Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000 lerce kişinin ölmesinin nedeni Aragornmu ?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

yüzüğü saklasalar yada o gemilerle açılırken denize götürseler onuda atsalar ilerde suya. hani nedir ki yani ben anlamadım.

bundan ta 8 sene kadar önce okudum dragonlance le başladım 6 seri okumuştum sanırım. sonra yüzüklerin efendisini okudum. hani epey iyi bilirimde benimde aklıma bi ton soru vardı ozamanlar. e tabi arada yıllar geçti okumadığımız kitap seri kalmadı ama hiç birinde de bu kadar soru soramadım. Kabul ettim onları. Yüzüklerin efendisni ise kabul edemiyorum. Hani bin bi kartala git denize at yüzüğü. nedir yani. Faramir orda 50 tane atlıyla dalıyo. abi dalma. gitme. Kal geride öyle yapınca destan olduda çok mu şey değişti? Gandalf ta bi ateş topu atamadı be abi :d fizban olaydıda gösterseydi ateş topu nasıl atılırı.

Ha bide boramir bok yoluna gitti. ona çok üzüldüm. Kesinlikle haklıydı yüzük konusunda. alsa kullansa a.kor ortalığın :D
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere faramir'e babasından, yani kralından emir geliyor, git geri al osgiliath'ı diye. ne desin, "ya babuş sen şeftalı vişne erik ye karışma bu işlere ters sana" mı desin

ve eğer yüzüğü denize atsalardı ya da bi yere götürüp saklasalardı, sauron sadece biraz daha güçsüz olucaktı. ki yüzük olmadan da ne tür bi yıkıma yol açtığını filmde de kitapta da gördük. onun için yok edelim dediler, fruko da atladı ben atarım yav ben ben pls diye

gandalf'ın hala fireball atması gerektiğini düşünenler de dragonlance okusun, ne diyim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...