Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Alma bence. Hayatını kaçırır sonra. Her akşam kendini ne olduğunun farkına varmadan sabahta bulursun. Ders çalışamazsın, hatun varsa ilgilenemezsin, evi temizleyemezsin.

Alma hiç, bir sürü dert getirir hayatına.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
4 en iyisi de 5 de o kadar kötü değil ya. İyi yine. Farklı sadece. 4'ün aynısı olmaması daha iyi bence hatta. İkisini de oynuyorum ben.
Mesaj tarihi:
gw trilogy çalışır 15 dolar da oynamam bu zamandan sonra, aynı şekilde cod4'te 10 dolara aklımı çelmek istiyor ama yine o da libraryde açılmamış durur. neyse en iyisi stalker clear sky ve cop'u alam 5 dolara.
Mesaj tarihi:
civ 5, diger civ. oyunlarına göre aşırı kolay.
Türü içinde en saglam oyunlardan 1i bence,ama cok pis zaman öldürtüyor öyle böyle değil.3-4 gün hayattan koptugumu hatirliyorum
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben bodoslama dalma modunda Civ oynamak istediğimde Civ 5 en iyi tecrübeyi yaşatıyor. Military vistory istiyorsan en iyisi 5 bence.

Genel olarak 4 ama.
Mesaj tarihi:
anladığım kadarı ile baya uzun soluklu bir oyun. Ağustos'ta askere gideceğim o yüzden şimdilik hiç bulaşmayayım o zaman. 5 ay sonra askerden geldiğimde bulaşırım artık =) şimdilik 1-2 güne biten fps oyunlarına bakayım.
Mesaj tarihi:
iphoneda vardı o zen. iyi oyundur da pc için değil yav. plants vs. zombies gibi mesela. iphoneda başından kalkamazsın fakat pcde yüzüne bakmak istemezsin.
Mesaj tarihi:
Individual price: $18.67
Package price: $24.99
Limited Time Offer: -$8.25
Cost to you: $16.74
You save: $1.93 USD

bu magicka packde bi sorun var, indirimssizken ayrı ayrı alınca packden ucuza geliyomuş :/
Mesaj tarihi:
Geçen sefer çok oyun almıştım çekiliş ayağına. Şimdi sadece elimdeki oyunlar ile olanları ve beleş olanları yapıyorum görevlerde bakalım ne olcak sdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...