Joker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet beyler & bayanlar kimler nereye takılıyor bi görelim bakalım. Ona göre bi yerde patiparty fln düzenleriz belki :) Taksimde Caddede vs.. nereye gider nerelerde dağıtırsınız hadi bakalım görelim :) edit : anti - "beyler" team :)
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gezelim görelim topiki olmuş bu aslında. değişik değişik gittiğim çok yer var da en sık gittiklerimi sayıyım istanbulda; nevi, pi, sinerji (evet hepsi istiklal, başka yerlere ulaşım zor oluyor gerçekten) eskişehirde; hera, leman, 222, carpediem, ares ankarada; hmm.. bi kaç gittiğim yer var da çok sık gittiğim söylenemez
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tophane tophane tophane bazen degisiklik olsun diye tophaneye gidiyorum
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 taksim,kadıköy,bostancı,arada sırada cadde pek bi nadir maltepe,hayatımda bikerede fenerbahçeye gittim mekan sormuşsun ozmn söylüyorum :D taksimde;pi,bronx,sinerji,akdeniz,joker kadıköyde;eftelya,teachers pub,trip internet cafe:D,aparat burger:D bostancıda;heryer maltepede;çamlık diye bi çay bahçesi var oraya gidip batak oynuyoruz cadde;oraya genelde zorla götürülüyorum ama kendim gidersem bi starbucks'a gidiyorum hazelnut hot chocolate harika bişi fenerbahçe;bitek tesadüf
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bende mi gariplik var diye 2-3 kere daha okudum da yok galiba.. mekan adı sormuş sanırım
ivy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sanki forumdaki herkes erkek sanki forumdaki herkes istanbullu cık cık cık
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ankarada gittiğin yerleri yaz dicem de beylere sormuş arkadaş.. dışlandınız malesef
Joker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 xaty, evt mekan adı olarak sormuştum. ivy, kusura kalma valla benim cahillim bayanlar ve istanbul dışıda yazabilir. ankara izmir vs. deki arklar gelebiliosa gelirler gelemiolarsa aralarında toplaşırlar :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 istanbulda peyote,dirty,rıddım,balansın üst katı fln. ankarada bestekar sokakta güsel yerler var..locus solus muydu neydi
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 birşey almak yada birini almak gibi bi olayım yoksa taksim ve kadıkoye asla gitmem.bi tek çiçek pasajına giderim taksimde oda çok nadir cafe olarak fenerbahçe'de melita burj happy moons vs hepsine gidiyorum genelde. kalamış'ta kahveye cadde taraflarında bi starbuckslara gidiyorum arıtk.bide midpoint. anadolu yakasında oturdugumdan gündüz çok nadir karşıya geçerim.geceleride kuruçeşme tarafları yada nişantaşında yolum nereye düşerse artık
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 miami camoe-mansion-privie-sat-yurt odam-kardesimin yurt odasi-yemekhane
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Caddeye gittiğinizde barlar sokağında Sangria'ya kesin uğrayın.. Amacınız karı kız kesmekse gitmeyin ama.. Caddeye göre efsane parçalar çalar.. Genellikle rock ağırlıklı, bazen geç saatlerde blues, jazz falan.. Hatta caddede olmasına rağmen Alice in Chains, Bon Jovi falan çalarlar ki mest eder insanı :)
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 cadde de starbuxlar , kırıntı , happy moons , midpoint fenerbahce de burj , cafe fener , piramit cafe avrupa yakasında navizade , cumhurıyet , oba sangiria bu arada pink floyd da çalabilir dikkat edilmelidir
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 taksim: peyote, taps, balans, asmalı mescit blackk angel blue çengelköy iskele res. le pecheur dukkan steakhouse (eve yakın öğle yemeği et =D) casita genel olarak etiler the wrap'de smoothie hm.. devamı gelir de son zamanlarda buralara uğradım/uğruyorum sadece
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Lefkoşa: califorian cafe biyer bandabuliya Girne: Nargilem Çorlu: Bahri's English pub Nargile için mevlana, adı habire değişen bi cafe var bide çaydanlık oldu poseidon oldu havana oldu =) Batak için çatı cafe
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Istanbul Cafe Pi, taksimde sirf buraya gibi bisey su aralar Discorium, her cumartesi ftw Dirty'ye de sik gitmek istiyorum da nasip olmadi daha pek Joker vardi bi de 1 ay oncesine kadar da saldim Kafeka bi de nargile icin
Joker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Lidriel said: oha herkes piye gidio lan. parasızlığın gözü kör olsun :P (e-spri)
Donita Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 istiklal caddesi diye genelleyeyim. çıkar tek başıma dolaşır gereken şeylerimi alır dönerim. sonra rumeli feneri vardır. benim özel yerim. oraya da daima yalnız giderim. içip kafamı dağıtmak için de kendi evimi tercih ediyorum. illa ki kafe olsun dediğim zamanlarda da matrock fena değil. içimi açmak için gidiyorum oraya.
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Taksim: Dorock,Pi,Nevi,ArsenLupen 18'imden öncede 45'lik e giderdim Kadıköy: Zincir,teacher's Pub,SonGemi(kesin gidilesi yer),bide nargilesi güzel olan bi yer var reks in karşısında köşede adını unuttum Beşiktaş: Eğer karnınız aç ise ve biramıda yemeğimle içerim derseniz Çıtır çok iyi kalite yerdir. Kazan'a gitmeyin böle nostaljiktir dekorasyondur ayağına fena geçirirler
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 BURSA; 6Parmak Zeppline, 60's, Mık, Tophane, Duvar yada Taşa ne diyorsan artık, Heykel Resimli Bar, eski adliye.
Öne çıkan mesajlar