Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Nasıl siteleri mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ya bu superonline'dan aradılar. İsterseniz size fiber internet bağlayalım dediler. Dedim olur, koşullarınız nedir? Dedi, mahallenize kadar gelen fiber internetten size telefon hattıyla fiber internet bağlayacağız?????? Dedim nasıl olur? Cahil olsam anlayacağım da sizin verdiğiniz hizmet o zaman fiberoptik hizmet olmuyor ki falan deyince, kıvırdı hemen. Hemen yakınınızdaki repeaterden size adsl ile 20mbit internet vereceğiz. Dedim olmaz. Zaten şu anda 16mbit kullanıyorum. Telekomla bir iki kavga sonrası full speed hizmet alıyorum. Eğer eve kadar fiber kablo çekmeyecekseniz fiber bağlantı demeyin bari dedim. Dedi yok çekemiyoruz. Sordum sonra, repeater hemen yanımda neredeyse mahallede. 30m kadar bir kablo uzunluğu çıkıyor. Bunun zaten 15 metresini bina içindeki tesisat yiyor. Eğer bana bu hizmeti ethernet üzerinden verebilecekseniz hiç durmam şu anda iptal ederim bağlantımı size abone olurum dedim. (nasıl olsa evde bızıklamak için kullandığım iki router var, onlardan biriyle hallederim diye düşündüm route işini. Kablo da benden olsun, çekerim 30-40m gbit kablo, bakarım keyfime...) Ben döneceğim size beyfendi dedi. 3 gündür ses yok. Neymiş? Scum yapıyor turkcell... tags: turkcell, fiber, internet, 1000mbit, superonline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 fiber hızında bakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Stringray said: Nasıl siteleri mesela? denizbank mesela xnnx mesela asdfs bişi daha vardı yabancı site adresini hatırlamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 besiktasta hizmet veriyormus fulyada varmi dedim yok dediler internette terrace fulya sitesinde var gorunuyor bilen varmi fulyada varmidir yokmudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 senin olduğun yerde hizmet olsa emin ol haberdar olursun 2 günde bir evlere geliyorlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Phlox said: Superonline Turkcell adı altında 20mbit 49tl oldu deniyor, siteye bakıyorum değişiklik yok. donanımhaberde 24 aylık taahhütü yenileyip 49tlye 20mbite geçtim diyen insanlar var fakat 10mbit gerçekten kalkıyorsa 2 senelik taahhüt yapmak niye şart olsun ki? bu konuda bilgisi olan varsa bi yardım etsin nedir ne değildir. şu 20mbit sınırsızı kullanan pati var mıdır? nası memnun musunuz bu arada turkcell - superonline olmuş galiba, başlık değişeiblir: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Zaten SuperOnline Turkcell idi yillardir sene bilmem kac (hatirlamiyorum tam) SuperOnline eski muduru Turkcell Ceosu Cuneyt Turktan buyuk bir atak yaparak SuperOnline'i Turkcell bunyesine katmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Laorx said: Phlox said: Superonline Turkcell adı altında 20mbit 49tl oldu deniyor, siteye bakıyorum değişiklik yok. donanımhaberde 24 aylık taahhütü yenileyip 49tlye 20mbite geçtim diyen insanlar var fakat 10mbit gerçekten kalkıyorsa 2 senelik taahhüt yapmak niye şart olsun ki? bu konuda bilgisi olan varsa bi yardım etsin nedir ne değildir. şu 20mbit sınırsızı kullanan pati var mıdır? nası memnun musunuz bu arada turkcell - superonline olmuş galiba, başlık değişeiblir: ) ben kullanıyorum matah değil. ilk çıktığında almıştım ozaman gayet iyidi ama şimdi dl lerde sıkıntı var. wow 50-70 ping aralığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 20mbit hakkıyla kullanabildiğim sadece torrent üzerinden dosya indirirken oluyordu. O zaman 2.0mb/saniye görüyorsun cidden. Onun dışında tırt. Ama en son 20'den 10'a düşürdüğümde (geçen hafta) telefon ettiler. 2 yıllık taahhüt ile 49 liraya kullanabilirsiniz dediler. Belli bir süre falanmı diye sordum ama 2 yıl geçerliymiş. İhtiyaç olmayacağı için (askere gidecem 20mbiti bizde kimse kullanmaz :D) boşverin dedim ama kampanya iyiydi yani. Bilsem çok önce düşürürdüm hızımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mighty_THoR said: ben kullanıyorum matah değil. ilk çıktığında almıştım ozaman gayet iyidi ama şimdi dl lerde sıkıntı var. wow 50-70 ping aralığında E daha ne olacaktı yurtdışındaki serverda, ADSL ile akşamları bir dene istersen :) Downloadlarda benim sıkıntım yok hiçbir zaman şahsen, hostta oluyor sıkıntı, Rapid hep cap speed mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya 8mbti ttnet'ten her türlü daha iyidir gibime geliyor ama ne yazıkki saf babam 6-7 ay önce ucuz internet diye tahattüt mü ne yapmış ttnet'le, şimdi adamlar 120lira istiyo ayrılmam için. deli olucam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yalnız s.fiberoptiğe kaydolursa, tüm o ödemeleri borçları falan süperonline karşılıyor benim bildiğim. öyle bir kampanya vardı en son. bir ara sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 varsa öyle muhabbet bende geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 eğer bitmediyse kampanya 150tl'ye kadar olan borcunu hallediyorlar. o işlem de şöyle oluyor, sen ödüyorsun borcunu süperonline'a bildirip, sonrasında ödediğin tutar kadar senin faturalarından düşülüyor. atıyorum 150tl'yse ilk 3ay fatura ödemiyorsun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 evt ödüyolarmış 120 lira borcu hahaha, çok iyi 900dk konuşmada vericekler. fibere geçiyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 internet gercekten tavsiye ederim inanılmaz avantajlı ama sakın aldanıp telefonu da geçirmeyin.Feci geçiriyolar cep telefonu aramalarına falan.Telekomun aksam 7 sabah 7 olayı cok faydalı.Haberiniz olsun.Telekom ile 35-40 ödediğim fatura bir anda 65 geldi Superonline'nın tarifesi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ya şimdi konuşuyorumda telefonuda geçiricekler gibi. turk telekom 12.9 biz 7.9 ödetiyoruz fln dediler. telefon şart mı fibere geçmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yok değil işte boş yere hiç konuşmadığınız takdirde telekoma ödediğiniz üyelik ücreti yok bizde hiç konuşmazsanız 0 tl ödersiniz diye kanımıza girip gaza getirdiler.Valla acısını resmen aldıgın beleş dakika paketini aşınca feci çıkarıyolar.İlla alıcam diyorsanız bütçenize göre alabilceğiniz maksimum tarife ile üye olun dakikalar bittimi geiriyolar resmen.Üstüne de dakikası 70 kurus cep telefonu var.Günde 3 dakika konussanız ayda 90 dakika ve 63 tl ekstra fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ev telefonu ile konuşan kaldı mı ki hala? biz eve su siparişini bile internetten veriyoruz, çok zorda kalırsak cep telefonu kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 souldarkorn said: yok değil işte boş yere hiç konuşmadığınız takdirde telekoma ödediğiniz üyelik ücreti yok bizde hiç konuşmazsanız 0 tl ödersiniz diye kanımıza girip gaza getirdiler.Valla acısını resmen aldıgın beleş dakika paketini aşınca feci çıkarıyolar.İlla alıcam diyorsanız bütçenize göre alabilceğiniz maksimum tarife ile üye olun dakikalar bittimi geiriyolar resmen.Üstüne de dakikası 70 kurus cep telefonu var.Günde 3 dakika konussanız ayda 90 dakika ve 63 tl ekstra fatura. evden konuşmayanlar için standart tarifelendirmeleri gerçekten uygun. kaç ay 0tl ödediğimizi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Holy said: ev telefonu ile konuşan kaldı mı ki hala? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 modemlerin firmware i update etmişler bütün güvenli wireless ağlar resetlenip adları quicknet oldu ve açık hale geldiler farketmemiş olan varsa kontrol etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kanka naber diye arıyorlar oyle arada. Benide arada cepten arayıp haci memnunmusun fiberden,varmı yamuk falan diye soruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bende geçicem buna ya, her ay nasıl oluyor anlamıyorum 100tl fatura ödüyoruz 8mbit adsl, eve sonradan dahil oldum ben, arkadaş nasıl bir kampanyaya dahil olduysa nelere imza attıysa artık. sözleşme kasımda bitiyormuş. Birde sözleşmenizi iptal edin paranızı biz ödeyelim kampanyasıda varmış, 3 ay kaldı zaten. Tek sorun, hala sitelere mi toplukonutlara mı veriyorlar, üsküdar görünüyor ama harem de falan var mıdır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar