Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bunneh said: Sitenin yardım kısmında üye olanlar Eposta hesaplarını Online İşlem Merkezi'nden kullanıma açabilir diye yazıyor fakat ben o kadar aramama rağmen böyle bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı burda? müşteri hizmetleri arıyosun. online işlem merkezinden yapılamıyo malsef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Griswold said: Söylemiyorlarsa uygulayamazlar ki taahhüdü, sonradan bir şeyler imzalatacaklarsa da zaten okumadan imzalamaz kimse (bir zahmet). Orada taahhüt falan diyorsa da ona göre şeyapar herkes. Saçmaymış biraz yaptıkları. Avukat olarak overlokçu falan mı kullanıyorlar anlamadım ki. haklısın ama, öyle bir uyguluyorlarki... SÖZLEŞMELERDE TAAHHÜT YAZMAZ, İPTAL BEDELİ YAZMAZ, KAMPANYA GENELDE YAZMAZ, TAAHHÜT SÜRESİ YAZMAZ. ama abone olunca hepsi oluyor. haberini olsun. zaten TAAHHÜTSÜZ QIKNET YOK. iptal isterseniz genelde: 150+kdv KURULUM + 150+kdv MODEM + YANSITILAN İNDİRİMLER TOPLAMI bir kerede fatura ediliyor. bu bazen 300TL olur, bazen de 1200TL falan. kampanaya göre değişir. 1800TL iptal bedeli görmüşüğüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 scorch said: sırf kirli çamaşırlar icin başlığı favorit ettim ki dragonmax bisi yazarsa kaçırmayalım :P DIRTY SECRETS a man who saves the world, one hero who tells the truth from the directors of -THE COMPANY- 20.09.2010 this summer coming soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi ahahahhahahah herifler bana ilk başta başka birinin emailini verdi adamın banka hesapları, faturaları vs herşey vardı arayıpta düzelttirdim sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Dragonmax said: Korax said: baris hani ise gidince benim burda varmi diye bakcaktin? ankara cevizlidere mahallesi 1245. sokak 16. sokak eski adiyla. 2 ay oldu lan yuh kanka baktım yok. hatta alakası bile yok. bence sen taşın ordan. :D gerek kalmadi laaa, isvece donuyorum. 100/100'un cennetine eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Siteye geldi superonlinecılar hemen baglıyorlar. TTnete gore online oyunlarda latency falan nasıl test etmiş olanınız varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 wow dan örnek vereyim 1.5 sene ilk bağlattığımda 50 ping ile oynuyordum şuan 250 ortalama var dolayısıyla ters giden birşey var memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Absolut said: Siteye geldi superonlinecılar hemen baglıyorlar. TTnete gore online oyunlarda latency falan nasıl test etmiş olanınız varmı? Kendi tecrübelerimi aktarayım. TTNet, bunca senelik hayatım boyunca hizmet aldığım şirketler arasında, tüm sektörlerde, tüm hizmetlerde, ve hizmet kalitesinden müşteri memnuniyetine kadar her alanda en rezalet, en kötü şirket. Hani TTNet'i bırakıp dial-upa dönmeyi bile düşündüm, daha nasıl tarif edeyim. Yazlıkta hala başka alternatif olmadığı için TTNet kullanıyoruz, ve resmen her günüm sinir stresle geçiyor. Süperonline'ı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Kotasız 10Mbit bağlantım var. İnanılmaz memnunum. Her şeyden önce hizmet kalitesi çok güzel. 1 seneye yakın süredir sadece 1 kere internette sorun çıktı, onu da hemen hallettiler. Müşteri desteği dışında bizzat bir teknisyen kendi cep telefon numarasını bıraktı acil durum ya da ekstrem durumlar için. Birkaç ayda bir telefonla ve hatta kapımıza kadar gelerek müşteri memnuniyetini ölçüyor, herhangi bir şikayet ya da sorun var mı diye soruyorlar. İnternete gelince, dediğim gibi kesintisiz, dalgalanmasız ve sabit hızda gayet kaliteli bir hizmet alıyorum. Oyunlarda pingim 200ü asla geçmiyor, WoW'da yaklaşık 100-150 ping gösterse de henüz bir laga ya da geç tepkiye rastlamışlığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Thor sen nerden baglısın sehir olarak ve rewendor sen nerden baglısın yani Ankaradan acaba değermi superonlinea geçmeye emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Absolut said: Thor sen nerden baglısın sehir olarak ve rewendor sen nerden baglısın yani Ankaradan acaba değermi superonlinea geçmeye emin olamıyorum. Direk geç Ankara'da kaldığım zaman kullanıyordum,çok memnundum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ben bi 7 ay önce bağlattı quiknet. mayıs ayında 1 hafta bi ağlattılar onun dışında gayet mükemmel ping de download hızı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Absolut said: Thor sen nerden baglısın sehir olarak ve rewendor sen nerden baglısın yani Ankaradan acaba değermi superonlinea geçmeye emin olamıyorum. son söz olarak geç derim ttnet den iyidir ama dediğim gibi ben 2008 yılının sonuna doğru aldım ozamanki kalitede değil not:istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Yeni tasindigim yerde site yeni oldugu icin turksat .ici basini salliyor yok 40 adet internet+tv uyeligi basvurusu vs diye gelmemiz 3 ayi bulur falan diyorlar. superonline ise site yapim asamasindayken altyapisini getirmis buraya, onlnie basvuru hedesinde listeleniyor sitem. simdilik telefon baglatip ttnet aldim 2mbit sinirsiz olarak sirf netlimitsiz hedelerini cekmeyeyim diye, ama bu heriflere para kazandirmak inanilmaz zoruma gidiyor daha once aldigim uydunet hizmetiyle alakasi yok bu 2mbit in, iptal ettirmek istiyorum. simdi bu quiknet in adil kullanim vs olmayan hic bir paketi yok mu? propaket falan vardi ne oldu bunlar , parasi neyse vericem yani yarin obur gun hizim kota gecti diye surunmesin, yok el kadar upload yaptim diye asimetrik hat iskencesi cekmeyeyim artik yetti. ah turksat ah, verdigin hizmet iyi guzel de, su pazarlamadaki adamlar ne is yapiyor anlamis degilim. kapi kapi gezip ben mi toplayayim uyeleri? senin isin bu zaten, brosur dagitacaksin kampanyalardan haberdar edeceksin ki adam uye olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Adil kullanım zımbırtısı olmayan propaketler var. Hız Limitsiz Ücret 10Mbps Limitsiz 99TL 20Mbps Limitsiz 199TL 50Mbps Limitsiz 399TL 100Mbps Limitsiz 599TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Diğerinde de limitsiz yazıyo onun farkı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 O ttnetin limitsizi gibi adil kullanım şartlarına tabii. Hani 8 mbite kadar limitsiz dedikleri zımbırtı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 onu uygulayamıyorlar daha sanırım, mahkemelerle uğraşıyorlardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 valla ben ttnetin kepazeliklerinden bıktım artık, bu fiberoptik dalgasına geçicem. Nasıldır iyi midir hoş mudur tavsiye eder misiniz? Ttnet gibi durup dururken netin gg olması gibi durumlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 download için aşırı stabil, siteleri gezerken yavaş olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 baris propaket satisi yapilmiyor demisti, basvuru formlarinda da gozukmuyor o yuzden sordum. bi gelsede aydinlatsa :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hacı 150-200 ms de çok be wow için fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bizde yok adil kullanım quiknet kullanıyoruz. ayrıca hız düşse de 1mbite düşüyor quiknette 512ye değil. 2mbit sınırsız aldıysan zaten gayet güzel quiknet tt de sürünmek çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ftp den filan film indirebilsem 5 mb/s - 10 mb/s ile filan indiriyorum da, sitelerden çok yavan. çoğu yasaklı zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hacı bi wow pingi söylesin biri gerçekten merak ettim ben ttnetde 108 ms alıyorum beklentim daha düşük olması üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Evden %95 WoW için giriyorum yani pingde değişiklik olmaz ise (~100-150 ttnet ile) düşünebilirim %5 download hızı için sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar