Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula gidiyorum ulan!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de gidecem. Dün akşam servisçi abi arayıp söylemişti de 3'e mi 2'ye mi 5 kala olduğunu anlamamıştım. Utançtan da tekrar soramamıştım. Şimdi arayıp sorayım diyorum ama ÇOK UTANIYORUM :(((88
Mesaj tarihi:
Okul 2 haftadır vardı ders yapılmaz diye gitmemiştim. Bugün sabahtan proje dersi olduğu için gitmek zorunda kaldım. Ve bu böyle devam edecek..

Şu an okuldan geldim. Yemeğimi yedim. Oturdum.

Merhaba okullu hayat
Mesaj tarihi:
ufak bir sinyal tutorial, erkekler için

1 ay boyunca alt sınıflardan önünüze gelen bütün kızlarla kanka oluyorsunuz hepsiyle en azından meraba meraba 2-3 muhabbetiniz oluyor, daha sonra meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz:

- selam ayşe naber ya yemin ediyorum çok güzel olmuş saçların yeni mi yaptırdık 1 milyon versene allah belamı versin yarın geri vercem çok ihtiyacım var

- meraba kız naber sen çok değişmişsin ya çıkar mısın benimle ya çok açım yemek yicem 1 milyonun var mı allah kuran kitap yarın geri vercem

- allahımmmm!!! hayatımın aşkı naber 1 milyon versene.. yarın geri vercem söz

- okulun en güzel kızısın allah belamı vermesin 1 milyon versene yarın vermeyen ne olsun yemek yicem valla

- seni çok seviyorum kardeşim olmasan ilk sana yazarım bu ne güzellik 1 milyon versene

günde 30 ytl den aşağı toplamayın akşam arkadaşlarınızla çatır çatır yiyin hadi kolay gelsin
Mesaj tarihi:
said:
DoruK, 24 Eylül 2007, Pazartesi - 19:23 tarihinde demis ki:

- meraba kız naber sen çok değişmişsin ya çıkar mısın benimle ya çok açım yemek yicem 1 milyonun var mı allah kuran kitap yarın geri vercem

ahuahau süper bu.

ama sinyal çekmenin en kolay yolu; kız olmak! "teyze 1 milyon eve gidicem yaa *masum ifade*", amca teyze amca teyze abi abla amca teyze sağlam çalışırsan günde 100ytl çıkartırsın :P hele ki alsancakta okuyoruz, uuu valla. yakında bizim sınıftaki kızları çalıştırmaya başlıcam, gülşah sen şu köşeye, nurtenay sen sola bak, cansu KOŞ AMCA VAR gibi.

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 00:53 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
DoruK
üye [şikayet et]
§ 24 Eylül 2007, Pazartesi - 19:23 [ özel msj ]
ufak bir sinyal tutorial, erkekler için

1 ay boyunca alt sınıflardan önünüze gelen bütün kızlarla kanka oluyorsunuz hepsiyle en azından meraba meraba 2-3 muhabbetiniz oluyor, daha sonra meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz:

- selam ayşe naber ya yemin ediyorum çok güzel olmuş saçların yeni mi yaptırdık 1 milyon versene allah belamı versin yarın geri vercem çok ihtiyacım var

- allahımmmm!!! hayatımın aşkı naber 1 milyon versene.. yarın geri vercem söz

- okulun en güzel kızısın allah belamı vermesin 1 milyon versene yarın vermeyen ne olsun yemek yicem valla

- seni çok seviyorum kardeşim olmasan ilk sana yazarım bu ne güzellik 1 milyon versene

günde 30 ytl den aşağı toplamayın akşam arkadaşlarınızla çatır çatır yiyin hadi kolay gelsin
doruk allasen ne yaptın ya :)
  • Yeni Oluştur...