LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Brink konusuna bakın orda yazdım zamanında oyunun başına ne geleceğini. Kimseye dinletemedim. O fiyaskodan sonra bu free weekend + 25$ +limited time free DLC olayı bile kurtaramayacak oyunu. Millet alacak ama oynamayacak. Çünkü ısrarla söylediğim gibi oyun tatmin hissi vermiyor kötü animasyonlardan dolayı. Hele hele BF3 ve MW3 gelirken bunun yüzüne bakmaz kimse. Team Fortress 2'nin de F2P olması Brink'i yok etti.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 1.14m satmış yine de. Splash Damage sevdiğim firmalardan, yine Enemy Territory tarzı bir şey yapmaları gerekliydi ama bence. En azından Brink satışlarının iyi olması düzgün bağımsız firmalardan birinin tek bir hata ile yok olmasına neden olmayacak.
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 di said: Verme 70 dolar cunku o oyunlarin 3-4 tanesi haricinde hic birinin suratina bile bakmicaksin. Boyle bi gaza gelip kuracaksin quake falan. Oyuna girince cok tirt gelicek grafikler ve kontroller. Cat diye quit deyip cikacaksin. hexen için söz veremem ama quake (özellikle 2 ve 3) ve doom (oha lan aklıma geldi de 2'yi kaç kere bitirdim ben sayamadım) için bile alırım. staj çok belimi büktü, biraz toparlanayım bakalım duruma göre yaparız bir şeyler.
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 elder's scroll pack çok iyi değil mi ya
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Skyrim'i pre-order edersek %33 daha indirim oluyormuş. 70 dolar verip elder scroll pack mi alsak!!??!?!
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Oblivion`i hic oynamamistim o yuzden game of the year addition`i aldim. Grafik vs packleri de varmis sanirim. Bir de bunun ustune From Dust`i aldim heralde bir sure steam'le gorusmeyiz bu topic`e de girmem aklim kaymasin diye :D
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 benim gibi askere gidin en az 5 ay steam'de para harcamama garantisi var. =) (saçma sapan faydalar uydurup kendini avutmaca)
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ben askerdeyken ingiltereden SC2 Collector's Edition getirtmiştim 2 tane.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 onun yerine, 69$ verip 100kg oyun alabilirsin bide :p http://store.steampowered.com/sub/11027/
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Anelor said: elder's scroll pack çok iyi değil mi ya muazzam, oblivion olmasa hemen alacaktım. aslında alsam mı heh. paradox pack'e girişmeseydim keşke, 15$ ondan fazladan zarar ettim. :/ şekerci dükkanı gibi steam ya lol hakkaten quakecon pack de yepisyeni new vegas'ı dlc'leriyle bile içerdiği düşünülürse bedava.
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Yalniz cidden Quakecon Pack muhtesem... Brink 25$ Fallout Pack 40$ Hunted 37$ Hadi geri kalanlari salla sadece bu 3 oyun zaten 100$ ediyor en az...
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ulan TES paketini alırsam 3 tane Oblivion olcak elimde ya, almak da istiyorum ama. Edit: Morrowind'i ayrı aldım mecbur :(
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 falloutlara da gunluk indirim gelir, quakecon pack'den ucuza gelir old world blues'a bir yuzde 75 gelse de alsam
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Kojiroh said: Ulan TES paketini alırsam 3 tane Oblivion olcak elimde ya, almak da istiyorum ama. Edit: Morrowind'i ayrı aldım mecbur :( şu 3 oblivyonun birine talip olsam? ^^
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya gittim aldım elder scrolls packi of. gitti paralar gene. neyse. bir ara quakecon packi alcaktım. az daha gircekti o kadar para. gerçi param yoktu :D
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 son snde almışın sanırım çünkü elder scrolls pack uçtu az önce sdf
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 aslında yeni güne geçti. yani şu an olan sayfayı gördükten sonra aldım. hala aynı fiyattı.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 O paketi almadım, Morrowind'i de almadım, elimdeki Oblivionlardan biri retail (ki onu da satmak istemem, dursun evladiyelik sdfdfg) öbürü de Steam olduğu için tradeable diil :(
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya nden aldım ki ben o paketi şimdi. hiç gerekmiyordu. steam çok boktan bişi ya. nefret ediyorum.
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yarın fallout pack yapsınlar yoksa kan akar.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 son gün gelir, eğer güzel indirim yaparlarsa ilk kez dlcye para verip new vegas dlclerini alacam
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 complete edition gibi birşey beklemek lazım nv için, bitirdik deyip gene çıkarırlar birşey filan. :p
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bu quakecon packi falan aldıgımızda içindeki brink quake4 falloutun promo tf2 itemlerinden yararlanamıyoruz sanırsam dimi ?
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yo yararlanırsın niye yararlanamayacaksın, quakecon bitene kadar nasıl alırsan al istersen retail ekle brink'i new vegas'ı geliyor itemlar.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 steam gibi 10 tane şirket olsa abd eknomisi göçmez sdfs http://arch.413chan.net/shut_up_amd_money_take_my-(n1300896078157).jpg
Öne çıkan mesajlar