m-joy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 http://www.uykusuzdergi.com/ [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 03:05 tarihinde, m-joy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Engin Günaydın, bilip beklediklerim dışında gözüme çarpanlardan. Penguen'den daha çekici geldi yazar kadrosuyla. Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Kadro süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 anam o ne. kaç para ayırcaz bu dergiye ona göre. 1.50 den fazla olmasın. şaka şaka ben bu dergiye haftada 5 kaat verebilitem var lan şaşırdım allah cezanı vermiyeeeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hep sormak isterdim burdaki otisabi'yi çizen kim ? ek$isözlükteki otisabi midir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 değil kingpin, çizeri yılmaz aslantürk diye biriydi sanırsam. çok sevindim ya dergiye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 peki ek$ideki otisabi kim ulan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Cok kral kadro olmus ama , kahrolasica Engin günaydın ne alaka burda , ne is yapar o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 patideki kingpin misali , eksideki bir garip otisabi o da , nen var kuzum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 iyimiş bu dergi alınır bakılır alışkanlık yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 iyiymiş. bu arada umut sarikaya karikaturlerine veya yazılarına nette raslayan varsa bir link atsin buralara biyere :) özellikle umut sarikayanin ilişkiler uzerine bir karikaturu vardi. Ahmet mehmet sedef hulya ,bir ilişkide 2 insan arasindaki 3.sahısların hepsini kamyonun arkaasına doldurup sehrin disina atiyor falan.onu ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 abaouv diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 e oha yannız artik her eve bir mizahcı seklinde 54856554 tane dergimiz de olacak herhalde? hastirsinler diyorum almicam artik dergi mergi bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bu bari dağılmasa da zamanında sattığımız le manyaklar gibi bunun arşivini de satsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Sırf Umut Sarıkaya için bile alırım dergiyi, ki geri kalan yazar kadrosu da inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Obaaa. Nihayet çıktı beklediğimiz dergi. Hemde süper kadro var. Çok sağlam olacak çoook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kadro iyi de engin günaydın süpriz oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 harika harika =) penguen almayı bırakmıştım uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 abav süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Yiğit Özgür için alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Hobarey.. Evin üçüncü karikatür dergisi çıkıyormuş sonunda. Hayırlı olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 vedat özdemiroğlu da varmış. negzel. iyi olmuş kadro iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kadro harbi iyiymiş alalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 artık uykusuz alıcaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 keşke emrah ablak'da olsaydı. Met üst falan. Artık birçoklarına göre bayatlamış olsa da c-b.üstün'leri de görmek isterdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar