la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 valla aente güzel demiş. ben de burada bu topic'i ilk görünce dedim elimin altında bir ekşi sözlük yazar hesabı bulunsun, 10 entry girdim. o günden beri ekşi sözlüğe 2-3 kere falan baktım. eskiden sık sık girerdim yazarlık da yapmışlığım var ama şimdi tadı tuzu kaçmış, iş ticarete dökülmüş ve dediğiniz gibi giren de yazan da google analytics rakamı artık. ekşi sözlüğün kalitesinin düştüğü inkar edilemez bir gerçek, ama işin asıl gerçeği, o sitenin yönetiminin de kalitesinin düşük olduğu. paticik de sürekli üye sayısı artan bir topluluk ama kalitesi düşmüyor. paticik işi ticarete dökmek için dört koldan üye toplamıyor, her yere reklam alıp da siteyi sirk çadırına çevirmiyor. fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 CthuLhu said: 34142 kişi onay bekliyor hala..kimseyui almyorlar yani. aylardır 30kda duruyor bu sayı ..caylak 128394 ..onay bekleyen caylak 34142 niye kimseyi onaylamıyorlar ki anlamış değilim. adamlara e-mail atacak bir yer de göremedim, siteden kaç kere mesaj gönderdim hiç cevap alamadım. televizyonlarda sunucuların ekşi sözlük reklamı yapması kolay da, şu işlerle de ilgilensinler bir zahmet. 35bin kişiyi teker teker onay yapmaya üşeniyorlarsa, topluca onaylasınlar bitsin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 seni almak istemiyorlarmış bone, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 artislik yapıyolar ya başka bişi değil görende site yavaslıyo sanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Televizyonda adi ciktikca, popülerlestikce seviyesi git gide düstü, dikkatli bakarsanız her zaman bir tarihten önce atilan postlar daha "kaliteli", bir nevi KO sendromu diyebiliriz ortada ortalama bir Kore MMORPG'si idi bir cok birbirinin klonu MMORPG gibi ama popüler oldukça ne hale geldiği aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Aslında bu kadar özelliği olmasının sebebi sözlük olarak işe yaraması ve hoş yazılarında bulunması değil mi?Forum tarzı birşey olsa üye alımı mühim olurdu ama anladığım kadarıyla pek öyle bir yer değil.Varolan yazar sayısı gayet yeterli gibi üstelik.Yine kişi üstünden kişisel kazançlar falan gibi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 abi gidipte çaylaklıkta 80 tane wall of text mesaj atarsanız beklersiniz tabi ya, az ama öz yazın yazar olmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ulan milletin yapmayın almazlar dediği şeylerin hiçbirini yapmadım ben, almıyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bi de böle bi yer var, sözlük meraklılarına. http://www.zamane-sozluk.com/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ZaugnaKhaldun said: seni almak istemiyorlarmış bone, üzgünüm. yok yanlış duymuşsun seni almıyorlarmış. sırf senin yüzünden 35.000 kişiyi onaylamıyorlar. o kadar insanın hakkını niye yiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 zaugna yazar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ekşi sözlük iyi de çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 offf fede offff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 PrudenT said: ulan milletin yapmayın almazlar dediği şeylerin hiçbirini yapmadım ben, almıyolar işte. milletin + ekşisözlüğün. ayrıca 10 'uda geçmedim. Yok almıyorlar. hebele hübele ameleyim ben gibi şeylerde yazmadım halbuki. ama açılan başlıklara bakıyorumda, kimleri yazar olarak almışlar. çek cumhuriyeti maçı sonrası açılan başlık özür dileyerek söylüyorum. "çekleri nasıl ...tik" daha niceleri niceleri. aklı başında olmayan tonlarca insan var yazar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bone'un yanında yaş da yanmış =( bone u almamak için hiçbirinizi almıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oha sözlük bozuldu. entry giremiyoruz. said: bir saniye: entry'nizi kaydederken bir takim sorunlar oldu. a$iri yuklenmeden dolayi bir performans problemi olabilir tekrar yollamayi denemekten cekinmeyin lutfen (laf kalabaligi: timeout expired) "ankara belediyesinin odtu ye kestigi ceza" hakkinda kafanizda bir tanim veya verebileceginiz bir ornek, elle tutulur bir$eyler, uc be$ kuru$: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boddah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kendimi bildim bileli çaylağım, 4 sene sonra falan alcaklar inşallah. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2 senedir 10 mesajla çaylağım alacaklar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hala bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Madcat said: hala bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 İyidir bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dayanamadım 10 entrym vardı 2 tane daha yazdım. Canıma tak etti yahu ! Bekle bekle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bende ne kadar entry attıysam "0" gösteriyor hep. Alınamadım halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ya evet, bakın hatırlattınız iyi oldu. 10 mesajdı değil mi? Evet. Bir sene mi oldu yoksa daha fazla mı? Hala beklemekteyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar