Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 sene 2012 (nerdeyse), counter-strike source 5$... anında indirdim affetmedim. hl2 deathmatch 2.50$ ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 dnd daggerdale kötüydü dimi lan yanlış mı hatırlıyorum yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 aman sakın alayım fln deme leş ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 la noire acımadım aldım 12 dolar iyidir ama kesin 4-5 dolara düşer yakında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 la noire'i almam için bana bikaç sebep söyleyin bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ya çok sevineceksin ucuza süper oyun oynadım die yada "mehhh" dicen. öle bi oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 taş gibi kütür kütür oyun, bu fiyata almayanı dövüyolar. öyle gta gibi arcade havasında değil daha bi mafia'ya yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Beni o kadar sarmadı. Yukardaki meeehh kısmı bana hitap ediyor sanırım. O yüzden almadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 la noire 5-6 dolarlık oyun en fazla, gelişmiş mo-cap teknolojisini hacılamak için rockstar yıllarca bu aptallara kanat gerdi. Oyun çıkınca direk şutladılar. Oyun dünyasının şuan en leş insanlarıydı sanırım şu la noire'in yapımcı kadrosu, gerçi yok activision'dan leş olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 dün daha gittim cs source aldım indirim geldi. pehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 la noire indirimi iyiymiş ya, kaptım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 senko said: steam indirimleri bugun son mu yarın saat8de de böyle indirimler olcak mı olmayacak mı yani? ona göre nba2k12 alcam bugün de bir indirim daha gelicek 8'de. through january 1 diyo, yani bugün de dahil. ha nba 2k12 olur mu içlerinde? sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 helal olsun steam ya, en baba oyunların indirimlerini tekrarlıyorlar son gün umduğum üzere. portal 2'yi kaçırmıştım, kapayım. :) ek komik indirim gene mw3 lol, %25 sadaka verir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Ben de deus ex'i kaçırmıştım çok iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 meh çöktü site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 orcs must die mı yoksa dungeon defenders mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 2k12 aldım en sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 senko said: 2k12 aldım en sonunda :) online oluyor mu bu sene PC ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 senko said: 2k12 aldım en sonunda :) Konsol başlığında biri PC için sormuş ve multide 0.5sn gecikmeli hareketlerim demişler hem de 10mbit fiberde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 abi türkiye içinde oynasak lag olcağını sanmiyorum birimiz host oluruz işte oynayacakken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 commandos pack indirme girmiş 4 oyun 3 dolar, saygıdan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 of HOMM V ne rezil biseymiş öyle. Nerde eski 3. sü 4. sü. Rezil rüsva etmişler güzelim oyunu yazıklar olsun ubisoft a hiç yakistiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 %50 + %25 valve birlesip %75 olsalar ya :P gerci alınacak oyun da yok valve oyunlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://store.steampowered.com/sub/2327/ Individual price: $74.97 Package price: $7.99 Cost to you: $1.99 ben bu steami anlamıyorum ya, the great art race nedir ki 417 dolardan 69 dolara indirmişler. 69+2.5+2.5 dolara indirdikten sonra paket nasıl 2 dolar oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 O da buglı olabilir bence çünkü o fiyat firmanın all pack fiyatı ile aynı 1 tane alıp 50 oyun çıkabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar