Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bende hiç spike olmuyor hatta çok yardımı oldu desem yeridir geceleri 100 ün altına bile düşüor ping :D 4mb adsl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Kesinlikle faydalı, blizzard bi patchte güya düzeltti bu olayı ama yalan. Regedit ayarını yaptıktan sonra 40-100 ping e kadar bi rahatlama oluyor. Ama ne yaptığınızdan eminseniz deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 valla bende 256 byte fredom var dun gece thunder bluffa gittik 25 kişi fps falan 9-10 lara dustu ms 1 k lara cıktı anladık ki erken saatte (server saat ile 9 )bl gibi bi serverda horde sehrine gitmek akıllıca degil ama iyi eglendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Halen lag sorunu çekip bu ayarları yapmamış olanlar ve bu ayarları nasıl yapacagını bilmeyenler için bu ayarları yapmayı sağlayan programı rapidshare e upload ettim. YF son zamanlarda bende çok olumsuz sonuç veriyor, bu yüzden 200ms ten fazla latency olanlara siddetle tavsiye ederim. Fasterping Apply chances dedikten sonra bilgisayarı baştan başlatıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abi ben bunu manuel olarak eski pc'ye yaptım ve cok faydasını gordum. sonra yeni pc'ye de yapayım dedim, bi daha internete giremedim. sistem geri yukleme falan da care olmadı. ama sanırım internete giremememin problemi bu değildi, sonra baska sekilde cozdum cunku. sormak istedigim geri donusu olabilen bir olay di mi bu? sakata gelmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Program ile kullandıgında ayarları hemen eski haline getirebiliyorsun. Ayrıca manuel olarakta eski haline getirebilirsin. 1mbit adsl ile grim batolda(revo dakiler bilir diğer serverlara göre daha laglı) 100ms civarı oynuyorum. Trdne wow oynayan herkesin kullanması gereken bişi, YF artık tarih oldu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Argue said: Halen lag sorunu çekip bu ayarları yapmamış olanlar ve bu ayarları nasıl yapacagını bilmeyenler için bu ayarları yapmayı sağlayan programı rapidshare e upload ettim. YF son zamanlarda bende çok olumsuz sonuç veriyor, bu yüzden 200ms ten fazla latency olanlara siddetle tavsiye ederim. Fasterping Apply chances dedikten sonra bilgisayarı baştan başlatıyorsunuz. şimdi bu prog.a ne kadar güvenebiliriz? sakata getirmesin bu arkadaş bizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Programı kontrol ettim, herhangi ters bişey yok. Ayrıca 1 haftadır -programı- kullanıyorum. Rapidshare e ben upload ettim, başkasının linki değil. Eğer çekincen varsa ayarları manuel yap. Ama mutlaka yap, bana dua ediceksin, okadar iddalıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ben epey önce yaptım memnunum su anda ilerde ne olur bilemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Korkmadan kullanabilirmiyiz acaba bunu ? biraz çekiniyorum açıkcası hack olaylarından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Khriska said: Korkmadan kullanabilirmiyiz acaba bunu ? biraz çekiniyorum açıkcası hack olaylarından dolayı valla ben eski den yazılan sekilde yaptım kullanıyorum bi sorun yasamadım daha ama bunu bilemem bakmadım eskiden yazılanlarla aynı işlemse bi sorun olmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bu program çok basit 2 registry ayarını değiştirmkten başka bişi yapmıyor. Güvenle kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Hmm tamam indirdim ama içinde 4 farklı ama hepsi aynı gibi görünen dosya çıktı :) hangisini yapıcam yoksa hepsinide uyguliycakmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Setup dosyasına tıklayığ programı kur. Apply chances dedikten sonra bilgisayara restart atıyorsun bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 programı tekrar upload eder mi indirenlerden biri, 10 kez indirilmis bi daha indirilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 http://rapidshare.com/files/159171833/FasterPing-v01beta.zip.html buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 http://rapidshare.com/files/159201063/FasterPing-v01beta.zip Premium accounttan upload yaptım, sınırsız indirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Artık fark etmiyor bu regedit. Wow 3.0.2 den sonra entegre etti bunu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 etme haklarinin oldugunu sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yaptılar ama, 3.0.2'den daha önce olması lazım hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 nagle algoritmasını kapadık dediler BAYA baya önce, bu başlık açıldığında felan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet de bisey farkettirmedi o. simdi yaptım bunu da yeni bilgisayara. eskisindeki gibi yine 90 ms. cok tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 baglanti nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 1mbit kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 toggie farkettiriyo,sadece çoğu kişinin gözden kaçırdığı bi yer var. En son klasör de 4 tane rakamlı harf kombinasyonu olan dizinler var,onlara teker teker basın, ip nolarını gördüğünüz yere yeni dword açıp adını yazın.Ben o hataya düştüm,ama dikkatli okuyunca farkına vardım 400 lerden 160 ms ye indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar