Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unofficial 2.3 Patch Notes

Gangren

Öne çıkan mesajlar

said:
hangi klas 2 ay resmen buglı dolaştı ?

rogue poison olayi 2 aydan uzun surdu sanirim yada o civarda

heriflerin vurdugu poison silahin leveli kadardi
cleanse falan olmuyor lol escape artist falan patliyordu igrenc bir seydi

adamlar icin iyidi tabi ama sonucta diger classlari etkileyen cok gicik bir bugdi
Sosyal ağlarda paylaş

@Sam
Uzun zamandır yazdıklarını ve yakınmalarını görüp gülüyorum :) Bi cevap yazam dedimde:
Blizzard daha 9 tane classı dengeliyememişken, birçok classın main görevlerini daha oturtamıyorken sen kalkıp hybridin için çok şey istiyorsun :)
Benim fikrim wow için paladin fine!
Ama WoW tamamiyle unbalanced :)
Bu arada WAR'da KOTBS açacam demişssin. O da nasıl dps yapmaz diye yakınırsan seni class description okumuyor diye şikayet edecem! :P
Sosyal ağlarda paylaş

Shadowguardın son ticki Mf yi bozuyor.Kendimi bildim bileli böyle ayrıca eskiden shadowguard tick Inner focus siliyordu ve 2 aydan fazla öyleydi oyunda çok fazla bug var ve arcanenin dediği gibi vanish ve druidin range bugı sanırım en eskilerindendir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kaç ay önce açıklama yaptılar, olay bug değil kedi grafikleri ince uzun olduğundan ve range hesaplanırken karakterin orta noktası baz alındığından sanki vuramıyormuş gibi oluyor dediler. Biz de he dedik geçtik. Ama taurenlere göre çok kısa kalıyor diye nelf rangeini biraz yükselttiler. Eğer kedi modelini iki ayaklı bir modelle değiştirirsen o göz yanılgısı ortadan kalkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@oktayca, vanish ben rogue açtığım günden beri buglı son patchlerden 2 tanesinde düzelteceğiz dediler, ama fixlerde göremedim. Düzeldi mi düzelmedi mi bilmiyorum. En çok hunterlarla pvp yaparken belli oluyordu bug. (zaten petlerle ilgili bir şey) Blizzard ilk başta latency farkında demişti ama İsveçten oynayan adamı petin vanish basılıyken vurana kadar kovalayıp hidedan çıkartması gerçeğini görünce fixliycez gak guk dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Vanish oyun çıktığından beri bu halde ve bu yönde ufukta gözüken bir değişiklik yok. Sanki sorunsuz çalışıyormuş gibi Blizzard rogue alemini yoksaymaya devam ediyor. Latency ile bağlanılan açıklama buzdağının suyun üstündeki kısmı, sabit 50 ms oynayanlar da aynı dertten muzdarip.
Sosyal ağlarda paylaş

yok axe, wow benim için bitti. alsınlar o buffları kalgan'a monte etsinler.

iki ay denmiş, 2 yıl bugla gezen sınıf paladin var heh. reckoning efsanesi.

lockların sınıf sayılmadığı dönem kısadır hayli, godly oldukları süreç çok daha uzun ve halen öyleler. kalgan hazretleri "1vs1'de en iyi olmalarını istiyoruz" diye açıkca söyledi zaten.
said:

Blizzard daha 9 tane classı dengeliyememişken, birçok classın main görevlerini daha oturtamıyorken sen kalkıp hybridin için çok şey istiyorsun

aynı oyunu oynamıyoruz herhalde. kimin main görevi oturmamış? mage? lock? hunter? rogue? hibridlerin bile bütün specleri güçlendi, spriestlere gülünür geçilirdi bugün mumla arıyorlar. ferallere gülünürdü bugün warrior'a yana geç diyorlar. enhancement şamanların suratına bakılmazdı bugün el pençe divan herkes. paladin dışında herkes adam oldu, doomking bile vardı bizim tk raidlerinde en son oynadığımda.

said:
Bu arada WAR'da KOTBS açacam demişssin. O da nasıl dps yapmaz diye yakınırsan seni class description okumuyor diye şikayet edecem!

wow gibi "lollidan öldürdük hadi lick king'e, onu öldürdük hadi elune'ye" super mario boss'a yetişme fırtınası oyunu olmayacağından warhammmer, düzgün denge oturtulur bir, ikincisi herkes kendini kurtarabilecek orada. alırım zweihander'ı yüzüne yüzüne çarparım milletin, paladinler burada buff dilenmeye devam etsin istedikleri kadar. doydum ben.

class description demişsin, mart 2005'de okudum. tümden değiştirdiler onu ben karakteri 60 yaptıktan 1-1,5 yıl sonra. paladin adını cleric'le değiştirecekler diye bekliyordum ama o kadarı yemedi herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok umutluydum AoC'dan, özellikle Shadowbaneden beri ilk defa kale kuşatması olan adam gibi bi oyun geliyo diye seviniyordum ama sen betaya başlar başlamaz biz combat sistemini batırmışız, bi yedi ay daha tanıyın düzeltelim dersen hiç bi itibarı kalmaz o combat sisteminin gözümde.

Darkfallla ilgili hala adam gibi bi gelişme yok hiç bişey konuşulmuyor nerdeyse. O da Duke Nukem Forevera döndü. Wardan başka alternatif yok gibi görünüyor şu aralar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut
üye § 05 Ekim 2007, Cuma - 00:40 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

AoCdan umudum yok ama WH belki biraz zorlar gibime geliyor WoWu

abso emin ol tam tersi geçerli. aoc devrim olucak.

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 00:45 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...