cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Sanderson Mistborn 5 ve 6'yı çıkarmış Bakmıyordum 3-5 aydır ikisini birden görünce inanılmaz sevindim Calamity'i de bu ayın ortasında çıkaracakmış :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 oo güzel haber, gerçi steampunk a alışamamıştım 4. kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 çok iyiydi shadows of self bands of mourning vakti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Abi devam etsene su konuya adını sanını bilmediğimiz o kadar yazar varmış ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 GERGE bilmiyorum ne kadar içindesin ama şunun bir de Sci-fi'ını yapsan feci sevap olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 off ne aradım bu postu - masaüstü imiş. karalama defterini falan talan ettim. neyse. kaybetmem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Topigi hortlatiyorum. Biraz tavsiye biraz fikir alisverisi; zaten Winds of Winter'in gelecegi yok bari baska serilere bakayim dedim. @GERGE, @dreagloth dizisi de cikiyor diye kafam Wheel of Time a gitti; ASOIAF vs leri de okuduktan sonra Wheel of Time hala ust seviye mi sizce? Yoksa Malazan'a mi girmek lazim. Gardens of the Moon'a soyle bi 50 sayfa filan baktim kafam karisti cok ciddi yatirim gerekecek gibi. Gerci WoT da 14 kitap ama dizi gaziyla gidebilir. Stormlight da Way of Kings guzel bitti ama hala bana nedense karakterler cok basit geliyor. World bence gayet ilginc ama karakterler hala cok tek duze gibi bilemedim (Shallan chapterlari filan asiri bayiyor nedense), Words of Radiance a da baslamadim. Gerci bunlari derken beni worldbuilding her zaman daha cok etkiler karakterlerden cok. Ne ariyorsun mesela dersen atiyorum stories within stories severim genelde, birseyin arkasinda bi background olsun, bir gecmisi olsun. ASOIAF da Bran chapterlerini hep ondan sevmisimdir zaten dunyayi genislettigi icin. Sanderson da ise mesela Hoid ve Cosmere baglantilari neredeyse tek ilgimi ceken olay. LOTR da main quest uzerine bir hikaye ama 4 Age'lik inanilmaz bir tarihin uzerinde bir main quest. Acikcasi ASOIAF'dan beri giremedim bir turlu yarim yarim okuyup birakiyorum diger kitaplari. Yoksa salla WoT'u Malazan'i, Stormlight daha iyi mi diyorsunuz. Ayni anda 2-3 kitap yapardim eskiden artik kafa almiyor birine konsantre olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 https://practicalguidetoevil.wordpress.com/ En iyilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Wot güzel bir seri, çok karakter var o açıdan asoiaf’a benziyor ama gore ve dark değil onun gibi. World building de var baya mecburen, spoiler vermeden anlatamam o kısmı ama en sevdiğim serilerde ben stormlight ı hep 1’e wot’u 3 e koyuyorum, 2 de de şeref yoksunu rufuss un kral karili var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 1 saat önce, GERGE dedi ki: https://practicalguidetoevil.wordpress.com/ En iyilerden. İlginç, sadece buradan mı yayınlıyor? Niye bastırmaya çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Patreon'dan ayda $5k üzeri kazanıyor zaten. Kitaplar çok iyi ama, içindekiler sayfasına girip bununla ePub yapabilirsin: https://chrome.google.com/webstore/detail/webtoepub/akiljllkbielkidmammnifcnibaigelm Bunun kadar epic, gaza getirici öykü zor gelir. Özellikle karakter gelişimleri inanılmaz iyi, sonuna geldiğinde başında küfrettiğin karakterlere öyle bağlanacaksın ki üzüntüleri senin de içini sızlatacak. Bence şu anda devam eden en iyi 2-3 fantezi serisinden biri, bu mu yoksa Stormlight mı derseniz tereddütsüz bu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Yıllık 60 bin dolar kitapları satan bir Amerikalı yazar için para değil ama. Açıkçası zevk için okuduklarımı basılı okuyorum ama buna bir göz atayım madem övdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Martian da boyleydi, adam blog gibi yazmis kitabi. Fan kitlesi olusup ilgi cekince basilip filmi cekildiydi hemen. Yazim ve yayim kulturu degisiyor yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Gerge tavsiyen üzerine A Practical Guide to Evil'i ebook yaptım başlıcam bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Malazan serisi de türkçeye cevrilmeye başlandı hatta ikinci kitap yakın bir zamanda çıktı.umarım bütün kitaplar çıkar ama zor bu piyasa şartlarında:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2023 Malazan vakti zamanında Gerge sayesinde keşfedip benim için türün tepe noktası olmuş bir seri, kesinlikle türkçe okumayı önermem. Birde eğer birilerini Malazan'a başlatacaksanız ikinci kitaptan başlatın, Gardens of the Moon serinin tartışmasız en zayıf kitabı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 Luriel, 06.07.2022 21:57 tarihinde dedi ki: Gerge tavsiyen üzerine A Practical Guide to Evil'i ebook yaptım başlıcam bakalım nasılmış. ebook yaptiysan bizimle de paylasir misin? cok karman corman duruyor sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 https://www.mediafire.com/file/96jib6mncr1udad/A_Practical_Guide_to_Evil_-_ErraticErrata.epub/file Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Valla kitap aslında çok güzel, okudugum en iyi şeylerden ama bayadır okuyamıyorum elim gitmiyor. 6. kitapta kaldım çok fazla politika ve çok fazla karakter girdi içim sıkıldı keşke power creep olarak devam etseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar