Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
2000-2005 yıllarında sinemada bir film izlemiştim.yanlış hatırlamıyorsam iki kişi bir elmasın peşindeydi.aksiyon komedi gibiydi diye hatırlıyorum.elemanlardan biri zenciydi.aklıma takıldı gece gece.

buldum galiba, bu olmalı.http://www.imdb.com/title/tt0181316/?ref_=ttmd_md_nm
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Hadi bi tane daha

98-2000 civariydi herhalde.
Atv'de aksam denk geldiydik.
Yabanci bi film o zamanlar uzayli filmleri epey populerdi hani.
Takim elbiseli gozluklu adamlar vardi. Amerikada boyle klasik koy kasaba evi gibi bi yerde geciyodu. Takim elbiseli gunes gozluklu kilikli. Men in black falan degil bu direk gerilim tipindeydi. Zannedersem gozleri beyaz isik cikiyodu falan.
Hatirlamiyorum tam olarak ama ben bu soruyu 2-3 yil once burda yine sormustum herhalde. Biri cevaplamisti. Baska ne demek lazim ki acep.
Sosyal ağlarda paylaş

garip ve sıkıcı bi film vardı. bir amerikan ailesi, adamı eşi terkediyor çocuğunuda alıp. adam kabullenemiyordu heralde. film bi sanki terketmemiş gibi birde terketmiş gibi devam ediyordu. bi sahnede adamın kafasından ateş çıkıyordu sanırım. ev yanıyordu birde bazı sahnelerde galiba. böyle garip zaman atlamaları olan, adamın iç sesinden gibi depresif sayko bi filmdi. ismide garipti içinde amerikadaki bi yerleşim yerinin adı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bi film vardı amerikan futbolu takımı baya kötü gidiyodu adamlarda bi tane koç getiriyodu bu adamda çok ilginç adamları topluyodu.Filmden hatırladığım tek sahne maç öncesi japon bi oyuncu böyle sumo gibi kova kova kabuklarıyla yumurta yiyodu maçtada kusuyodu falan
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...