Charsi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Görüşmeleri istihbarat birimlerinin casus programına yakalandı.. 18.12.2007 04:33 Kosava'da görevli Türk Emniyet Müdürü A.Y.'nin, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın ABD Başkanı George W. Bush ile 5 Kasım'da yaptığı görüşmeyi içine sindirememesi başına dert açtı. Emniyet Müdürü A.Y., MSN'de grup halinde görüştüğü arkadaşlarına Erdoğan- Bush zirvesini içine sindiremediğini ifade etti. Emniyet Müdürü A.Y.'nin devre arkadaşı polislere MSN'de, "Ben Başbakan Erdoğan'ın Amerikan Başkanı'nın ayağına gidip izin istemesini içime sindiremiyorum" dediği öne sürüldü. CASUS PROGRAMI YAKALADI Müdürün, arkadaşlarıyla yaptığı tüm görüşmeler istihbarat birimlerinin casus programına yakalandı. Kodlanan kelimelerin kullanılması ile Emniyet Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti. Yapılan çalışmalardan sonra bu görüşmelerin geçtiği kişiler belirlendi. Aralarında İstanbul Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli üst düzey bir yetkilinin de bulunduğu 15 kişi hakkında hemen soruşturma açıldı. Emniyet Genel Müdürlük soruşturma için polis müfettişlerini görevlendirdi. Soruşturma kapsamında biri Kosova'da 14'ü Türkiye'de görevli 15 emniyet mensubunun MSN adresleri incelemeye alındı. BAŞBAKAN’A HAKARET SUÇU Başbakan'a hakaret suçundan açılan soruşturma kapsamında belirlenen 15 polisin görev yaptığı yerlere yazılı talimat verilerek bilgisayarlarına el konulması istendi. Bilgisayarlarının hard disk'leri kopyalandı ve kopyalar Ankara'ya gönderildi. İncelemelerin ardından 15 emniyet mensubu hakkında idari işlem yapılacak. Ayrıca, başlatılan soruşturmanın sonucuna göre dava açılabilecek. Bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 gozunu sevdigiminin fasizmi sen nelere kadirsin kahrolsun firidim of sipiic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yaşasın demokrasi yaşasın özgürlükler yaşasın konuşma hürriyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bizde yedik hemen, nerde polis'te böyle bir teknoloji ya da onu kullanacak akıllı adam?Polis olmuş fetonun birimi,alayı tarikat kesin başka bişeyler vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben eğer böyle bir olay olmuşsa emniyet müdürünün konuştuğu arkadaşların en iyi teknolojiden yazılımdan gerekli makamlara daha hızlı haberler ulaştırabileceklerine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 l2pgp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Viktor said: gozunu sevdigiminin fasizmi sen nelere kadirsin kahrolsun firidim of sipiic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 cumhuriyet tehlikede, ordu göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ...ve sam develtin ozel gorusmeleri izlemesinin dogru oldugunu savunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Zuhahah o nasıl bir kapaktır lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Aylardir yazdiklarini okusaniz Sam'in herkesten once Emniyet mudurunu savunacagini sanirsiniz ama onun tek derdi tayyeb'e canli kalkanlik yapmak.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 liberalim diye gecinen bir insanin develtin ozel konusmalari etik olmiyan bir sekilde inceliyerek delil oalrak kullanmasi ve konunun ifade&dusunce ozgurlugunu nasil ihlal ettigini elestirmek yerine elestirenle dalga gecmesi super sonra liberal muhafazakar diyince alinir muhafazakar degilim ben der ben samden daha liberalim yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Eleştirilerimi alaysız yapamıyorum artık, ciddi ciddi eleştirmeye başladığımda dayanamıyorum içmeye başlıyorum. Posta güvercini yetiştirmeyi öğrenmenin vakti geldi öyleyse. Ve; Tek yol Devrim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dikkat ederseniz habere yönelik doğrudan bir yorum yapmamışım, biraz sazanlık yapmışsınız amiyane tabirle. (:P) bu haberi duymadım ama eğer gerçekten böyle anlatıldığı gibiyse durum elbette ki yanlış. çok yanlış hatta. lakin basit bir eleştiri için böyle bilmemkaç kişi aranıp yakalanması abes geldi. "dediği öne sürüldü"den daha detaylı bir bilgi sunulması lazım inandırıcı olması için. ama elbette ki "ŞERİAT GELİYOR KAPAK OLSUN SİZE" yaklaşımlarını komik buluyorum zira hayli alakasız. düşünce özgürlüğünü sittin senedir hazmedememiş bir memleketiz zaten. heh benim şu andaki görüşlerim muhafazakarlığın hiçbir şekline uymuyor, o nedenle açığımı arama gayretini takdir etsem de hayli anlamsız viktor'cum. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 O kişi hakkında zaten eskiden beri bir inceleme vardır. Gözaltına almak için bahane olarak bunu kullanmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hakaret nerede ki burda, ana avrat düz gittiği bir yer mi var da habere eklenmemiş yoksa alıntı yapılan şey hergün gazetelerde görebileceğimiz türden normal bir yorum onun dışında kosava emniyet müdürü filan mı var bizim, msn i nasıl izliyoruz onu bill gates yapmıyor muydu haber saçma geldi bana açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 tek parti fasizmi geliyor seriat isin tuzu biberi edit: microsoft msn de sifreleme kullanamdigi icin takir takir herseyi okuyabiliyorsu ndisardan cok zor bisey degil yiginla sniffer var en alakasiz adamalr bile msn izliyebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Viktor said: gozunu sevdigiminin fasizmi sen nelere kadirsin kahrolsun firidim of sipiic Harbi bu ne yahu oha? Ayrıca istihbarat birimlerimiz 14 yaşındaki KO'cu veletlerin yaptığnı yapabilmiş sadece viktorun dediği gibi msn hacklemekte çok bir olay yok, internetten onun programlarını bile bulabilirsiniz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 forgiver said: hakaret nerede ki burda, ana avrat düz gittiği bir yer mi var da habere eklenmemiş yoksa alıntı yapılan şey hergün gazetelerde görebileceğimiz türden normal bir yorum onun dışında kosava emniyet müdürü filan mı var bizim, msn i nasıl izliyoruz onu bill gates yapmıyor muydu haber saçma geldi bana açıkçası yapılanı sen bile saçma bulduysan bize diyecek bişi kalmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ardeth said: Ayrıca istihbarat birimlerimiz 14 yaşındaki KO'cu veletlerin yaptığnı yapabilmiş sadece viktorun dediği gibi msn hacklemekte çok bir olay yok, internetten onun programlarını bile bulabilirsiniz heh. msn hacklememiş, trojan veya keylogger gibi şeyler koymuş. bunu da otomatik birşeye bağlamış, içerde geçen kelimeler belirli şeylere uyuyorsa, sisteme haber veriyor. yani zaten istihbahrat birimlerinin yapacağı daha öte birşey yok ki, bir aralar telefon kablolarını kesip bir hat bağlayıp ordan dinlerlerdi, hani "enemy of the states" filmindeki bir aksiyonlar olmuyor istihbahrat. belki en fazla The Wire dizisi gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 niye msn hackleyip tayyibe küfretmiş gibi yapmış da olabilirler d: sonra da tutuklamışlardır heh ayrıca internette keyloggerlarda var d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 belkide şey demiştir "ben başbakanın bushun ayağına gitmesini sindiremedim:P" oraya böle smile koymuştur ayıp etmişler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bir emniyet müdürünün başbakan hakkında bu tip kabul edilebilir sözleri için bir casusluk yazılımının ifşa edileceğine inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 casusluk yazilimi dedigini nayt onlayncilar bile kullaniyor lol 79$ satalim sanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 lolololol Adamın bilgisayarına bu yüklendiyse birşeylerin takibi yapılsın diyedir. Somut olmayan böyle saçma bir suçlama için afişe edilmez. İsterse bedava olsun yazılım. Please refer to "Essentials Of Intelligence: Living in Dark and Seeing All" by huun Kitapçılarda 79 dolar, sana imzalı özel basım 78 dolara. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar