Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hiç alakası yok anno ile civ 5 serinin en iyisi deil ama iyi bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Alma bence. Hayatını kaçırır sonra. Her akşam kendini ne olduğunun farkına varmadan sabahta bulursun. Ders çalışamazsın, hatun varsa ilgilenemezsin, evi temizleyemezsin. Alma hiç, bir sürü dert getirir hayatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 civ5 civ serisine hakaret eden bi oyun, arcade'e çevirmişler güzelim seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 4 en iyisi de 5 de o kadar kötü değil ya. İyi yine. Farklı sadece. 4'ün aynısı olmaması daha iyi bence hatta. İkisini de oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gw trilogy çalışır 15 dolar da oynamam bu zamandan sonra, aynı şekilde cod4'te 10 dolara aklımı çelmek istiyor ama yine o da libraryde açılmamış durur. neyse en iyisi stalker clear sky ve cop'u alam 5 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 civ 5, diger civ. oyunlarına göre aşırı kolay. Türü içinde en saglam oyunlardan 1i bence,ama cok pis zaman öldürtüyor öyle böyle değil.3-4 gün hayattan koptugumu hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben bodoslama dalma modunda Civ oynamak istediğimde Civ 5 en iyi tecrübeyi yaşatıyor. Military vistory istiyorsan en iyisi 5 bence. Genel olarak 4 ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 anladığım kadarı ile baya uzun soluklu bir oyun. Ağustos'ta askere gideceğim o yüzden şimdilik hiç bulaşmayayım o zaman. 5 ay sonra askerden geldiğimde bulaşırım artık =) şimdilik 1-2 güne biten fps oyunlarına bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 2 günde bitiyor zaten civ. ama bitince tekrar başlıyorsun oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 zen2 nerdeyse bedava olcakmis..bir indie daha kattim arsive dayanamayip :/ 200kusur mb. bakim nasilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iphoneda vardı o zen. iyi oyundur da pc için değil yav. plants vs. zombies gibi mesela. iphoneda başından kalkamazsın fakat pcde yüzüne bakmak istemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eet fena degil ama dokunjmatik ekranda baya eglenceli olurmus.. bu arada... CoD4 icin soyle bir mod varmis ve dunbugun tam olarak cikmis.CoD4 Galactic Empire Mod .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oyun kazanma olayı wishlistten nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mod sağlam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Terraria karsiligi Frozen Synapse veriyorum, ilgileneniz varsa forumdan PM atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hamsilipilav said: oyun kazanma olayı wishlistten nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 warband d&r'da 9 lira steamde 20 dolar :D alcaksanız indirim var diye gaz olup gidin d&rdan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sırf şu Star Wars modu için alıcam Cod4 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 post a screenshot nası yapılıyo yahu. çektim ss'i sora uploadladım. ama hala alamadım ticket'ını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Individual price: $18.67 Package price: $24.99 Limited Time Offer: -$8.25 Cost to you: $16.74 You save: $1.93 USD bu magicka packde bi sorun var, indirimssizken ayrı ayrı alınca packden ucuza geliyomuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 R.U.S.E.' u almadığıma pişmanım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Geçen sefer çok oyun almıştım çekiliş ayağına. Şimdi sadece elimdeki oyunlar ile olanları ve beleş olanları yapıyorum görevlerde bakalım ne olcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 wishlist doldursam mı acaba diyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 boşver 10 milyon adamdan nereye çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 9.999.999 a indirdi sayiyi cakaaaaal dsafgadhj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar