kfg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ooo, cok sagol ya, ben de bunu bekliyordum =), bi kurcalayim bakiym becerebilecek miyim ehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ...was developed by Bethesda level designer Daryl Brigner oo denemeye değermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yalnız zor ben 15dk kadar uğraştım bitiremedim veya göremedim olayı ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 beyin egzersizi direk bu oyun ya :) deli gibi custom cekip takılmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 http://www.fpsbanana.com/maps/games/296 da 24 custom map var şu an. Hangileri iyidir, ne kadar zevklidir bilmem ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 cake is a lie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 demin bitirdim ben de, acaip sarmisti ortam falan bitince uzuldum xD advanced maplere bakmak lazim :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 çok güzel yapmışlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 parça 5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hastasi oldum sarkinin :P hatta gitarda -1---1---1-1-1-------- --2---2---------2-2-2- ---3---3-------------- ---------------------- ---------------------- ---------------------- diye basini yapmaya calistim :P deneyin benziyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Oyun GeForce kart sahiplerine extended demo olarakBEDAVA dağıtılıyor kaçırmayın Valve taraf mı değiştirdi ne ilk başta HL2:DM'yi ATi ekran kartlarına verdi şimdi de bu... EDIT:Offer'ın içinde HL2:DM HL2:LC ve Peggle Extreme de var.(Full olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ATI nasıl izin verdi acaba ya Nvidia ile promosyon yapmalarına. Fakat HL2:DM ile Lost Coast ATI'lere de veriliyor zaten beleşe. Peggle Extreme zaten 5 6 bölümlü ufak bir şey. Portal demosu iyi bir tek ama herkesin Orange Box'u var zaten oynamak isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ya bu oyunda bişey eksik çözemedim yani 1-2 şey eklense sanki senelerce turnuvaları olcak 10 yılın oyunu secilcekmiş gibi geliyor çözsem zaten valvede falan olurdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bu zaten deneme oyunu. Başka portal oyunları da gelecek. Ama tek kelimeyle harikaydı bence. O şirn ve biraz da deli ruh, o ortam, Gladus falan muhteşemdi ya. Valve ortam yapmayı iyi biliyor, atmosfer ayrı güzel, source motoru ayrı. Bulmacalar da çok güzeldi. Turretlar çok tatlıydı "I don't hate you too little dead turret!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 oyun hayli yaratıcı ve güzel olmuş, lemmings'ten bu yana puzzle oynamamıştım herhalde tetris hariç. :) 18.'de çok sıkıntı bastı bir ara o yukarıda konuştuğunuz bölüme, platformu nasıl çalıştıracağımı bulamayınca platformsuz alt kata uçmanın yolunu buldum. zemine daha yukarıdan düşmek için içinde bulunduğum portal'ı başka yere açıyorum ve düşerken öbür ucunu açıyorum. hoş gerçi bayağı denemem gerekti yol üzerindeki zımbırtalara takılmadan uçmak için. beynim sulandı şimdi ara verdim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Daesu said: ya bu oyunda bişey eksik çözemedim yani 1-2 şey eklense sanki senelerce turnuvaları olcak 10 yılın oyunu secilcekmiş gibi geliyor çözsem zaten valvede falan olurdum :P roket atar, minigun ve railgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Osirix said: GlaDOS da kült karakter olma yolunda ilerliyor gibi. eheh olmuş bile, hasta oldum bitişteki şarkıya. en ödüllendirici oyun sonlarından biri olmuş. :) şahane oyunmuş, sonlara doğru 1-2 yerde takılır gibi oldum düzgün duvar göremeyince ama keyifli gayet. bu arada /noclip yakıştıramadım bone, turn back, i'm not angry. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 default olarak az bolumle gelmis ama cok hos olmus bence de puzzle olması bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ahaha japonca still alive! şarkı ne kadar iyi yalnız, single yapsınlar çıkarsınlar cidden. çevirip çevirip dinliyorum valla. bu da mario paint composer'la yapılmış, şahane cep telefonu melodisi olur aslında eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Sam said: ahaha japonca still alive! ahaha APARÇAR SAYINNNS !!! edit: yuh bi alıntı yapamadım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yalnız işin ironik kısmı şarkıyı japonca söyleyen insan değil, yamaha tarafından geliştirilmiş vocaloid programındaki hatsune miku isimli bir karakter. dolayısıyla o robotik ses cuk oturmuş. :) off kafayı bozdum iki saattir youtube'da çeşit çeşit versiyonları dinliyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar