Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya büyük ihtimalle bu ingiltereden bağımsızız aslında biz havası yaratmak için basitçe "iskoçya bura" modunda böyle birşey seçmişler. politik biraz gibime geldi yani. öyle bakınca o kadar da yadırganacak birşey değil aslında.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bence kısa ve verdiği mesaj açısından da etkili olduğu için kabul edilebilir bir slogan. "Scotland, land where nature meets history" olsa daha mı iyi olacaktı?
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 adamlar çok başarılı, bu sloganı seçerek daha iyi bir slogan'dan daha çok prim yaptılar. müthiş bi sloganları olsaydı bukadar konuşulmazdı. 125bin pound bu derece büyük bi reklam için çok az bi para :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Philips'in 40 yıllık "let's make things better together"ı bile "simple and handy (handy değilde o tarz bir laf işte)" oldu. Önemli olan anlamı değil günlük hayatta kullanımı mantığıyla hareket ediliyor sanırım.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bana 125 pound verseniz de olur ülkem için bir şeyler tasarladım bende. Böyle kartpostallar görmüştüm bir otelde :D Bir de bence sadece Welcome to Scotland diyerek çok iyi bir iş yapmışlar. Daha çok göze batar allanıp pullanmış bir slogandan. Hem basit sözlerin daha ağır etkileri vardır. Edit12412: Resmi spoiler'e aldığımda imzama ekliyor direk eşşek kadar şey çıkıyor imzamda, o yüzden spo yapamadım :/
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Al işte, bu şekilde reklamlarını yapmış oldular. Yaratıcı diye düşünebileceğimiz bir çok değişik slogan, bu kadar duyulmayacaktı büyük ihtimalle :)
zydar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Absolut said: O sologanı bulanı değil, kabul ettirebileni tebrik etmek lazım. Evet. Cidden bir reklam yazarı olarak aynı şeyi yazmak üzereydim. ta ki yorumu görünceye kadar. Bunu kabul ettirebilen müşteri temsilceisnden tut ajans sahibine kadar helal olsun
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 £125.000, bir ülkenin reklamı için oldukça komik bir para bence. orjinal bence.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 turizmden gelecek milyon euroları düşününce reklam için ayrılan para slogandan da komik durumda.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Admin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bunun gibi başka bir olay daha var. Londra da gazetelerde birkaç ay geyiği döndü. £400000 verip London 2012 Olympics için logo hazırlatıyorlar. Böyle bir şey yapıyorlar ve yetkililer de kabul ediyor. Sonra tartısmaya baslıyorlar 400k Pound neyine verdiniz? olimpiyatın nesini anlatıyor hiç birşey çağrıştırmıyor ve göz yoran iğrenç bir logo diye.. Ama değiştirmediler arkasında durdular, halk ve çoğu ünlü karşı çıktı ama paşa paşa verdiler 400000 Pound ve logo bu olimpiyatlar için.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Dünyada ne kadar çok salak insan var ya.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 DynamicK said: Bunun gibi başka bir olay daha var. Londra da gazetelerde birkaç ay geyiği döndü. £400000 verip London 2012 Olympics için logo hazırlatıyorlar. Böyle bir şey yapıyorlar ve yetkililer de kabul ediyor. Sonra tartısmaya baslıyorlar 400k Pound neyine verdiniz? olimpiyatın nesini anlatıyor hiç birşey çağrıştırmıyor ve göz yoran iğrenç bir logo diye.. Ama değiştirmediler arkasında durdular, halk ve çoğu ünlü karşı çıktı ama paşa paşa verdiler 400000 Pound ve logo bu olimpiyatlar için. hani ilginç fikir de, pratiğe oturamamış diye düşünüyorum. en azından altını kesip kullansınlar daha başarılı ve göze güzel gelen bir logo olur...
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 2012 yazıyo ama orda :p bi de bence bu heriflere misal 10 tane örnek logo sunmuşlar, bunlar içinden bunu seçmiş. o yüzden böyle savunuyorlar logoyu :D
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bizim 2012 avrupa şampiyonası adaylığı logomuzda süperdi. Kocaman TURKEY yazmışlar o kadar Zaten turizm logomuzda çok salak. NTV'de mi bir kanalda turistlere soruyorlardı turkey yazısını kağatıp laleyi gösterip bu hangi ülke diye istisnasız herkes Hollanda dedi. Lale başkasının simgesi ama biz kendi simgelerimizden utandığımız için onu sahiplenmeye çalışıyoruz.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hollanda'ya lalenin Türklerin hatası sonucu gittiği ve lalenin anavatanın bu topraklar olduğu bilinen birşeydir.
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Sıradan adam bilmiyor ama önce bu gerçekleri anlatıp sonra mı turizm tanıtımı yapalım?
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 2012 olimpiyatları Mardukta yapılcakmış, kimse gaza gelmesin=)
Öne çıkan mesajlar