aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 rusluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 değil. kasa açıp kapamaca o galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 heee özel bi adı yokmuş driving+şehir yazınca çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 eski bi gerilim filmi vardı, hatırladığım gençler böyle ormanda gezerken ağaç bi eve giriolar, yaratıkımsı insanlar böyle başka odalarda insanları kesip biçiyorlar bunlarda anahtar deliğinden izleyip ne poh yiyeceğiz falan diye q_q çekiyorlar. varsa hatırlayan çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 kesip yiyenler ucube tipli miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 wrong turn veya hills have eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 2000-2005 yıllarında sinemada bir film izlemiştim.yanlış hatırlamıyorsam iki kişi bir elmasın peşindeydi.aksiyon komedi gibiydi diye hatırlıyorum.elemanlardan biri zenciydi.aklıma takıldı gece gece. buldum galiba, bu olmalı.http://www.imdb.com/title/tt0181316/?ref_=ttmd_md_nm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0181316/?ref_=nm_flmg_act_20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 teşekkürler, konuya bakmadan güncellemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 thomas more'un utopia'sını ve john milton'ın paradise lost'unu konu alan güzel filmler var mıdır? a man for all seasons var bi tane ütopya için. onu şaapcam galiba. pls suggest movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Bu hani bi robot filmi vardi. Millet koltuga oturup gozlugu takip oyle takiliyolardi VR'larla falan. Bi sirket tarafindan gelistirilen bi mevzuydu. New yorkts mi ne geciyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 xwhiplashx said: Bu hani bi robot filmi vardi. Millet koltuga oturup gozlugu takip oyle takiliyolardi VR'larla falan. Bi sirket tarafindan gelistirilen bi mevzuydu. New yorkts mi ne geciyodu. http://www.imdb.com/title/tt0986263/?ref_=nm_flmg_act_30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Teraziye cok tik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Hadi bi tane daha 98-2000 civariydi herhalde. Atv'de aksam denk geldiydik. Yabanci bi film o zamanlar uzayli filmleri epey populerdi hani. Takim elbiseli gozluklu adamlar vardi. Amerikada boyle klasik koy kasaba evi gibi bi yerde geciyodu. Takim elbiseli gunes gozluklu kilikli. Men in black falan degil bu direk gerilim tipindeydi. Zannedersem gozleri beyaz isik cikiyodu falan. Hatirlamiyorum tam olarak ama ben bu soruyu 2-3 yil once burda yine sormustum herhalde. Biri cevaplamisti. Baska ne demek lazim ki acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 garip ve sıkıcı bi film vardı. bir amerikan ailesi, adamı eşi terkediyor çocuğunuda alıp. adam kabullenemiyordu heralde. film bi sanki terketmemiş gibi birde terketmiş gibi devam ediyordu. bi sahnede adamın kafasından ateş çıkıyordu sanırım. ev yanıyordu birde bazı sahnelerde galiba. böyle garip zaman atlamaları olan, adamın iç sesinden gibi depresif sayko bi filmdi. ismide garipti içinde amerikadaki bi yerleşim yerinin adı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 dünyaya inmiş erkek bir melek vardı. ancak kızlara sarkmak, alkol almak, sigara içmek, kavga etmek gibi kötü addedilen her şeyi yapardı. bir boğayla kafa kafaya çarpışmıştı hatta bir sahnede bu filmin adı neydi? edit: buldum buldum, adı michael. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Maykıl diye film mi olur be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Bi film vardı amerikan futbolu takımı baya kötü gidiyodu adamlarda bi tane koç getiriyodu bu adamda çok ilginç adamları topluyodu.Filmden hatırladığım tek sahne maç öncesi japon bi oyuncu böyle sumo gibi kova kova kabuklarıyla yumurta yiyodu maçtada kusuyodu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 replacements yanlis hatirlamissin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Nasıl filmler izliyorsunuz kardeşim siz be ? Eskiden bazı komşularda uydu anteni olurdu çok büyük uydu antenlerinden bahsediyorum böyle motorlu istediğin uyduya çeviriyorsun. Değişik değişik şeyler izlerlerdi. yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 oha Keanu Reeves falan oynuyomuş tabi 2000 de ben 8 yaşındaydım kim tanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 https://www.facebook.com/modifiedcars/videos/10154349969364358/?fref=nf su filmin ismi neydi? edit buldum: 12 Rounds 3: Lockdown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 1-2 sene önce bi video izlemiştim burada, fbi veya cia semineri tarzı bişey oluyo, seminerin ortasında 1-2 kişi içeri dalıyo çatışma çıkıyo falan, sonra vurulan konuşmacı ayağa kalkıp analiz yapın tarzı bişey diyodu galiba. neydi o film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Fransız filmi olması lazım hatta öğrenci kadındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar