Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: yüzüklerin efendisi ve felsefe diye bi kitap var. onda ele alınmıştı. merhamet filan erdem işte, ne dersen de iyiler tam iyi, kötüler tam kötü. yoksa bu bi destan olmazdı. Güzel söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bi kitapta olan şeylerin mantıksızlığını aramakta efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yaw bu bugs bunny uçurumdan düşüyo ama koşmaya dewam ediyo alal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 onun özel makinası var ondan takıp koşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 @cons coyote ye ne demeli kaç kere loadrunner yüzünden kanyondan düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 aragornu severim, baya iyi karakterdir aslında. ama aragornu "yolgezer" haliyle severim. örneğin filmde çok fazla aragorn haline eğinilmiş, ancak kitapta "yolgezer"liği daha fazla anlatılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Gezerim ben tey tey. Ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Aragorna takim sana bi$i olmasin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yüzüğü saklasalar yada o gemilerle açılırken denize götürseler onuda atsalar ilerde suya. hani nedir ki yani ben anlamadım. bundan ta 8 sene kadar önce okudum dragonlance le başladım 6 seri okumuştum sanırım. sonra yüzüklerin efendisini okudum. hani epey iyi bilirimde benimde aklıma bi ton soru vardı ozamanlar. e tabi arada yıllar geçti okumadığımız kitap seri kalmadı ama hiç birinde de bu kadar soru soramadım. Kabul ettim onları. Yüzüklerin efendisni ise kabul edemiyorum. Hani bin bi kartala git denize at yüzüğü. nedir yani. Faramir orda 50 tane atlıyla dalıyo. abi dalma. gitme. Kal geride öyle yapınca destan olduda çok mu şey değişti? Gandalf ta bi ateş topu atamadı be abi :d fizban olaydıda gösterseydi ateş topu nasıl atılırı. Ha bide boramir bok yoluna gitti. ona çok üzüldüm. Kesinlikle haklıydı yüzük konusunda. alsa kullansa a.kor ortalığın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 salak lawfuul good işte adam gibi chaotic takılsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Manwë'nin kartallarına lölö olmaz yok gidin pike yapın dağa taşa saldırın diye. Aklınızı başınıza devşirin. Bilbo zamanında Gollum'u kesebilirdi ama kesmedi. Sonuçta Gollum sayesinde yokoldu yüzük. Ordan hesap edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bi kere faramir'e babasından, yani kralından emir geliyor, git geri al osgiliath'ı diye. ne desin, "ya babuş sen şeftalı vişne erik ye karışma bu işlere ters sana" mı desin ve eğer yüzüğü denize atsalardı ya da bi yere götürüp saklasalardı, sauron sadece biraz daha güçsüz olucaktı. ki yüzük olmadan da ne tür bi yıkıma yol açtığını filmde de kitapta da gördük. onun için yok edelim dediler, fruko da atladı ben atarım yav ben ben pls diye gandalf'ın hala fireball atması gerektiğini düşünenler de dragonlance okusun, ne diyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kartallarla nasıl atıcaklar, kartalla yüzüğün gücüden etkilenmiyormu? öküz gibi kartal ucarken sauen gormıycakmı kartalı ummuğunu sıkmıyacakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 iple bağlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 80 yil boyunca hatunsuz ne yapmis bu aragorn asil soru bu olmali bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Yolgezer = Doğa = Hayvan ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 abi biri demiş denize atsın yüzüğü. denize atsa saurona bi bok olmaz ortalığın azına sıçar ama yüzüğü yok edince sauron ölüyor. haaa bide bi kitabı okuyun yaw yada okuduysanızda film çok etkilemiş sizi bi daha okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 her şeyin bir oluru vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tuzlu suda kaynatacan yüzüğü sonra ekmekarası yapıp yiyecen sauron gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Tuzlu su kaynamaz. mıydı neydi bi özelliği vardı tuz atınca fen dersinde görmüştük Denizin dibi teorisi de geçersiz. Koskoca Sauron bu. Dünyanın sonundan uzaya atsan bile bulur alır kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 işin trick'i o zaten }=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tuzlu su kaynar, yoksa nasıl ayrıstırıcan tuz ve suyu. bi de yüzüğü yutarsın da cıkacak sonunda dısarı, mide eritemez onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Popeye haklı bir soruna parmak basmış bence. Bu adamın moral motivasyonu ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Arwen? 80 değil 800 yıl beklenir onun için:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Çürürsün be abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar