Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yapıosun ya ilk başta ekonomide sıkıntı yaşamamak için neye ağırlık vermek lzm ben - lerden kurtulamıyorum bi türlü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bina dikip ekonomi kuruyosun bi yandan da sağcısı solcusu dincisiyle uğraşıyosun. sonra sovyet gemileri yolluyo :/ ilk fabrikanı çıakrdığın an rahatlarsın red. export prices a bak ne kaça gidiyo ona göre yapar satarsın. madem işide rahat ama sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 adada bakin hangi degerli kaynak varsa onun ustuen odaklanin baslangicta, sonra vurun turizme atin paralari cebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sey bide bu achivementlarla gelen ticketlari ahrciyinca cekilis hakki gidiomu, dsuyormu kavonozdan? yoksa cekilis hakki ile dlc kuponu ayrimi ayri ise bi audi aliyim test drive a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 düşmüyo http://i.imgur.com/kjqjR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oha 32 bilet nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 adam kasiyur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Anelor said: RUSE nasıl oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ruse 10$ havada karada hak eden bir oyun tabi bnm gorusum internetin hizli ise demo sitelerinde demosu olacakti indir oyna begenirsen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben Ruse'u çok beğenerek oynadım "deneme" sürümünü :p şimdi de madem 10 dolara düşmüş bari yapımcıları destekleyelim diye aldım DLC'leriyle birlikte hatta :) birliklere ister makro ölçekte müdahale ediyosun Ruse'da, ister zoom yaparak mikro planlama yapıyosun, sadece elindeki birlikleri değil bir takım casusluk çalışmalarını ve provokasyon, manipülasyon gibi müdahaleleri de kullanarak tam anlamıyla topyekün bir savaş yapıyosun, bunu yaparken de bazı zor bölümlerde gerçekten iyi strateji izlemen gerekiyor özetle böyle bişe işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ya son 3 günde yaklaşık 4-5 farklı pc'de steam açmak zorunda kaldım, browser olsun, programdan olsun artık yeni pc'de açmak istediğimde göndermesi gereken şifreyi yollamıyor mail'e nedendir ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 O onceden acilan pc browserda bir nevi cookie birakiyor sonraki giriste sifre istemiyor olmasi lazim. Mail'e gelen 5haneli ozel guv.sifresini diyorsan sayet sebebi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi biliyorum onu, başka pc'de açmaya çalışıyorum işte yollamıyor maile birşey, hatta dün aldığım oyunların faturasını da yollamadılar maile bak şimdi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aylardır düzgün oyun oynamadığımdan Ruse alsam mı çok kararsızım, ama türk firması gazıyla M&Byi komple pack olarak aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DarKRideR said: abi biliyorum onu, başka pc'de açmaya çalışıyorum işte yollamıyor maile birşey, hatta dün aldığım oyunların faturasını da yollamadılar maile bak şimdi aklıma geldi. Dün bana da aynısı oldu. Önce cookie temizledim Opera ile, sonra yolladı spam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fallout indirimde bu arada kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DarKRideR said: abi biliyorum onu, başka pc'de açmaya çalışıyorum işte yollamıyor maile birşey, hatta dün aldığım oyunların faturasını da yollamadılar maile bak şimdi aklıma geldi. senin accountu ortam malı olarak işaretlemişlerdir, artık hacklensen umurlarında değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 deme :( asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 walla bende tropico ve mount and blade aldim mount and blai i hic oynamasamda sirf turk oynu diye aldim para kazansin adamlar daha iyisini yapsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Cacik said: fallout indirimde bu arada kaçırmayın complete pack olsa 1 2 3 tactics felan alirdim sirf 1 ve 2 nin hatrinada 3 icin hayatta alinmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 BonePART said: walla bende tropico ve mount and blade aldim mount and blai i hic oynamasamda sirf turk oynu diye aldim para kazansin adamlar daha iyisini yapsin diye oyna olm warbandi, single i sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 1 dakka sonra yeni indirimler geliyo sdsadsad heroes 6 pre order indirime girsede alsak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pre orderları en fazla %10 indiriyolar saçma sapan indie oyunlara para vermekten kafayı yicem ben yakında fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 AI War i patlatiyorum ben bakalim eglenceli biseye benziyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 civilization fln hiç oynamadım ama çok merak ediyorum. bilen oynayan var mı? Anno'yu fln çok seviyorum ve o tarz gözüktüğü için ilgimi çekti. alakası var mı yoksa ben mi benzettim acaba. indirim varken alayım güzelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar