CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Holy said: efe sırf kafanı ısırmak için alasım var benim de sizi yenmiştik son zamanlarda kombolarımızı hatırlatırım kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 sen lan party'e gelmiyosun ya, evini basmak geliyor içimden. düğünü basıp seni kaçırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu kadar birbirinin kafasına vurmak isteyen adamlar varsa toplanalım oynayalım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Napıyım yiğit kasıcam gelmeye ama imkansız gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Cüzdanı bıraktık resmen ya bu ay. L4D2 de aldım ben indiriyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 l4d 2 bende aldım.ulan pc de oyun oynamıyorum ama insanın alası geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bende aldim bu ay 60$ buldu valla steam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 beyler bayanlar bu lfd2 icin guzel bi organizasyon yapalim daginik daginik oynamayalim. lfd1 icinde gecerli bu, bitiremedik oyunu icimde kaldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 lfd2yi satın aldım dün. bi de lead and gold aldım 5 dolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 l4d 2 'yi bende aldım gençler steam id xenocidetr ekleşin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 steam cul_ ekleyin gençlik %80 de suan yarım saate oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Eve Online 2$ 2 2 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bi tek CCP'nin kafası çalışıyor şu MMO dünyasında, 50000 kişi alsa sadece 20000 kişi ikinci ay para öde yine büyük kar yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 eve online trial oynamıstım geçen.beğenseydim alırım ama hiç bi bok anlamadım.birinin gelip yanımda göstermesi lzm tek tek herşeyi.kendi başıma ogrenmem en az 1 sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 l4d2 aldim alemlere akalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 baya bi ucuz oyun var kendime sacredımsı diablomsu bir oyun arıyorum.torchligh 9 dolar onu alabilirim ama 2-3 dolarlık bir sürü o tarz oyun var gibi.alanlardan tavsiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Of gaza geldim, audiosurf,defense grid,l4d2,galcon fusion,gothic 3,gothic 2 aldım ahah -bir de puzzle kingdoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Today You now own EVE Online: Tyrannis, Sid Meier's Civilization IV, Sid Meier's Civilization IV: Warlords, Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword, Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword, Sid Meier's Civilization IV: Colonization, Sid Meier's Civilization IV, Sid Meier's Civilization IV: Warlords, Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword, Sid Meier's Civilization IV: Colonization, Kane & Lynch: Dead Men, The Misadventures of P.B. Winterbottom, Toki Tori, Supreme Commander 2, Hearts of Iron II: Complete, Eversion . Jun 26 You now own Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Resident Evil 5. Jun 25 You now own Overlord, Overlord: Raising Hell, Overlord II, Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty: United Offensive, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: World at War, Full Pipe, Alpha Prime, Chrome, Chrome: Specforce, Gothic 3, Gothic II: Gold Edition, Gothic 3, Gothic II: Gold Edition, Clive Barker's Jericho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Abi ne zaman oynuyacan bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 surekli alıyor efendim durduramiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bone steami hackledi bence, baska turlu olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 271 oyun olmuştu en son sdfjkghdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu l4d2 de memory bilmemne ayarı var videoda.o ne tam olarak anlamadım performansı etkiliyor mu l4d oynuodum bu pcde.sistem gereksinimleri aynı ama o zaman hangi çözünürlükte nasıl oynadıgımı falan hatırlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 heh l4d2'yi bir hafta oynayıp ist'e gitmiştim, 15$ boşa gitti. iyi ama bari, almayan varsa alsın da okeye dördüncü aramakla saatlerimiz geçmesin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Bu arada gece farkettim ki toplaşıp oynamak lazım. Yoksa lagdan dolayı ya vurduğunu anlamıyosun ya da kontroller saçmalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar