Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 http://www.imdb.com/name/nm0461498/ Bugün imdb'de gördüm, doğum günüymüş, 26 yaşına basmış. Yani benden sadece 3 yaş büyük? Ben hep onu 35-40 civarı sanıyordum. İlk kez 1999 yılında duymuştum. İşte Bills Bills Bills, Jumpin Jumpin felan. Yani 2007'deyiz desek, 1999'da 18 yaşındaymış bu? Dumur olmuş durumdayım, çok şaşırdım. Aynı dumuru, Brad Pitt'in 40 yaşını geçtiğini gördüğümde yaşamıştım (1963 doğumluymuş) http://www.imdb.com/name/nm0000093/ Onu da hep 35-40 civarı sanıyordum. Acaba bunun nedeni, kızların çok daha çabuk büyümesiyle felan mı alakası var? Yoksa Beyonce çok fazla makyaj veya estetik geçirerek kendisini daha pörsümüş (olgun da diyebilirsiniz) mü yaptı? Nedir yani, neden böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 65-80 sanıyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben de 17 dir jay z seneye nikahı basacak sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: oksa Beyonce çok fazla makyaj veya estetik geçirerek kendisini daha pörsümüş (olgun da diyebilirsiniz) mü yaptı. bu. teenage bir tipi de yok zaten.makyajı da dayayınca 30 gösteriyor. çok büyük değil ama yaşından büyük gösteriyor. cix insanların (bayanlar olarak) yaşlarını oldum olası kestiremedim,kestiremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Oha, beyonce 35-40 yaşında sanmak? Çok abartmışsın yaw, hani 30 desen neyse.. Ki bence gayet 25-28 falan aralığında, ha maksimum 30 olur... Brad Pitt falan tabii apayrı mevzu. Adam hakkaten olduğundan kat kat genç gösteriyo. Ama buna rağmen gözlerinde yüzünde yaşlılık belirtileri gözükmeye başladı onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 brad pitt in ne kadar yaşlı olduğunu görmek için Interview with vampire ı izlemek lazım. Şu spidermandeki Mary Jane'i oynayan kız, Brad Pitt in elinden tutup geziyo ufacık izleyince çok şaşırdım [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 00:55 tarihinde, Predator tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Ben hep onu 35-40 civarı sanıyordum. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sen 15 yaşında olduğun için ozamanlar ağzın açık seyretmişin ondan, şimdi ise gerçekler acı gelmiş biraz normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Gündeme bomba gibi oturdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 topic açmaya bahane arıyormuş adam.gayet garbıçlık bi durum bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: -liz taylor 75 yaşındaymış! +... -ben onu adam sanıyordum! +hmmm.. peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bone abi sen gerçekden 23 yaşındamısın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Baya erken çökmüş kız o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oha 40 yaşında nasıl gösterio beyonce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yahu yaşta değil baştadır..diyoruz..pardon başkadır..beyonce yaşta değil başkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yaşı farketmez, sağlıklı olsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Ben hep onu 35-40 civarı sanıyordum. bu lafin ustune kelimelerin kifayeti yok, aga ya gozlere ayar cektir ya da cevrendeki insanlara yaslarini sormaya basla ki genel bi fikir edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Gayet 25 30 aralığında gösteriyor , kendimiz o yaslara geldigimiz veya yaklastigimiz icin sanki daha büyük olmasi gerekiyo gibi geliyor zannedersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Amma abarttınız yahu 30-35 dese kimse laf etmeyecekti adam 35-40 demiş şaşkınlığını daha iyi ifade etmek için sizde gözlere ayar çektir filan diyonuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 30la 40 arasinda 10 yas var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Ben hep onu 35-40 civarı sanıyordum. bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Bone, 05 Eylül 2007, Çarşamba - 00:50 tarihinde demis ki: Ben hep onu 35-40 civarı sanıyordum. apışıp kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Ben hep onu 35-40 civarı sanıyordum. uzaktan 35 yakından 40 mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 söyleyen oldumu bilmiyorumda rihanna 88li :S rihanna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar