Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eve online trial oynamıstım geçen.beğenseydim alırım ama hiç bi bok anlamadım.birinin gelip yanımda göstermesi lzm tek tek herşeyi.kendi başıma ogrenmem en az 1 sene :)
Mesaj tarihi:
baya bi ucuz oyun var kendime sacredımsı diablomsu bir oyun arıyorum.torchligh 9 dolar onu alabilirim ama 2-3 dolarlık bir sürü o tarz oyun var gibi.alanlardan tavsiye :)
Mesaj tarihi:
Today You now own EVE Online: Tyrannis, Sid Meier's Civilization IV, Sid Meier's Civilization IV: Warlords, Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword, Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword, Sid Meier's Civilization IV: Colonization, Sid Meier's Civilization IV, Sid Meier's Civilization IV: Warlords, Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword, Sid Meier's Civilization IV: Colonization, Kane & Lynch: Dead Men, The Misadventures of P.B. Winterbottom, Toki Tori, Supreme Commander 2, Hearts of Iron II: Complete, Eversion .

Jun 26 You now own Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Resident Evil 5.

Jun 25 You now own Overlord, Overlord: Raising Hell, Overlord II, Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty: United Offensive, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: World at War, Full Pipe, Alpha Prime, Chrome, Chrome: Specforce, Gothic 3, Gothic II: Gold Edition, Gothic 3, Gothic II: Gold Edition, Clive Barker's Jericho.
Mesaj tarihi:
bu l4d2 de memory bilmemne ayarı var videoda.o ne tam olarak anlamadım performansı etkiliyor mu

l4d oynuodum bu pcde.sistem gereksinimleri aynı ama o zaman hangi çözünürlükte nasıl oynadıgımı falan hatırlamadım :)
Mesaj tarihi:
heh l4d2'yi bir hafta oynayıp ist'e gitmiştim, 15$ boşa gitti. iyi ama bari, almayan varsa alsın da okeye dördüncü aramakla saatlerimiz geçmesin. :p
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...