Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 $825.45 USD :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yaa gördünüz mü bi zengin ben değilmişim :D Allah bilir bana zamanında laf atan arkadaşlardan da vardır burda steam hesabı yüzlerce dolar tutan :p bonec iş hayatına girdi mi bilmiyorum, aksi halde daha çook k dolarlık oyun alır gibime geliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 aslında zaman geçtikçe o tutar düşüyor oyunun değer kaybetmesi ve indirime gidilmesi nedeniyle, arşivi büyük bir insanı son 3 ayın oyunlarını almış birisi bile geçebilir yerine göre. güzelmiş hesap makinesi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bosuna bakmayin bozuk o site 31 oyun var sende dedi halbuki 10tane bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bende 0 var dedi. ama var bol bol oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 mokoko said: bende 0 var dedi. ama var bol bol oyun :D Banada fakir dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bugün düzgün bişeyler gelsin artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 440$ olmuş. Abi hergün 15 dolarlık oyun alıyorum bu ara süper oldu. Fear,avp,just cause, burnout grid-dirt 2 felan.. oh mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 son 20 dk..bakalim Ruse varmi bu sefer..hadi hadiiii..f5f55f5f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bu sefer de dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 blood bowl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bence indirimler güzel de miktarı az geliyor şu anda. %80-90 yaparken %50'ye çekince tabi çekiciliğini kaybediyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 wings of prey var 6 dolar bişi süper sim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hmm deathspank var belki onu alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Blur'un da multisi baya güzel, tavsiye edebilirim. Aksiyon yarış oyunu sevenler için süper oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 OF: DR'yi kaç kişi oynuyordur online? nerden bakabiliriz acaba steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Wing of Prey ve Blur'u düşünüyorum, nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 wings of prey ve operation flashpointi aldım şimdi, özellikle wingsten cok ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 wings fena oyun değildi ya. bende de var bi ara multi çeviririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Wings of prey aldım bende kendime. bayadır oynamamıştım güzel uçaklı bir oyun ümitliyim bundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 mono said: son 20 dk..bakalim Ruse varmi bu sefer..hadi hadiiii..f5f55f5f5 of valla benim de aklım ruse'da ama çok indirim yapmazlar herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 blood bowlu hemen kapıyorum da alpha protocol niye bizim region için not available? Hani kampanyayı geçtim kendisi de yok. store'da search edince normal fiyatıyla falan bile çıkmıyo hiç, bi tek trailerı çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yapimcisi ermeniymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 avp kapın bence, mono ile bütün gece oynadık. sadece eş dost lazım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 risen nasıl risen? demosu çok gazmış beğenen varsa onu alabilirim, darksider da iyi gibi duruyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar