Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ne biliyim para falan demişsi ondan şey ettim ben bence wow da gelecek var, wc ve sc dede gelecek var ama sc de sana yok artık bunca zamandan sorna yetişemezsin battlenete warcraftda bi umudun olabilir. onun dışında warhammer online conan bilmiyorum en azından ikisinden biri patlıycak ama hangisi bilmiyorum ikisinin birden başarılı olması cok zor o kadar cok oyuncu olduğunu sanmıyorum piyasada
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Uo : Kingdom Reborn geliyor. Yeni Client grafiklerle birlikte. Forumlarından ss lerini youtube dende vidolarını izleyebilirsiniz. Uo nun yeni sürümü bayaa tutacak gibi gözüküyor. Açıkçası 10 kişilik bir grup olarak çıkışını 4 gözle bekliyoruz diyebilirim :) Sonra yeni çıkacak oyunlardan Diablo 1 ve 2 nin yapımcılarından çıkan Hellgate London var. Single Player bir oyun olmasına karşın multiplayer özelliği diablo 2 kadar tutacağa benziyor. İlginç grafik motoru ve diabloya benzerliği nedeniyle değişik bir deneyim olacak. Oyun için genel bir benzetme yapacak olursak Diablonun FPS si diyebiliriz. Oyun için release date yaz olarak deniliyor yapımcı firma tarafından. Bizde bekliyoruz :D Wow dan bahsetmemize gerek yok. Ben tutunamadım ama tutunabilen milyorlarca insanın bir bildiği vardır elbet. Kesinlikle geleceği olan bir oyun. Warhammer 40k : Mark of Chaos da iddialı geliyor.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ben kingdom reborn'un videosunu gördüm adamın yürüyüşünü düzeltmezlerse oynamam ben o oyunu. ne o öyle kayarak. hem attan daha hızlı gidiyor maşallah :D
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 mark of chaos warhammer 40k'nın değil, warhammer'ın. warhammer: mark of chaos çıktı ama fazla tutunmadı. hellgate london'un da fazla tutuncağını sanmıyorum, belki hit olur en fazla. world of warcraft'ın da geleceği parlak değil. zaten belli bir noktaya geldi. 2-3 sene önce için geleceği parlak denilebilirdi ama şimdi oldukça popüler bir oyun diyebiliriz. Ultima Online ise ne yapsa yaranamaz. Kingdom Reborn getirseler bile WoW varken oynayan fazla olmaz. Ancak şu Warhammer Online oldukça tutulcak gibi gözüküyor, ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa.
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 :) Bir ay oyun dergisi almadık neler olmuş. En kısa zamanda takibe devam etmek gerek. Uo yu beklemeye kaptırmışız kendimizi :D
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Admin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 UO:X projesi cok uzun süre önce kaladırıldı.Geleceği olabilecek oyunlar age of conan ama bence isminden cok şey kaybediyor vanguard ise piyasadaki bütün oyunların ii yönlerini almış kullanıyor open betayı oynayanlar bilirler horizonsun craftı wowun daocun pvpsine yakın bir sistem ve soe eline gözüne bulaştırmazsa warhammerdan daha ii bir oyun olabilir.Ve son olarakda Warhammer herşeyden öte warhammerın süper bir oyun olacagına inancım Mytic gibi süper bir şirketin yapıyo olması umarım yakın sürede open beta acılırda test edebiliriz
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 age of conan tutmaz. çünkü belirli bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. misal planescape gibi. ancak süper bir oyun olacağını söyleyebilirim.
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Age of Conan ın reklamı iyi yapılıyor. Anlayan anlamayan herkesin beklediğini görüyorum sık sık. İnşallah patlamaz. Şu dönemler oyun bakımından kısır dönemler yaz sonlarına doğru patlama yaşanıyo. Uzakdoğu piyasası durgun şu sıralar. Ellerinde olanları geliştirmeye çalışıyolar.
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Age of Conan ın reklamı iyi yapılıyor. Anlayan anlamayan herkesin beklediğini görüyorum sık sık. İnşallah patlamaz. Şu dönemler oyun bakımından kısır dönemler yaz sonlarına doğru patlama yaşanıyo. Uzakdoğu piyasası durgun şu sıralar. Ellerinde olanları geliştirmeye çalışıyolar.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Wow'un geleceği cok parlak bone sistemin tıkanması bence oyun motorunun el verdiği şeyler dahilince zor, ha ama gerek oyucu kıtlesının sayısı ve ceşitliliği yüzünden hardcore şeyler yapmak mümlün değil younda dolayısıyla köklü yenilikler yapmakta mümkün olmuyor lakin, şu populerlik ve wow'a aclık durumunda; wow'a gelicek oyunun %10'unu değiştiricek bi yenilik conan ve warhammer online'nın toplamından daha önemli bi yer alır mmorpg dünyasında şu anda, ve wow'un onunu kat kat acar zaten yenı pvp sistemi cart curt derken baya bi oyuncu topladı oyun bunun yanında daha az epik olmasına rağmen cok daha casual gamer friendly end-game sahip olan tbc lvl 60 strat scholo yaptım mc bilmiyom almıyolar guilde benı her gün 19328942734927 saat akşam oynıcyakmışım diyenleri, zorunluluğunu baya azaltıcaktır. tbc cok yenılık getirmemiş gibi gozukebilir ama endgamenin cehresini cok değiştirdi eskiden oyunu oynıyanların %20si max ragnaros goruyodu şimdi insanlar oyunu daha bi "experience" edebilicekler. umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. saman altıdnan su yuruttu bence tbc cok oyuncu kitlesini iyice kendine bağladı wow, daha cidi oyuncu kaybetmeden 3-4 sene oynanır, diğer expensionların kalitesine göre hatta daha uzun sureler bile oynanabilir, second generation bi grafik motoruyla ki olmıycak şey değil olur, Eve online da oldu.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Bir yerlerde Wow'a 5 sene full destek verileceğini okumuştum doğruluğu tartışılır. Blizzin oyunlarının hepsi tutulmuş ve oyuncuları yenilikler bekliyorlar. Diablo3 mü Wc4 mü SC2 mi WC filmmi bi sürü projeleri var ve wow bunlar için çok iyi bir sermaye elde etti bakalım neler olacak... Öte yandan wow forumlarında en çok Warhammerın adı geçiyor bazı kitleler oraya akacak kimiside Aoc a tabi bu oyunlardan dolayı wow ne kadar kan kaybeder tartışılır.Çünkü Blizz cin gibi oyuncu tutmak için yapar bişiler elbet... **Yani öyle bir oyuncuya benimsettiki oyunu expansiondan çok gelecek bir multi class revamp bile çok zaman oynatır kendisini yada yeni bir dungeon vs.** [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 01:01 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Fly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 wow'un üstüne çıkabilecek bir mmo olacaksa da atıyorum starcraft gibi , en az warcraft kadar ünlü bir evrende geçen bir oyun olması lazım. bu oyunu warcraft ismi yüzünden veya ilk mmo su olduğu (ve de en popüleri olduğundan dolayı en iyisi olduğunu düşündüğü için) oynayan büyük bir kitle var (yanılıyorsam çekinmeyin, düzeltin). buna bir de kolay oynanış, görsel bakımdan daha süslü olma gibi yanlarını ekleyin. ama classlar arası muazzam bir denge söz konusu olduğundan veya son levela gelindiğinde oyun sırf item farmlamaya dönmediği için oynayan birileri var mıdır ? olduğunu pek sanmıyorum. işte bana kalırsa wowu bırakacak kısım bu gibi konulara önem gösteren kısım olacak ; ama bunlar wowu bıraksa da hala oynayan sürüyle insan olacak. sonuçta ayakta kalacak. her sene birer de expansion çıkarsa blizzard arada neymiş diye merak edip expansionları satın alan, geri dönenleri de hesaba katarsak wow 4-5 sene daha rahat gider derim. age of conan gelecek vaad ediyor ama. tüm dünya oynamayabilir belki, ama iyi olacağa benziyor. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 23:51 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 UO ile SNN den öncesini bilemesem de CS ile tatmıştım ben o zevki.. Gerçekten adım adım gelişim oldukça zevkli oluyor ileride baktıkça. Örneğin CS'de bomba patlama yerinde hedef olması, insanların spreyle aynı hedefi her yere çizmeleri, attığını indiren mp5 dönemleri... Facility, docks haritaları. Ve o zamanki oyuncu kitlesi muhabbeti.. Önce Turk.net sunucuları ardından medic vs... Amaç para kazanmak değilse, multiplayer şart koşulmuyorsa, henüz çıkmamış oyunlardan CRYsis (FarCry yapımcılarından) ve BioShock (SystemShock yapımcılarından) oldukça etkileyici oyunlar diyebilirim. Ancak istenilen kategori değil sanırım bu... Multiplayer olarak adeta sağanak yağmur var şu aralar. Age of Conan ve WarHammer Online başta ilgi çeken oyunlar. Middle Earth online de oldukça iddialı geliyor. Ancak şu aralar benim merak ettiğim MP oyun Stargate Online. Artık kılıçtan goblinden fireballdan gına geldi. Hep birbirinin benzeri oyunlardansa şöyle bilimkurgu havalı, ne bileyim bir StarCraft online benzeri oyun arıyordum. Tam öyle olmasa da StarGate Online bayağı ilginç olacak gibi.
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Tabula Rasa da var heyecanla bekliyorum.
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Ben Ultima Online'ın yeni sürümünün free emulatoru cıkmassa wowu geçebileceğine inanıyorum. Free emülatore izin verilirse şu anki UO'dan farkı kalmaz. Sadece orjinal serverlar olmalı, kalite sağlanmalı. İnşallah kısa süre içersinde çıkar görüntüler çok sağlama benziyor... [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Edit: Ocak ayında oyunun 2007 baharında çıkacağı belirtilmiş. Ayrıca videoları izlediyseniz, playerın koşmasında bi grafik hatası olduğunu fark etmişsinizdir. Bu da düzeltilmiş. Ve inventory de, videoda pre-alfa versiyonunda olduğundan öyleymiş, o da düzeltilmiş. Eski özellik korunarak yeni oyunun " windowed " oynanmasına izin verilicekmiş. Görüntüler 2d görünümüne benzeyen 3d motoru kullanılarak hazırlanmış. Ekran kartı iyi olanlar için görüntüler daha güzel hale getirilebilirmiş, fakat amaçları eski uoda olduğu gibi düşük sistem gereksinimi isteyen bir oyun yapmakmış. Üç resim daha: [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Ben beğendim valla, inşallah dedikleri gibi baharda çıkar, hoş bahar da geldi ya =) [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 23:36 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben yeni client(kingdom reborn) yerine eski clientin texturelerinin geliştirilmesini tercih ederdim hiç beğenmedim açıkçası ayırt edemiyorum etrafı sslerde yani pvp gibi olaylarda 2-d clienti kullanırım, öyle aylak gezerken pvmde falan belki. EDIT:Bu arada Kingdom Reborn kesinlikle oyuna hiçbir şey eklemeyecek sadece yeni grafik motoru.Onun için yine bu sene başka eklenti geliyor. http://www.uo.com/uokr/UOKR/uokr_faq.shtml said: Q: Will Kingdom Reborn affect gameplay balance/crafting/PvP/etc? A: Kingdom Reborn is a client upgrade, not a content upgrade. With one exception (see below) Kingdom Reborn is not intended to affect the balance or function of any feature, except in that the user interface will change - and, of course, that means it will have a profound (and positive) effect on the ease of use of many systems. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 00:47 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 da işte grafikelri tekrar yatptık falanla kandıramazlar ebnc ekitleyi olay UO nın atmosferindedir oyuncu kitlesinde sistemindedir bunları tekrar düzenlemeliler, bi şekilde ne aşırı powerplaeyrlık nede aşrıı carebearlık yapılmamlı, ne biliyim neydi o öle tremmel falan korkunctu olmamlı öle şeyler biz blackthorsn revengeden önceki UO yu istiyoruz, hatta ben third person ve gayet hareketli bi kamera acısıyla oynamak istiyorum böle geniş geniş manzaaralı manzaları, ha izometrik biişdir ultima sonucta 11 oyundur böle diyicek bişeyimiz yok
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 5-6 yıl önce çıkan " Nox " diye bir oyun vardı. Görüntüleri ona aşırı çok benziyor.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 nox baya iyi bi oyundu ama oyun motoru mmorpg icin cok sorun yaartır bence cko da super bi oyundu yahu olsada oynasak.
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Bende hala olması lazım, geçen sene oynadığımı hatırlıyorum. Hakikaten çok önce çıkmış bir oyun olmasına rağmen çok kaliteli bir oyundu. Kingdom Reborn'un görüntüleri de dikkat edersen ona çok benziyor, Noxdan esinlenmişler gibi. Hatta videoyu izlersen adamların koşuşları da aynı, esinlenme değil direk kodları çalma gibi olmuş nerdeyse =)
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 kingdom rebith'ın 2d clienttan pek afkrı yok yahu yanı karakterler fakrlı tabiki 3dler ama sanmıyorum daha fakrlı gozuntuğunu, nox daha bi cizgi filmdi daha bi abartılıydı
Öne çıkan mesajlar