barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 pff hiç güzel indirimler çıkmadı ya. böyle multisi olan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 kings bountynin multisi varmıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 artık wishlistimden bir oyun indirime girmediği sürece son güne kadar paramı saklamayı o günde iyi oyunlar gelmezse Risen'ı ve Dragon Knight Saga'yı almaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 R.U.S.E. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sonunda batman'e 7.5 dolardan hakettiği saygıyı göstericem galiba korsan oynamama rağmen zamanında. yanına da atom zombie smasher alsam mı diyorum, var mı hiç oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bone said: L4d2 5 dolar olmuş. sonra "ay görmedim duymadım" diyen oluyor... Ben çok fena kaptım valla, az daha 1+2 alacaktım da 3 lirama kıyamadım asdasf. Geçen sefer indirimden haberim yoktu iyiki 15 dolardan almamışım sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Beyler tamam, 6.86'lıklar ve summerfive'cılar aralarında deneme maçları alsın, sonra premier lige alıcaz sizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 70kb/s çekiyor steam oyunu, ben gelene kadar l4d3 çıkar zaten, sıkıntı yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 lanet olsun bugün çok iyiymiş indirimler ya. killing floor, gta aldım, batman aklımı kurcalıyor, kings bounty göz kırpıyor. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 GTA 4'e elim gidiyor. L4D2'yi de merak ediyorum. OF lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gta ya multi var diyor o nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gta 4 ve eflc'de mp var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 l4d2 aldım yarın yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ya far cry 2 aldım da metacritic de user score 5.5 kötü mü bu oyun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ortam güzel falanda silahlar ve spawn olayları bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gta4 alın mp inanılmaz zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 32gb yer istiyor oyun yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Steam'in downloadı için bir çare var mı? Hangi serverları kullanıyorsunuz? 100'le 150'yle falan indiriyor Almanya + Yunanistan denedim ama ııh. Çıldırttı. Normalde 900kb/s dl hızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ukrayna dene birde iyi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi çok saçma bişey oldu ya farcry 2 download ediyodum sonra oyuna girdim oyundan çıktım 0 dan download etmeye başladı farcry ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 NolaxThensbane said: ukrayna dene birde iyi diyorlar Bu daha iyi ty, 250-400 arası dalgalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Anelor said: abi çok saçma bişey oldu ya farcry 2 download ediyodum sonra oyuna girdim oyundan çıktım 0 dan download etmeye başladı farcry ı steam farcry2 nin bulunduğu dosyadan ufak kblı bir dosya sil sonra verify etmesini iste kaldığı yerden başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tenks Nolax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu arada almanya hamburg dan ttnetin izin verdiğince max hızda download yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 o nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar