Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi bu steame kredi kartı hariç başka türlü para ödeyemiyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 paypal, diyeceksin o da kredi kartı hesabı o zaman ben de fakirler steam kullanmasın diyeceğim, ama demek istemiyorum çünkü ben de fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 paypal mi ne var =P ama oda kendi içerisinde kart istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Zaybird said: abi bu steame kredi kartı hariç başka türlü para ödeyemiyormuyuz? Garanti bankasından vadesiz mevduat hesabı açıp daha sonra o hesaptan sanal kart tanımlayacaksın. Attığın para kadar limite saip ve taksit yapmayan bi kredi kartın olmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Zaybird said: abi bu steame kredi kartı hariç başka türlü para ödeyemiyormuyuz? paypal var işte. paypal'de banka havalesi yapıp hesabına para yükleyebiiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 attığım kadar limiti oluyorsa çok iyi.kredi kartı fakirlikten değil abi.elime geçtimi acayip harcıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fakir değilsen eline geçmeyip direkt cepten çıkıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 neyse kredi kartından alacam ya uğraşmıyayım bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Zaybird said: kredi kartı fakirlikten değil abi.elime geçtimi acayip harcıyorum. o ne biçim söz ya, 200'e limitletirsin, her ay o kadar harcarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 SeaGle said: Zaybird said: abi bu steame kredi kartı hariç başka türlü para ödeyemiyormuyuz? Garanti bankasından vadesiz mevduat hesabı açıp daha sonra o hesaptan sanal kart tanımlayacaksın. Attığın para kadar limite saip ve taksit yapmayan bi kredi kartın olmuş olacak. Garanti'de mi çalışıyoruz yoksa :p bütün bankalarda var artık nerdeyse, benimki bu işi de ilk çıkaran iş bankasından mesela ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bende de işbankasının sanal kartı var ama işbankasında sanal kart için gerçek bir de kredi kartı gerekiyor(du) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben de çok uzun zaman önce alırken öyleydi ama şimdi nasıl bilmiyorum açıkçası, sadece hesap açarak sanal kart veren tek garantiyse pardon o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 diğer bankaları bilmiyorum ama işte en basit hesapla garantiden sanal akrt acabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Garanti ve HSBC hesaplarımda sanal kart var, kredi kartı gerekmedi ikisinde de. Bir hesabın olması yeterli. İnternetten girip birkaç ufak ayarla kendine istediğin limitte sanal kart açabiliyorsun. Muhtemelen diğer bankalarda da aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 braid 3$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 garanti'yi baz alarak konusursak iki tip sanal kart var. bi sanal kart var bi de sanal kredi karti. sanal kart, basitce paracard gibi bir sey. icine para aktariyorsunuz, ne kadar ekmek o kadar kofte. sanal kredi karti ise, bildigimiz kredi kartindan tek farki limitiyle istediginiz gibi oynayabilmeniz. sanal kart icin kredi karti gerekmezken, sanal kredi karti icin ana bir kredi kartiniz olmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bende Garanti sanalkart kullanıyorum kredi kartına bağlı olmayanından oldukça memnunum bu uygulamadan ancak herhangi bir komisyon fln alıyormu hiç kontrol etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sanal kartda komisyon almıyor yanlız kart parası alıyor senede 1 defa. Unuttum şimdi ya 10 du ya 40 (Bende hem garanti hem hsbc var ama hsbc'ninkini ezberlerdim artık senelerce kullana kullana). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://store.steampowered.com/sub/7513 Ubisoft Deal 12.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Oy oy hepsi de süper oyunlar. Çok satar bu pack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 keşke, multi vegas 2 oynayacak insan artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 cokta zevkli oluyor multi vegas2 soyliyim, leventle oynadiydik sanirim bol bol zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aldım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bende çöktüm bu indirime. sırf steamimde assasins creed olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar