Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul...

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Üni'nin ortamı farklı tabi. Kayıt döneminden beri hissediyorum. Daha hoş, daha oturaklı falan gibi. Ama liseyi hatırlayın "Tüh çalışsaydım keşke" diyeceğiniz gibi "Keşke başka işlerde yapsaydım" demeyin diye şey ettin =)
Arkadaşlar içiniz rahat olsun Gebze'de de kızlar erişilmez değil. Boğaziçi olmazsa rahatlayın yani ;)
İngilizce hazırlık işinin üni'deki sınavı geçerken faydasını görüyorsun. Ben ing.'de bir ay yaşadım. Adamlar hiç kastırmıyor iletişimde.

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 23:07 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İtü'de abaza yok herkesin sevgilisi var kandırmayın gençleri. Abaza olan da tercih ettiği için oluyodur. Kız için gitmeniz gereken yeri bilmeniz lazım tabi. Toprak saha'nın etrafında kız arayan erkekler görüyorum. Ayıplıyorum onları. (kimya müh. okuyun benim gibi makina falan okumayın boş onlar)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi o zaman o da bi ekstra ya, daa ne cekiniyorsun, ingilizce dersleri diye. benim aldigim derslerin bazilari ingilizce bile degil. Anliyormuyum eeet. Yani, uzun zamandir ingilizce egitimi aliyorsun, oyunlar olsun, sag da solda olsun surekli onune gelen bir dil. Bence abartilacak bi yani yok. Ulkemizdeki herkes konusmali.
Sosyal ağlarda paylaş

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz biticek lan herşey ='/ istemiyorum ben bitmesini, malak gibi yatmak, gerektiğinde dışarı çıkmak hoşuma gidiyo benim! istemiyorum ders sınav öğretmen =(

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 23:19 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya kopya çekmek zor birşey değil.en basit yöntemlerle bile her sınavı geçebiliosun

sıranın üzerine kesin kilit şeyler yaz.uzun cumleler değil kısa kısa şeyler sıranın üstüne dağıt.ordan bakınca tamamıda aklına gelir

yanına calıskan cocugu oturt.bekle biraz o kendi kagıdını çözsün.sorada hepsini tek tek cevaplat kendi sorularınında

arka sıralarda oturman şart tabi.

ayrıca lise zatne öyle böyle bitio ya.fazla kasmaya gerke yok.16-17 en güzel yaşlar.okulda birine aşık ol.bol bol nargile içmek için okuldan kaçın grup halinde :)

lise sonda 7 hafta devamsızlık yapmıştım ben
Sosyal ağlarda paylaş

bizim lanet okulda çekilmiyo işte öyle kopya =( herkes karılıyo belirli bi sınav yeri veriyolar sana, ki genellikle yakınında senin döneminden birisi oturmuyo =( sadece bi iki "özel" öğretmenin dersinde yer değiştirip de çekebiliyosun kopya =/ çoğu öğretmen sıraları kontrol ediyo vede =( offfff istemiyorum ben karmaşık sayılarmış atış hareketiymiş falan ='/
Sosyal ağlarda paylaş

seagle, aynı dönemiz sanırım 11'e geçiyorsun sen de. 91'lisin di mi 90lıyım ben :P lise güzel şey, en güzel yanı kopya ehuhe. kopya çekerken yakalanmak zor bişey, hiç yakalanamadım daha, kızlar heyecandan yakalanıyo asdsdf. tadını çıkarmaya bak(alım), muhabbet iyi :P okulda içki bile içebilirsin çok kasarsan kendini (benim gibi) sdfasd. benim içimde 2 gündür nereye oturacağım derdi var, dert kalmamış gibi ehue.

fm misin sen? tm'yim ben. izmir atatürk lisesi, yarışmacılara selam ederim asdaf

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 01:05 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hocalara dayılık asla çözüm değil. gerektiğinde yavşak ol. notuna, işine bak =) emin ol okulu bitirince öğrenemediklerini dersaneyle şunla bunla tamamlayabilirsin ama okul puanını asla deiştiremezsin. 5 puanla ytü mimarlığı kaçırdım kafamı vuruyorum az daha kassaydım okul puanı için mesela =)
Sosyal ağlarda paylaş

Okul puanının asıl önemini üniye girince anlıyosun. ÖSS'de aldığın puan düzeyindeki insanlardan seni ayıran, AOBP oluyo.
Lisede notları yüksek tutmaya bakın gerçekten. Şu an sınıfımdaki süper/düz liseden gelen tek kişi benim. Not ortalaması 4'ün altında olan 3 kişi var ve biri benim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ombakkombak, 16 Eylül 2007, Pazar - 01:02 tarihinde demis ki:

Vay kardeşim UHAL denmiş. Anadolu liselerinin en eziği:D
BAL rulesss

Biteli beş yıl oluyor arada. Lise bitirmek için tek tüyo var hocalarla arayı sıcak tutacaksın. Yada adam gibi ders çalışacaksın o ayrı bir olay o kısmı bana gelmez zaten.

Eziklik konusu müdürümüzden geliyor be. Ortak sınavlarda BALı geçemeyince (ki genelde geçilmiyor zaten) yarım saat geç giriyoruz derse. Karda kışta konuşuyo şerefsiz eziyet olsun diye

said:
Lancelion, 16 Eylül 2007, Pazar - 04:10 tarihinde demis ki:

seagle, sakin olm.

gelecek kaygısı iyidir hoştur da, öss kaygısına falan kapılma daha. bu senenin yazında başla işte, zaten össde yardırırsın. not ortalamanda 4-4.5~ olsa, değme keyfe.

sçsciaokibaeokkthxbai

emre şimdiden 2-3 arası ortalama neyi 4-4.5~ :)

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 10:45 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 10:45 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben İzmir de Karşıyaka Anadolu Lisesi'ndeyim.Daha ilk senemi okudum bu sene lise 2 olacagım not ortalamam ilk sene 4.17 geldi iyidir heralde.Oks gayet aşırı kolaydı doru düzgün kasmadan girdim işte güzel bi okula.ÖSS de inşallah böyledir şimdiden tasalancak değilim de işte bitek bu not ortalaması meselesini fena etmiyim diyorm.4.0-4.5 arası iyimidir nasıldır ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...