Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOE Paladin


Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

Beyler bir arkadasim bir pala acti ve level 43 oldu
birkac arkadasin dedigine gore de aoe paladin baya hizli farm ve level atlayabiliyormus
Benim istedigim aoe paladin hakkinda dedikleri dogru ise bana bu konuda yardim eder misiniz
nerelerde nasil avlanirsa daha cabuk level atlar
farm la mi quest yaparak mi falan
simdiden tessekurler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Prot gidip reckoning almak lazım onun için. Kalkan + hızlı bi mh + bosanc + shield spike, consecration falan bide damage veren aura. Etrafına 4-5 mob toplayıp sürekli reckoning proclatıp hepsini kesiyosun. Yeri gelince sol, yeri gelince sow righteoussness falan hızlı iniyorlar ve downtime çok az. Ama az damage verip hızlı vuran moblar lazım, misal kedigiller yada badlandsdeki ogrelar. Şunun gibi bişey olabilir talent

http://www.wowhead.com/?talent=sZVGzuMhzx
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ops, yalnış topiğe atmışız heh. Ayrıca sam doğru demiş. Bu aoe paladin olayına gtümle gülmüştüm ilk öğrendiğimde ama bi gün badlandsde bi paladin bana BoK attı. Dalga geçip l2p demek için yanına gittim hayatım değişti resmen. 5 ogreı toplamış yanına, 40 saniyede falan kesti hepsini. Hp ve mane fulle yakındı. Direk diğer gruba geçti falan. Thorns ve /salute atıp yoluma devam ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
level atlamak için questlerden gitmek bence de en iyi yol sürat ve para açısından.

axe in de dediği gibi prot/holy build ile karşına 5-6 tane mob alıp rahatlıkla kesersin aoe ile. kedigiller gibi hızlı saldıran moblar sayesinde daha sık proclama şansı doğuyor.

bence mana getiren seal/judgement/blessingler kullanılmalı. sonuçta aoe demek mana demek. bir de kalkanına takabileceğin en iyi spike ı da takmayı unutma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

prot build gidiyorsun reckoning ve seal of light, wisdom gibi nimetin oldugu icin kendi levelindeki 8 10 mobu rahat kesiyorsun.. Oncelikle dikkat edilmesi gereken elindeki silahın hızlı olması (2.00den yuksek olmasın) birde dusuk levelerde fiery weapon enchantı cok işe yarıyor hızlı silah ve reckoning oldugu icin onun dmgside yarıyor. iş caster moblara gelince hayli zorlanıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burning Legion da snake diye efsane bir paladin war "snake" BT kapısında 15mobla beraber 2de eliti rahatça heal atmadan kestiğinigördüm. T4 ayarında gearlarla beraber elde thunderfurywar, 70ten sonra farm yapmak için onun build e bakmanızı tavsiye ederim - ki zaten kendisi gold farmer-.


Ancak 2.3 ile gelenazeroth buff ile beraber -bence- prot paladin lvl atlama dönemi sona erdi. Yazılan yorumlarda belirtildiği gibi questlerden gelen XPoldukça bufflandı. Bu sebeple questleri yapmak 70 olmak için en ideal yol. Ayrıca casterlardaki dezavantajıda göze alırsan retri lvl atlamak daha akla yatkın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...