Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Ha bu arada, konuyla alakalı olarak, Christmas shippingleri bayaaa sıkıntılı. Ben de 4 parça item aldım, 20sinden beri gelecek. Sakin olun, elbet gelir. Bu siteye alterntif dhgate.com ve aliexpress.com u da kullanabilirsiniz. Hatta son verdiğim çok çok daha kapsamlı. DX gadget de çok başarılı.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 dinozorlar dergisi veriyordu parça parça. dinozorlar dergisinin ilk sayısı neydi jurassic parkın çizgiromanını vermişti. o da seriydi galiba. 50 döler bi sipariş geçtim bakalım artık ne zaman gelir.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Süre belli olmuyor. Sipariş verdiğiniz tarihin en yakın şipmınta ne kadar yakın olduğunua bağlı. Benim 12-13 günde gelen ürünüm de oldu, 1 ayı geçen ürünüm de oldu.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Bide buyincoins.com da aynı bu tarz bi site.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Rotweiler said: Ha bu arada, konuyla alakalı olarak, Christmas shippingleri bayaaa sıkıntılı. Ben de 4 parça item aldım, 20sinden beri gelecek. Sakin olun, elbet gelir. Bu siteye alterntif dhgate.com ve aliexpress.com u da kullanabilirsiniz. Hatta son verdiğim çok çok daha kapsamlı. DX gadget de çok başarılı.aliexpress'ten alan 2 arkadaşımın ürünleri gümrüğe takılmıştı. Bir tanesi 20 biri de 35 dolarlık ürünler. Bilmiyorum örnek teşkil eder mi ama ben güvenip alışveriş yapamadım aliexpress'ten.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Bide bi olay vardı, bir yıl içinde aynı kişiye 5 adetten fazla yurt dışı girdisi olmuyordu fln. Benim 10'u geçmiştir, bişey olmadı. Herhalde fiyatlara göre bakıyorlar o işe.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Holy said: Rotweiler said: Ha bu arada, konuyla alakalı olarak, Christmas shippingleri bayaaa sıkıntılı. Ben de 4 parça item aldım, 20sinden beri gelecek. Sakin olun, elbet gelir. Bu siteye alterntif dhgate.com ve aliexpress.com u da kullanabilirsiniz. Hatta son verdiğim çok çok daha kapsamlı. DX gadget de çok başarılı.aliexpress'ten alan 2 arkadaşımın ürünleri gümrüğe takılmıştı. Bir tanesi 20 biri de 35 dolarlık ürünler. Bilmiyorum örnek teşkil eder mi ama ben güvenip alışveriş yapamadım aliexpress'ten. Aliexpress ile alakalı bir durum değil ki? Olay tamamen gümrük memurunun random seçimi ile alakalı.
Marv Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Şu cep telefonlarına yönelik teleskop lensleri çogiyiymiş ya. baya değişik şeyler var sitede
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 tam 1 ay oldu sipariş vereli, hala bekliyoruz.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 DXten genelde 3-4 haftada geliyor sorunsuz.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 aliexpress'e baktım da HTC desire 125 Dolar diyo? bunu alsan geliyo mu simdi? ve o soru, gümrükten geçer mi :)
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 SeaGle said: Bide bi olay vardı, bir yıl içinde aynı kişiye 5 adetten fazla yurt dışı girdisi olmuyordu fln. Benim 10'u geçmiştir, bişey olmadı. Herhalde fiyatlara göre bakıyorlar o işe. Dergi, cd, dvd gibi medya ürünleri serbest benim bildiğim. Çoklu alıp ticaretini yapmaya çalışmadığınız sürece limiti olmaması lazım. Parasal limit de geçerli değil, 75euro üstüne çıkabiliyorsunuz.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Şimdi bu DX'ten gelen ürün nereye geliyor? Yani evime geliyor herhalde ama kim aracılığıyla? PTT mi getiriyor? bi de ben evde yokken gelirse, ürünü teslim edemezse ne oluyor? ha bi de ürünün gelip gelmediğini anlamanın yolu var mı?
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Standart kargoysa anlamanın bi yolu yok, gelince de kapına bırakır muhtemelen. Çok büyük bir şeyse farklı olur mu bilmiyorum.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 gelip gelmediğini anlamanın yolu yok, eğer tracking seçeneğin yoksa. ptt getiriyor bir de kapına, genelde zili çalıp paket var dedikten sonra aşağıya bırakıyorlar apartman içine. ben evde yokken de bir kere aşağıdaki tekel bayisine bırakmışlardı sağolsunlar. sokağa bırakıp gittikleri olmadı hiç.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 12 sinde verdiğim şiparişin stoklarında olanlaı 15 inde yani bugun kargolamışlar. tacking number yollamışlar. baalım ne kadar sürede gelecek.
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 burdan aldığın şey bozuk cıkınca noluyor soguk su mu içiyorsun
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yok supporta mail atıyorsun ya da canlı destekte online adam bulursan ona yazıyorsun. yenisini yolluyorlar. hatta elindeki uuczdan bişeyse eskisini istemiyorlar bile. Xenocide said: Şimdi bu DX'ten gelen ürün nereye geliyor? Yani evime geliyor herhalde ama kim aracılığıyla? PTT mi getiriyor? bi de ben evde yokken gelirse, ürünü teslim edemezse ne oluyor? ha bi de ürünün gelip gelmediğini anlamanın yolu var mı? posta dağıtım merkezine geliyor. ilçenin posta dağıtım merkezi nerde diye arayıp öğreniyorsun.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Red said: burdan aldığın şey bozuk cıkınca noluyor soguk su mu içiyorsun Kontak kurup derdini anlatınca yenisini gönderiyorlar. Belli bi süre ulaşmayan ürünler için msj gönderiyor temsilcileri. "şu şu şu ürünü almışsınız, 20 günü geçmiş, ulaşmadı mı, onay vermemişsiniz, bi sorun mu var?" diye Temsilci dediğim de direk gerçek isimleriyle insanlar. Öyle temsilci adı altında diil. Sanırım prim ile çalışıyorlar ki çok fazla iyi yardımcı olmaya çalışıyorlar. Problem çözülünce hakkında oylama yapıyosunuz çünkü. Geçenlerde bi hdm kablo aldım arkadaşa. Yılbaşına fln denk geldi uzadı kargo. Mesaj attı bi hatun böyle böyle noldu sorun mu var diye. Ulaşmadı dedim. Yerel posta dağıtıcınıza geri dönmüş olabilir mi fln dedi, sordum yokmuş ptt de. Yok deyince hemen tekrar gönderiyoruz dedi. Ertesi gün de şans eseri ptt ciler geldi getirdiler. Hemen msj attım fln iptal ettirdim şipingi. Çok memnun kaldım ben şahsen. Bikaç arkadaşa da hatalı bozuk ürün denk gelmiş, direk yeniden göndermişler fln. Hepsiburada teknosa fln yanlarından geçemez müşteri memnuniyeti konusunda sdfg
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 xaty said: Standart kargoysa anlamanın bi yolu yok, gelince de kapına bırakır muhtemelen. Çok büyük bir şeyse farklı olur mu bilmiyorum. abi bilmeden konşmayın gözünüzü seveyim. DX tracking number giriyor her shippinge. Trackerlı göndermesen dahi BARCODE numarası ile takip edebiliyorsun. http://www1.ptt.gov.tr/en/interaktif/kayitliposta-yd.php Burdan barkod numarasını girip adım adım TR'ye girdikten sonra izleyebiliyorsun. TR'ye girmeden önceki adımlarını ise http://intmail.183.com.cn/itemtrace_en.jsp den takip ediyorsun.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bırakıp gidilmiyor hiçbir şekilde. Normal ücretli kargo gibi hizmet veriyorlar işte, bulamazlarsa arıyorlar geldik yoksunuz napalım diye. Aramazlarsa kağıt bırakıyorlar fln. Ama bırakıp gitmiyorlar kapıya.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 neyse zaten bugün sabah 11 gibi geldi kargom.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ufak zarf boyutunda ise gelen ürün bırakıp gidebiliyorlar, yada bana öyle denk geldi iki sefer.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 O sizin postacının dingilliği :P Bizimki ufacık kibrit kutusu kadar bir şey için bile zile basıp söylüyor, bazen aklına eserse yukarı getiriyor. Bazen de inin alın diyor.
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bizim postaci kapiyi calmiyor bile ya posta kutusuna atiyor yada kagit birakiyor :) 7/24 evde birileri var ama kendisini hic goremiyoruz
Öne çıkan mesajlar