NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bir film vardı... 2 nigga ot çekiyorlar üniversite sınavında sonra harvard kazanıp gidiyorlardı neydi o filmin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 How high? Salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 evet süper ot/how high olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bi film vardı, metroda geçiyordu. korku filmiydi. gece yarısı tek başına metroya binen hafif redhead ablaya bir şey dadanıyordu falan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Flassh said: bi film vardı, metroda geçiyordu. korku filmiydi. gece yarısı tek başına metroya binen hafif redhead ablaya bir şey dadanıyordu falan fişman creep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 midnight meat train? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yok onlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Candyman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 la bi film vardı kadın hapse giriyodu kocası yüzünden sora çıkıyodu kocasından intikam alıp çocuğunu geri almaya kasıyodu galiba, amerikan yasalarına göre bir kişi aynı suçtan tekrar hüküm giyemez geyiği temalıydı bi buldurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Delivered. http://www.kreativme.com/wp-content/uploads/2009/02/striptease.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ne alaka ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 double jeopardy olması laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bi film vardı, otobüste izledim o yüzden hiç hatırlamıyorum ayrıntılar şöyle; bir tane baş karakter var, reklam senaristi gibi falan reklamcı yani. hafif uzun saçlı, bi tane de kankası var deli gibi koko çekiyolar her gece. müdürleri bunlardan ha bire yaratıcı bişeyler bekliyo bunlarda tık yok. karıyla kızla yardırıyolar. sonra bişeyler oluyo bi toparlanıyolar. bi tane yoğurt mu meyveli yoğurt mu, süt ya da öyle bişeyin reklamı için güzel şeyler yazıyolar falan. reklam çekiliyo. sonra reklamı da kafalarına göre çekiyolar senaryodan bağımsız kızın memelerine falan döküyolardı sütü falan. hatırlayanınız var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Oha bütün senaryoyu yazmışın, ismini de sen koy bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Sparkcaster said: la bi film vardı kadın hapse giriyodu kocası yüzünden sora çıkıyodu kocasından intikam alıp çocuğunu geri almaya kasıyodu galiba, amerikan yasalarına göre bir kişi aynı suçtan tekrar hüküm giyemez geyiği temalıydı bi buldurun nası ya adam öldürsem yatsam 10 yıl çıksam bi daha öldürsem bi halt olmuyo mu orda? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 @nomsar: 99 francs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Sparkcaster said: la bi film vardı kadın hapse giriyodu kocası yüzünden sora çıkıyodu kocasından intikam alıp çocuğunu geri almaya kasıyodu galiba, amerikan yasalarına göre bir kişi aynı suçtan tekrar hüküm giyemez geyiği temalıydı bi buldurun http://www.imdb.com/title/tt0150377/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 burtonesk said: @nomsar: 99 francs ahhaha teşekkürler ya. mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Yillardir beynimin bir kosesinde durur ama bir turlu ne konusunu tam cikarabilirim nede ismini... Kisa ozeti var sadece iki kardes vardi bunlarin telekinetik gucleri fln vardi nesneleri hareket ettirebiliyorlardi sonra kiz kardesi kaciriliyordu sanki... O kadarini hatirlayabiliyorum oyuncularin resmini bile gorsem heh bu derim. Dedigim filmi izledigim yillar 92-95 arasi flndir kanimca. Filmi bilen hatirlayan varsa acaip sevaba girmis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Biraz baktım anca bunu bulabildim sdf.Wilder Napalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Yok bu degil biri kiz biri erkek iki kardes olmasi gerekiyor. Oyuncularda gayet gencti diye hatirliyorum max 15-16 fln olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://jamesaconrad.com/TK/TK-movie-list.html belki burdan denk gelir bulamadim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Seyahatname Yönetmen: Atıf Yılmaz Senaryo : Aziz Nesin Yapım: 1977 Oyuncular: Ayşen Gruda, Şevket Altuğ, Erdal Özyağcılar, Sadri Alışık, Zihni Göktay, Canan Gerede, Ali Rıza Soydan mini diziydi bana bunu bulanın kulu kölesi olurum. Zamanında sinematürk'te izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bi film vardı. kız bi cafede garson gibi bişey. bi adam aşık oluyo buna falan. kız yemek yer yemez gidip banyoya kusuyor. manken gibi. sonra çocuk bunu ailesiyle falan tanıştırıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 2-3 sene önce izlemiştim. olay ingiltere'de geçiyor. bir tane sakat adam ve düşük iq'lu işsiz bir adamın çocukluklarının ve yetişkinliklerinin anlatıldığı bir film. çok acayip bi arka plan sesi kullanmışlardı onu bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar