dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Benim de o basligi gordugum zmn aklima direk bi arkadasin hazirliktayken "I am a Serhat" dedigi an geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Aynı konu,farklı oyuncular,aynı kaçışlar,aynı tuzaklar.Will Smith'in performansı iyi,köpek daha da iyi ama film kötü.Beğenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hastası oldum filmin gerçekten izlenilesi bi film Will Smith e burdan tebriklerimi iletiyorum, Will, bunu okuyorsan seni tebrik ediyorum Regards... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 hebe Shrek'in orjinalindede will smith seslendiriyordu dimi eheh Filmde izlerken, will smith there is no god dediği sırada altta "Haşa de ulan :)" yazıyor ya. Geberdim ve yaratıcı arkadaşları kutladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Shrek'i Eddie Murphy seslendiriyordu edit: Daha doğrusu Eşek'i EM seslendiriyor,Shrek'i hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 murphy eşeği seslendiriyodu.shrek i de mike myers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ama o shrek sahnesi gercekten guzeldi... film turkiye ye geldimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bana geçen gün avea'nın patlican hedesinden mesaj geldi, ""I am Legend" filmini herkesten önce izlemek istiyorsan istanbul prömiyerine katılma şansı için bilmemne yaz, bilmemnereye gönder. 24 ocaktaki prömiyere katıl, herkesten önce sen izle." diye. ben de önce bi koptum, sonra "ulan buna cevap yazabilsem ne güzel olurdu haa" dedim. "sonunu söliim miiiii?" gibi bişeyler yazabilmek güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 25 Ocak'ta izleyeceğiz. Jedi'ye filmin sonunu spoiler nedir bilmeden yazdığı için sonsuz sevgilerimi sunuyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi üzüldüm lan köpek ölüyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hello? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi spoiler pls yaa bi daha girmiycemm bu konuya yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi cidden üzücü bir durum ama. benim gibi böyle köpeklerin ölümüne üzülen insanlar varsa izlerken dikkatli olsun, dayanamıyorsa hiç izlemesin. buna da spoiler diyorsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 filmde zaten 2 kişi var biri de kopek.sen kopek öldü diyosun hey allam sanki kafasını koparıoar kopegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ahahah bu tip konulara filmi izlemeden asla girmem zaten, belki bilgi edinmek için ilk mesaja bakar kapatırım. spoylır spoylır spoylır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 süper bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bu tarz filmleri çok seviyorum. O yüzden gayet beğendim. Fazla uzatıp da leşini çıkarmamışlar. Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bu arada film bana aşırı kısa geldi. sonunu da "hadi bitirelim gitsin artık ya" der gibi yaptıkları izlenimine kapıldım. sonu olmamış, olmamış, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ya kitapla tamamen alakasız yapacaksan niye kitabın adını kullanıyosun,niye telif ödüyosun boşu boşuna?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bone said: abi cidden üzücü bir durum ama. benim gibi böyle köpeklerin ölümüne üzülen insanlar varsa izlerken dikkatli olsun, dayanamıyorsa hiç izlemesin. buna da spoiler diyorsan... Abi 2 saat sonra seansım var elimde bilet,bi bakiim threadine dedim milletin yorumlar nasıl.Sana çok teşekkür ediyorum burdan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Yılbaşından evvel izleme fırsatım olmuştu dvd'sini. Çok güzel bir yapım, harika.. Herkese tavsiye edilir.. Will Smith oyunculugunu bir kademe daha yukarıya çıkartmış bence.. Özellikle karşısında aktör/aktris olmadan oynadığı sahneler, gerçekten oyunculuk dersi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bone banlansın vizyondan spoiler kullanmadan spoiler veriyor ~press 1 to ban bonec, vote started Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Onun cezasını devlet değil,siz vereceksiniz ! (kaptırdım kendimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben begendim ya baya. genelde zombili filmleri severim zaten. kitabı çok daha değişikmiş ama o daha güzel görünüo okuduklarım kadarıyla. onda 2 zombi ırkı felan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar