Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula gidiyorum ulan!!

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

ufak bir sinyal tutorial, erkekler için

1 ay boyunca alt sınıflardan önünüze gelen bütün kızlarla kanka oluyorsunuz hepsiyle en azından meraba meraba 2-3 muhabbetiniz oluyor, daha sonra meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz:

- selam ayşe naber ya yemin ediyorum çok güzel olmuş saçların yeni mi yaptırdık 1 milyon versene allah belamı versin yarın geri vercem çok ihtiyacım var

- meraba kız naber sen çok değişmişsin ya çıkar mısın benimle ya çok açım yemek yicem 1 milyonun var mı allah kuran kitap yarın geri vercem

- allahımmmm!!! hayatımın aşkı naber 1 milyon versene.. yarın geri vercem söz

- okulun en güzel kızısın allah belamı vermesin 1 milyon versene yarın vermeyen ne olsun yemek yicem valla

- seni çok seviyorum kardeşim olmasan ilk sana yazarım bu ne güzellik 1 milyon versene

günde 30 ytl den aşağı toplamayın akşam arkadaşlarınızla çatır çatır yiyin hadi kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK, 24 Eylül 2007, Pazartesi - 19:23 tarihinde demis ki:

- meraba kız naber sen çok değişmişsin ya çıkar mısın benimle ya çok açım yemek yicem 1 milyonun var mı allah kuran kitap yarın geri vercem

ahuahau süper bu.

ama sinyal çekmenin en kolay yolu; kız olmak! "teyze 1 milyon eve gidicem yaa *masum ifade*", amca teyze amca teyze abi abla amca teyze sağlam çalışırsan günde 100ytl çıkartırsın :P hele ki alsancakta okuyoruz, uuu valla. yakında bizim sınıftaki kızları çalıştırmaya başlıcam, gülşah sen şu köşeye, nurtenay sen sola bak, cansu KOŞ AMCA VAR gibi.

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 00:53 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK
üye [şikayet et]
§ 24 Eylül 2007, Pazartesi - 19:23 [ özel msj ]
ufak bir sinyal tutorial, erkekler için

1 ay boyunca alt sınıflardan önünüze gelen bütün kızlarla kanka oluyorsunuz hepsiyle en azından meraba meraba 2-3 muhabbetiniz oluyor, daha sonra meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz:

- selam ayşe naber ya yemin ediyorum çok güzel olmuş saçların yeni mi yaptırdık 1 milyon versene allah belamı versin yarın geri vercem çok ihtiyacım var

- allahımmmm!!! hayatımın aşkı naber 1 milyon versene.. yarın geri vercem söz

- okulun en güzel kızısın allah belamı vermesin 1 milyon versene yarın vermeyen ne olsun yemek yicem valla

- seni çok seviyorum kardeşim olmasan ilk sana yazarım bu ne güzellik 1 milyon versene

günde 30 ytl den aşağı toplamayın akşam arkadaşlarınızla çatır çatır yiyin hadi kolay gelsin
doruk allasen ne yaptın ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...