Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 recettear feci kitliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 transformersssss more than meets the eyeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Kojiroh said: Bu sefer cüzdanımızı almadığın için teşekkürler Valve zarar ziyansın valla adsgfsfgfshgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 10 dolara aldım 2 gün önce l4d2yi. 3.30 dolar koydu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben 5e almıştım eho bu grand age rome nasıl bişidir güzel midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 aslında şöyle bir durum da oluşuyo. o kadar alıştık ki oyun almaya adamlar hiç güzel bir şey koymasa da birşey almak istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yok ben istemiyorum şu son 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben bi tane daha oyun alıp sezonu kapamayı düşünüyorum fakat bi türlü güzel birşey çıkmadı kafamda boktan oyunlara bile al al al diyen şeytanlar dolaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 daha çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 3 gün kaldı ya çok deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 son gun baya buyuk bombalar patlar. ya da tum indirimleri tek gune koyarlar, ama daha da indirirler falan. enteresan seyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 cacık olmaz bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ya da hiçbişey olmayabilir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yalnız transformers için oldukça iyi diyorlardı. Beğeni toplayan oyunlardan biriydi bu senenin, onu düşünebilirim ama kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 europa universalis 3 complete içinde napoleon'a kadar olan bütün patchler var mı ? olmalı gerçi, yoksa anlamı yokta ASDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Snake said: cacık olmaz bu saatten sonra. multisiz oyun almayın ya paranıza yazıktır diyen sendin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 su bolumde bu kadar uzun kalamamalı boyleleri ama neyse. sonra sikayetin varsa butona bas diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sen de basmak yerine mahalle karısı gibi ötmeyi seçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 HoI II mi yoksa III mü daha iyi? Şimdi II için daha çok patch, ek paket vs. olduğu için soruyorum. Hangisini tercih etmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 biraz daha terbiyeli olabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 DarKRideR said: europa universalis 3 complete içinde napoleon'a kadar olan bütün patchler var mı ? olmalı gerçi, yoksa anlamı yokta ASDASDA Europa Universalis III Complete includes the original Europa Universalis III as well as the expansions In Nomine and Napoleons Ambition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 toggie said: su bolumde bu kadar uzun kalamamalı boyleleri ama neyse. sonra sikayetin varsa butona bas diyolar. yoo, öyle demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 DarKRideR said: europa universalis 3 complete içinde napoleon'a kadar olan bütün patchler var mı ? olmalı gerçi, yoksa anlamı yokta ASDASDA en son çıkan heir to the throne ve divine wind dahil değil, onlar olmadan da oyundan ciddi miktarda içerik ve ayar eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Sam said: toggie said: su bolumde bu kadar uzun kalamamalı boyleleri ama neyse. sonra sikayetin varsa butona bas diyolar. yoo, öyle demiyoruz. neyse yeterince aktifsin zaten sam, gozunden bisi kacmaz senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 nwn2 için bir sayfa boyunca ağlayabilirim, nasıl kaçırdım hala inanamıyorum, şokelerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar