Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 boşuna bu ismi vermemişler yani diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ya niye açıyosunuz topic de millete hatırlatıyosunuz? bi duyulursa başımıza neler gelebileceğinin farkında değilmisiniz? televizyonunuza sahip çıkın. lütfen.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 haha super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 demek dizide biri çıkıp doğruyu söylese bitecek dizi. yalancının mumu yatsıya kadardı hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hehe....Öehh(kusar)...Ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bir kanalda 24 saat bu diziyi yayınlasalar, hmm, 365 günde biter yani? hehe azmış :P aslında bir kanal açsak biz, her gün 6 bölümü tekrar edip dursun, teyzeler, nineler felan 4 yıl boyunca o tv'nin başından kalkamasın ^^ alttan da reklam dayadık mı, oh, reklam curcunası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bi de hiç filler bölümü yok! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yuh ama guzeldi ya cizgi film yerine yalan ruzgarini izliodum ananemle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Rewendor said: Her gün bir bölüm verseler 24 sene ediyor, hele ib de bunun haftasonları var bayram-tatilleri var. 25-26 sene minimum Birde her hafta yeni bölümü geliyor (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ya burda brooke diye bi hatun vardı. losttaki penny o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Öeh o zaman sigortali olarak ise baslasa oyuncular emekli olmuslardir simdiye , yalan ruzgarindan emekli oldum diyebilirler yani süper eheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 cok iyi ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet ediyo, rastliyorum aradfa tvde, muzigi hala kulaklarimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ehe viktır tam gaz devam ediyor demek, helal olsun. ananem kaçırmadan izliyordu bunu. hatta eskiden gündüz kuşağı tamamen brezilya dizilerinden oluştuğundan ötürü bu akşamüzeri veriliyordu, böyle daha entel havası vardı iki repliğin birisi "migel anhel ama öyle deme migel anhel yalvarırım migel anhel" şeklinde geçmediğinden. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Olay dizinin 34 yıl devam etmesi değil de, insanlar 34 yıldır izliyomu bunu? Yani bayar abi ya, bi diziyi 1 sene uzatsalar senaryoyu çeke çeke uzattılar diyip bıkıyoruz, dizinin kalitesi düşüyo, sıkıcı hale geliyo, yavanlaşıyo filan. Yani 34 sene boyunca diziyi izleyebilen varmıdır? Ömür yetermi? İzleyici kitlesinin %80 ini 50 yaş üzeri şahısların oluşturduğunu hesaba katarsak diziyi başından beri izleyen birisinin şu sıralar 80-85 yaşlarında filan olması lazım. 34 sene ne ya? Senaryo sakız olmuştur artık orasına değinmiyorum da, karakterler filan da artık kazık çakmış gibi ne öyle? İzleyici artık her bi karakterin kıçındaki ben sayısına kadar ezberlemiştir muhtemelen:) Cidden rahatsız bunlar. Oturun emekli filan olun ya, bu ne? Zaten zamanında hayvan gibi para kaldırmışlardır, muhtemelen torunun torununa bile yeter. Gidin bodrumda domates filan ekin ne biliyim dünya turuna çıkın. 34 yıl ne ya? Tekrarlıyorum: 34... oha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dark-angel çok daha fazla sürer günde 15-20 bölümle. 8765. bölümü çıktığına göre. şimdi biz bunu oturup tüm gün izlesek: günde 50 bölüm izlesek 30dk'dan 1500dk eder o da 25 saat eder. evet evet hiç uyumadan günde 25 saat bu diziyi izleyerek 175 gün + 15 bölüm 176. günde olacak şekilde bitirebiliriz. bu da 5,8 düz hesap 6 ay eder, ki bu 6 ayda, ayda 4 bölümden 24 bölümü daha çıkar 176. gün hepsi biter yani. 5,86 ay evet günde 25 saatten hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eaueau arsive atma arzusuna kapildim bi an 35 sezon oeeef be eski izi ripleri kotudur 2 sezon bi dvd desen oeef 16 17 dvd eder oeeefff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 PrudenT said: dark-angel çok daha fazla sürer günde 15-20 bölümle. 8765. bölümü çıktığına göre. şimdi biz bunu oturup tüm gün izlesek: günde 50 bölüm izlesek 30dk'dan 1500dk eder o da 25 saat eder. evet evet hiç uyumadan günde 25 saat bu diziyi izleyerek 175 gün + 15 bölüm 176. günde olacak şekilde bitirebiliriz. bu da 5,8 düz hesap 6 ay eder, ki bu 6 ayda, ayda 4 bölümden 24 bölümü daha çıkar 176. gün hepsi biter yani. 5,86 ay evet günde 25 saatten hem de. ayı pru günde 25 saat nasıl izlicez lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 abi olaya gel ya yuh artık... merak ediyorum bu son bölümlerinden birini indirsekte hikaye nolmuş bir görsek. ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gavur çekiyor abi ama helal olsun 35 yıl benden yaşlı dizideki karakterler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bazen 10 dakikalık bir olayı 30 dakikada anlatırlardı. Eee 35 sezon başka türlü geçmez yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bu diziyi şu anda veren Türk kanalı yok mudur ki neden vermiyorlar :) Baya tiryakisi vardı bu dizinin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Smoke said: Bazen 10 dakikalık bir olayı 30 dakikada anlatırlardı. Turkiye'de ondan bu kadar izleniyordu demek, tam Turk dizileri gibiymis :) Ananem izlerdi ben ilkokuldayken falan, ben de hep laf ederdim "bari bize geldiginde izleme sunu, git evinde izle" diye, meger dizi triyakiligi zor ismis hakkaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ahah bone sakami yapiyon bi sezon 230 bolum falan bi sezon 15 16 dvd eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar