazla kere peşpeşe. Dotlar dışında melee sınıfa yakalandığımızda herhangi bir dmg verme şansımız yok çünkü cast zamanlarımız uzun ve durdurulma ihtimali çok yüksek. Dotlarında yeni HP değerlerini göz önüne aldığınızda 2 tarafta %100-80 HPli iken karşı tarafı sizden önce ölme gibi bi şansı yok eğer karşı taraf biraz acemi bir oyuncu değilse. Kaldı ki spam yapılabilen posion ve warrior snarelerinden stunlarından kaçmak için trinket kullanmak gereksiz çünkü anında yenileniyor stun veya snare. Her sınıfın illa ki bir karşı sınıfı olacaktır buna herhangi bir itirazım yok ama lock sınıfının karşı sınıfı olarak neden bütün Melee classlar (paladin hariç) hazırlandı onu anlamıyorum. Roguelar zaten dakikada bir CLoS, Trinket, undead ise WoTF ve bilimum Sap Blind ve günümüz popüler speci mace stun ile warlockların kabusu halinde şuan. Warriorlar immune to fear (tek defans silahımıza immune) yanında snare, stun ve zaten abartı dmg ve tabi healing azaltan özellikler ile gene warlockların sıkıntısı. Hunterlar yeni gelen bufflar ile siz daha 3 DOT atamadan bütün bufflarınız gitmiş kuş gibi halde bırakıyorlar ki onlarında immune to fear 18 saniye gibi cidden çok dengesiz özellikleri olabiliyor speclerine göre.
Kısacası diyeceğim warlockları 1 defansif özellik daha gelmeli veya hali hazırdaki özellikler gözden geçirilmeli.
14k HPli warlocklar hepimizi yiyor diyecek bir sürü arkadaş ama aynı şekilde 14kHPli warriorlar da sizi rahatlıkla yer veya rogue veya hunter. Yani karşınızda 6-7 saniyede 4-5k dmg verebilen sınıflara karşı siz 15-25 saniyede toplam 6-7k dmg verebiliyorsunuz. Eğer attığınız DOTlar duruyorsa. Yani rogue veya warrior arkadaş zaten ilk saldıran tarafsa siz %60HPye düşene kadar izlemekle mükellefsiniz bu durumu. Ondan sonra kaçma şansınız olmadan (snare spam malum), cast sanşınız olmadan (interrupt mania) ve 20-30 saniyede etki edecek DOTlarınızı atıp ölmesini bekliyorsunuz ki mace stun falan etkilemezse.
Kısacası warlocklar güçlü idi evet bir itirazım yok buna ama şuan güçlü değil hele de OP ile falan alakası yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hararetle warlock kasıyorum. 6 buçuk günde level 61'im. Henüz farkettim voidwalker'ın sacrifice ile kazandırdığın damage absorb özelliği 2855 :S Arenada arada sırada görüyodum void sac eden locklar ama hiç mrk etmemiştim absorb değerini 1500 fln sanıyodum. Zomg 2855... 2 kere sac ettiğini varsayarsak 5k+...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AÇıkcası yanlış zamanla ile lock oynamaya karar vermişsiniz diyeyim. Size dalan biri olmadığı sürece kralsınız ama ne zaman ki hedefsin warlock ile işte o zaman sıkıntı başlıyor hem de büyüğünden.
Ama sizler daha iyi bilirsiniz yani 62 lvl lock oynayıp lock imba demek büyük tecrübeyi gösterir lock konusundaki :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde felhunter la takiliyorum. bi warrior gordugumde tek secenegim kitelamak herif bana charge etmeden once.kitelayip kesince de nub lock mal lock oluyorum. harmstring yersem isim hakkaten zor.1 bucuk senedir falan oynuyorum ve fearla kitelayip kestigim warrior hatirlamiyorum valla.ya da bi bekle 10 sn falan succu yu cikariim ole dal yani.ha degissin bufflasinlar bizi demiyorum, her gordugumu de kesmeyivereyim.hic umrumda deil yani.ama eskisi gibi OP deil warlocklar, bi cloak of skillz imiz yok en azindan.
birde sl/sl cok basarili, eots de healing done da dorduncu olmustum 64k healle, damage i outheal ediyosun 50 kisi dalmazsa ayni anda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Clos 5 sn değil mi? Rogue gibi anti-caster bir class'ın locku o sürede öldürmesi hayal. locka azıcık yetişen bir sınıf varsa roguedur, gerisi malesef ekmek. Herhangi bir classın kesebilme ihtimali için bütün cdlere ihtiyacı varken lockun öyle cd gibi bir derdi de yok. 2dklık şeye cd derseniz zaten orada kafadan hata var. Uzun süren combatlarda, hayatı buffarı üstüne kurulu olan sınıfları direk domine ediyor. Priest, resto shaman, mage. Outlast edilebilen bir sınıf da değil. Gerçekten manası bitirilerek öldürülmesi imkansız, drain mana da var. Her class'a karşı bir haltı var. Gidip melee doğramak isterse SL/SLden lolguard'a geçip yine dövüyor roguelar warriorları. Ki sl/sldeyken yenilmesi yine imkansıza yakın bir sınıf. Şu an oyunda direk antisi var mı? Yok. Bu da o koca taş/kağıt/makas geyiğini direk fos çıkartıyor, lock herkesi alıyor. Zayıf olduğu bir tane bile bracket yok, arenada da kral.

Edit: warrior mı? oyunun şu an en ezik pvp sınıfı. ar/prep roguelar bile alıyor, nemesisi oldugu halde. ''Ama arkasında supposrt varken'' kemküm etmeyim her warrior supportla mı geziyor? Warlock'un arkasında support yok mu hiç?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@ Xhunarion

Konu Closun 5 sny olmasi değil genel anlamda yüksek ratinglerde Rogue warlock'un üzerine kitlendiğinde KS bitiminde 20sny Cooldown beklerken yada mevcut debufflardan kurtulmak için hatta Agresiv olarak kullanınca o "Clos" problem olabiliyor yinede yanlız olmasanda arenada Clos işini tam anlamiyla gören çok paşa bi skill.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior en ezik? o.O

şu an warrior alabiliorum diyen lock yok. Neden ? heal %50 kesiyor adam.. yavaşlatıo.. dibinden ayrılamıosun. Fear yemiyor. Şimdi bana söyle o zaman nasıl alıcam ben bu adamı? Dotlar res den etkilenio zaten adamın 13k hp si var. lock la oynamadan yorum yapmak kolay.

Rogue resmen su an cloth katili. AR açar Cos açar.. adama 5 saniye fear atamamak ne demek bilio musn? yada dot? biraz lockla oynayın sonra forumlarda esmeye çalışın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arena da ud lock denk geliyo bazen
said:
*you cannot do that while incapacitated*
*you cannot do that while incapacitated*
*you cast deathcoil on D4rkr0gu3z0rr*
resist
resist
resist
immune
*kick*
you die..

ustumdeyken seduce edeyim diorum kiriyor, stundan cikiorum clos aciyor.hayir kim kesicek bu adami peki, ben iptalim zaten, peti mi salicam ustune
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seni kesmek için her türlü şeyi kullanıyor sonra 5dk boyunca hiç bir halt yapamıyor. Ayrıca cos bitene kadar roguedan kaçmayı beceremiyorsanız burda sorun sizde demektir.

Bence warlock sorununu çözmenin tek yolu classı toptan silemk. Adamları kessen bile üstüne attıkları milyontane curse gitmiyor ve siz her şekilde ölüyorsunuz. Yada en temizi warlock öldüğünde dotlarında onunla beraber yok olması(sonuçta shaman totemleri ve hunter trapları oyuncu öldüğünde yok oluyor). Herifin attığı Siphon Life adam ruhken bile devam ediyor. Ne mantık anlamadım(kusura bakmayın ara sıra mantıksızlaşıp Blizzde mantık arıyorum)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...