Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İlk defa bugun başlıyor AAAAAAAA Okula gidiyorum ulan!! [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 07:13 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben de gidiyiorum öğleden sonra irenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 hadi bklm allah zihin açıklığı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben 1 aydir gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: ben 1 aydir gidiyorum. +1 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Allah zihin açıklıı versin bak sakın kötü çocuklarla arkadaş olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ilkokul 1 mi nedir hafız ilk kez gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bende 2 de gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ben de gidecem. Dün akşam servisçi abi arayıp söylemişti de 3'e mi 2'ye mi 5 kala olduğunu anlamamıştım. Utançtan da tekrar soramamıştım. Şimdi arayıp sorayım diyorum ama ÇOK UTANIYORUM :(((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bide okul servisleri var dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kalemınıze sılgınıze sahıp cıkın kaybedıp gelmeyın sonra bıde kımseden dayak yemeyın sız dovun ogretmen soru sorarsa hemen cevaplayın tahtaya kalkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 para kazanmak istersen sana süper tiyo kendi sınıfından caldıgın kalemleri düsük sınıflara zorla sat parayı kır tostun - dönerin dibine vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Okul 2 haftadır vardı ders yapılmaz diye gitmemiştim. Bugün sabahtan proje dersi olduğu için gitmek zorunda kaldım. Ve bu böyle devam edecek.. Şu an okuldan geldim. Yemeğimi yedim. Oturdum. Merhaba okullu hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 annenden ayrılırken ağlamayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 of keşke benim ki de açılsa hala 2 hafta keyif yapacağım (nispet olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ufak bir sinyal tutorial, erkekler için 1 ay boyunca alt sınıflardan önünüze gelen bütün kızlarla kanka oluyorsunuz hepsiyle en azından meraba meraba 2-3 muhabbetiniz oluyor, daha sonra meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz: - selam ayşe naber ya yemin ediyorum çok güzel olmuş saçların yeni mi yaptırdık 1 milyon versene allah belamı versin yarın geri vercem çok ihtiyacım var - meraba kız naber sen çok değişmişsin ya çıkar mısın benimle ya çok açım yemek yicem 1 milyonun var mı allah kuran kitap yarın geri vercem - allahımmmm!!! hayatımın aşkı naber 1 milyon versene.. yarın geri vercem söz - okulun en güzel kızısın allah belamı vermesin 1 milyon versene yarın vermeyen ne olsun yemek yicem valla - seni çok seviyorum kardeşim olmasan ilk sana yazarım bu ne güzellik 1 milyon versene günde 30 ytl den aşağı toplamayın akşam arkadaşlarınızla çatır çatır yiyin hadi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bende bendeee..hemide ilk dersim fizik.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 @doruk yeni başlıyorlar. hangi alt sınıf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: DoruK, 24 Eylül 2007, Pazartesi - 19:23 tarihinde demis ki: - meraba kız naber sen çok değişmişsin ya çıkar mısın benimle ya çok açım yemek yicem 1 milyonun var mı allah kuran kitap yarın geri vercem ahuahau süper bu. ama sinyal çekmenin en kolay yolu; kız olmak! "teyze 1 milyon eve gidicem yaa *masum ifade*", amca teyze amca teyze abi abla amca teyze sağlam çalışırsan günde 100ytl çıkartırsın :P hele ki alsancakta okuyoruz, uuu valla. yakında bizim sınıftaki kızları çalıştırmaya başlıcam, gülşah sen şu köşeye, nurtenay sen sola bak, cansu KOŞ AMCA VAR gibi. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 00:53 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 nurtenay ne combo bi isim buarada, so impressed =)) gsdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: DoruK üye [şikayet et] § 24 Eylül 2007, Pazartesi - 19:23 [ özel msj ] ufak bir sinyal tutorial, erkekler için 1 ay boyunca alt sınıflardan önünüze gelen bütün kızlarla kanka oluyorsunuz hepsiyle en azından meraba meraba 2-3 muhabbetiniz oluyor, daha sonra meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz: - selam ayşe naber ya yemin ediyorum çok güzel olmuş saçların yeni mi yaptırdık 1 milyon versene allah belamı versin yarın geri vercem çok ihtiyacım var - meraba kız naber sen çok değişmişsin ya çıkar mısın benimle ya çok açım yemek yicem 1 milyonun var mı allah kuran kitap yarın geri vercem - allahımmmm!!! hayatımın aşkı naber 1 milyon versene.. yarın geri vercem söz - okulun en güzel kızısın allah belamı vermesin 1 milyon versene yarın vermeyen ne olsun yemek yicem valla - seni çok seviyorum kardeşim olmasan ilk sana yazarım bu ne güzellik 1 milyon versene günde 30 ytl den aşağı toplamayın akşam arkadaşlarınızla çatır çatır yiyin hadi kolay gelsindoruk allasen ne yaptın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 doruk öyle 1 adam olucağıma hiç adam olmam travesti kılığnda gezerim okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 öle bi adam yok zaten gerçekte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Öyle adamı çorbaya katarlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 off benim de yarın 09:00-13:00 arası.İngilizce orta seviyeye atılmışım,sallamıştım soruları hafiften :) gerçi iy oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar