toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 gecerim ttnet'e nolcak. baglantıda bi degisiklik olmaz gerci. rezillik gene devam eder ama olsun 8mbit'e yukseltme umudumu korurum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Smile ADSL zaten Türk Telekom'la anlaşmalı kuruluş, onun internetini satıyor size yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 onu biliyorum da limitleme isini ttnet yapamayıp, smile yapabiliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ttnetin kotalamama olayinin nedeni sanırım herkese 8 mbit verememeleri. ben bayadır kullanyorum sadece 1 kere kota yedim ki ayin ilk iki üç gününde 15 gbi kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 NolaxThensbane said: Doğmamış çoluğumun çocuğumun rızkını yedin allahsız steam :( Kaptım witcherı o kadar da değil yahu :D bir günlük bez parası olur anca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Indie kids packi aldım lolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 "Tatar Ramazan" said: Europa Universalis: Rome Gold 5 dolara inmiş, bende EU3 var son eklentisi hariç ve baya seviyorum bu alınır mı yoksa aynı oyunu mu almış olurum hemen hemen? bi de sadece Romalı mı olabiliyoruz? hayır, isim olayı rome: total war gibi. herkes olabiliyorsun. ama oyunun eu3'e çok benzerliği yok, bence paradox'un en kötü oyunu. başlığına bak bence daha iyi fikir edinmek için. gerçi arama çalışmıyor sahi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 BlackRose said: Sam said: son ekledikleri ücretsiz dlc bile kendi başına 2gb küsurdu, normal yani 2009 yılı oyunu için. 25gb kurulan mmo'lar vardı 2 yıl önce. hala var; Age of Conan :p eheh onu kastetmiştim zaten, hard diskimin neredeyse onda biri gitmişti. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 vuvuzela said: 1MB baglantı ile lagdan oynayamıyorum,hata mı ettim l4d2 alıp bosuna aynı bağlantıyla çok rahat oynuyor herkes, bağlandığın sunucunun nerede olduğu önemli. bence hata etmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 yalnız şu puzzle quest'i merak ediyordum da, ilkini alacaktım ama ikincisi indirimdeymiş. aralarında çok ciddi fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hikaye senaryo falan değişik de konsept aynı. HoMM stili harite üzerinde ilerleyip yaratıklarla dövüşüyosun, dövüşler bejeweled oynayarak yapılıyo. Item falan topluyosun büyüler var bunlar da bejeweled bonusu oluyo sana. Questler falan da eğlenceli, özellikle netbook tarzı mini makinelerde bayağı ideal oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Sam, EU:Rome kötü demişin ama ben cevabını beklemeden almış bulundum:S yanında da JA2 ve L4d2 patlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 beğenebilirsin belki, en zayıfı da olsa gene paradox oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Bu tombraider coop hedesi eglendiriyomu gift alip oynanirmi yani guzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 baya iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 lara croft da oynayacak geyik arkadasiniz varsa voip acip oynamasi bu kadar keyifli oyun nadir. bulmacalar eziyet olmadan cok iyi , achivement ve challenge lar keyifli, bazi yerlerde gulmekten yere dusuyorsunuz artik olan sacmaliklardan. ama odun gibi konusmadan botla oynar gibi takilir, challenge , achivement yapmadan sadece sinir yapar oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 toggie said: ya smile adsl kullanıyorum ben. sizinki biri ya da ttnet falandır duser simdi benim hız. iyi kufur yersiniz benden.smile'da da düşmüyor. benim tarifem de 8 mbit'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Silphatos said: ailenizin steam reyisi geldi kankutlar. witcher kaç gb dl ediyor bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Witcher çok çok iyi bu arada, bu fiyata kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 JA2 candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 f1 2010 yok mu ya steamde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Silphatos said: Silphatos said: ailenizin steam reyisi geldi kankutlar. witcher kaç gb dl ediyor bu arada? 14,5 gb dl ediyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 witcher saglam ekran karti istermi.system req e baktim ama garanti olsun asfd varmi dusuk configli oynuyan ona gore alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ben laptopta oynuyorum mesela. HD2600 pro var. oynanıyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 f1 türkiyeye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar