Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bina dikip ekonomi kuruyosun bi yandan da sağcısı solcusu dincisiyle uğraşıyosun.
sonra sovyet gemileri yolluyo :/

ilk fabrikanı çıakrdığın an rahatlarsın red. export prices a bak ne kaça gidiyo ona göre yapar satarsın. madem işide rahat ama sınırlı
Mesaj tarihi:
ben Ruse'u çok beğenerek oynadım "deneme" sürümünü :p
şimdi de madem 10 dolara düşmüş bari yapımcıları destekleyelim diye aldım DLC'leriyle birlikte hatta :)

birliklere ister makro ölçekte müdahale ediyosun Ruse'da, ister zoom yaparak mikro planlama yapıyosun, sadece elindeki birlikleri değil bir takım casusluk çalışmalarını ve provokasyon, manipülasyon gibi müdahaleleri de kullanarak tam anlamıyla topyekün bir savaş yapıyosun, bunu yaparken de bazı zor bölümlerde gerçekten iyi strateji izlemen gerekiyor

özetle böyle bişe işte
Mesaj tarihi:
ya son 3 günde yaklaşık 4-5 farklı pc'de steam açmak zorunda kaldım, browser olsun, programdan olsun

artık yeni pc'de açmak istediğimde göndermesi gereken şifreyi yollamıyor mail'e

nedendir ya ?
Mesaj tarihi:
abi biliyorum onu, başka pc'de açmaya çalışıyorum işte yollamıyor maile birşey,

hatta dün aldığım oyunların faturasını da yollamadılar maile bak şimdi aklıma geldi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

hatta dün aldığım oyunların faturasını da yollamadılar maile bak şimdi aklıma geldi.

Dün bana da aynısı oldu. Önce cookie temizledim Opera ile, sonra yolladı spam olarak.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

senin accountu ortam malı olarak işaretlemişlerdir, artık hacklensen umurlarında değilsin
Mesaj tarihi:
BonePART said:

walla bende tropico ve mount and blade aldim
mount and blai i hic oynamasamda sirf turk oynu diye aldim
para kazansin adamlar
daha iyisini yapsin diye

oyna olm warbandi, single i sahane
Mesaj tarihi:
civilization fln hiç oynamadım ama çok merak ediyorum. bilen oynayan var mı? Anno'yu fln çok seviyorum ve o tarz gözüktüğü için ilgimi çekti. alakası var mı yoksa ben mi benzettim acaba. indirim varken alayım güzelse.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...